Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje u pripremnom periodu blam od rezultata nego na SP. Ipak nisu igrali Krasic i Lane Jovanovic koji prave razliku u ovoj ekipi jer su univerzalci, tj. krilni napadaci koji su u stanju da trce ceo mec odbrana-napad. Kad se doda tome da i Stankovic, jedan od onih koji najvise pretrce nije igrao jasno je zasto smo losije izgledali nego sto treba.

Daj bre covece,nemamo golmana.Stojkovicu se smeju u Engleskoj.Nema Krasica,nema normalnog veznog.Ako je Zigic najbolje sto imamo,samo bog moze da nam pomogne ili da crnci dignu u vazduh svabe i kengure pa cemo proci u drugi krug...

Kakve veze sad Stojkovic ima sa porazom.....on nije kriv za gol ....doveden je pred svrsen cin i ono se samo srecom brani a ne znanjem.

Dobro jesmo pukli ali to nema veze......bolje je pucati u tim pripremamam nego pobedjivati i onda otici na SP da te napune.
U principu juce je startovao drugi tim a ne prvi. Vise se nauci iz poraza nego iz pobede. Iz pobede se ne moze nauciti nista. Nije Antara glup ..zna on sta radi. Mene vise brinu oni oko njega..Karadzic i ostala ekipa iz FSS.
Od igraca jedino su Mrdja,Tosic i Kolarov nesto pokazali.

Obradovic je bio ocajan,Miulijas takodje....trebalo je zvati nekog drugoga umesto njih ukoliko je imalo koga zvati. Takodje Ninkov je trebao da ima prednost u odnosu na Rukavinu.
Onaj Kacar je razocarenje vec odredjeno vreme....covek ne pokazuje nista.

Kakve veze sad Stojkovic ima sa porazom.....on nije kriv za gol ....doveden je pred svrsen cin i ono se samo srecom brani a ne znanjem.

Dobro jesmo pukli ali to nema veze......bolje je pucati u tim pripremamam nego pobedjivati i onda otici na SP da te napune.
U principu juce je startovao drugi tim a ne prvi. Vise se nauci iz poraza nego iz pobede. Iz pobede se ne moze nauciti nista. Nije Antara glup ..zna on sta radi. Mene vise brinu oni oko njega..Karadzic i ostala ekipa iz FSS.

Obradovic je bio ocajan,Miulijas takodje....trebalo je zvati nekog drugoga umesto njih ukoliko je imalo koga zvati. Takodje Ninkov je trebao da ima prednost u odnosu na Rukavinu.

Poraz je malo neocekivan. Licno sam bio ubijedjen da cete vi njih dobiti sa barem 2 razlike, al sta je tu je.
Dobro ce biti ako naucite iz svojih gresaka. ;)

...Stojkovic je rupcaga od golmana.Ako odbrana igra dobro i protivnik ne sutne na gol nece ga primiti.Ako sutnu,to je 80% gol,da ne pricam kako ume da kiksne kao da je juce stao na gol.
Jes da je prijateljska ali, mekani smo.Trebalo je na njihov prvi grubi start odma vratiti u roku od odma.Videcemo za dve nedelje ko je bio u pravu...

...Stojkovic je rupcaga od golmana.Ako odbrana igra dobro i protivnik ne sutne na gol nece ga primiti.Ako sutnu,to je 80% gol,da ne pricam kako ume da kiksne kao da je juce stao na gol.
Jes da je prijateljska ali, mekani smo.Trebalo je na njihov prvi grubi start odma vratiti u roku od odma.Videcemo za dve nedelje ko je bio u pravu...

Ma cim sam video koji su igraci startovali jasno je bilo da Anticu rezultat nije bitan vec ko zna sta je isprobavao i gledao.

hm, juce sam samo video gol koji smo primili (ne mogu da verujem da je Vidic tako odreagovao), nisam gledao mec, citajuci vase komentare mogu da se osecam srecnim sto ga nisam gledao :neutral:
nasi su skloni da uprskaju kad se najmanje nadate
posle razbijnja Rumuna u Beogradu, izgubili smo od Litvanije i bili vise nego nadigrani i taj Stojkovic, koga ovde neki pljuju nas je spasao katastrofe
no da ne klonemo duhom, bice nasi bolji na SP

hm, juce sam samo video gol koji smo primili (ne mogu da verujem da je Vidic tako odreagovao), nisam gledao mec, citajuci vase komentare mogu da se osecam srecnim sto ga nisam gledao :neutral:
posle razbijnja Rumuna u Beogradu, izgubili smo od Litvanije i bili vise nego nadigrani i taj Stojkovic, koga ovde neki pljuju nas je spasao katastrofe

Šta srećnim... Treba da budeš oduševljen tom činjenicom....Sve bi ja njih na Goli otok.. Da tucaju kamen....:dash:

jel se secate sta sam ja rekao??? REKAO SAM DA SMO POLETELI!!! i treba sto su na sNOVO ZELANDJANI spustili na zemlju! za sve je kriv onaj VO Rukavina koji je otisao po burek kod gola, a i kasnio je i kad god bi mu vidic dao loptu, on bi isao nekim dugim loptama i to bi se ocajno zavrsavalo!

Nije on kriv već onaj ko ga je stavio u postavu..I on i ono govedo Obradović i Milijaš od koga je i moj baba sa dva veštačka kuka brža i ima bolji pregled igre iako nosi tegle na nosu!!!!!!:dash:

U Litvaniji je branio Disljenkovic.

naajgori APSOLUTNO Rukavina! NIJE MI JASNO, KAKO UOPSTE MOZE DA BUDE U REPREZENTACIJI, igra u München 1860, i to ne standardno! eeee ,to je druga nemacka liga... znas sta je Nine za njega- MAŠINA REALNO! ON SA SVOJIH 26 NEMA smirenost i promisljenost u igrii, nego ide ko june napred i ne gleda ama ni malo gde baca loptu! nije imao 5 paseva po zemlji tokom cele utakmice! a odbrana mu je tek užas, onaj papan mu bezi non stop i vidic mora da izlazi i da ga pokriva i razbijaa nam se formacija odbrane i sve ode u P:M.

Ja mislim da bi Zigic bio idealan golman , a u napad bi stavio Baneta Ivanovica.........

Citam vase komentare ..sve selektor do selektora.. ;)

REALNO: Antic je od PROSECNE EKIPE napravio solidan tim (jedini koji se izdvajaju i koji imaju postovanje od svetskih strucnjaka su Vidic, Ivanovic , Stankovic , Krasic , Jovanovic ) ..ovi ostali su mladi , njihovo vreme tek treba da dodje... Stojkovic nije najbolji golman na svetu , ali je najbolji koji ima zemlja Srbija..

a da smo pobedili NZ svi bi govorili idemo do finala ..

Ne znam zašto je Vidić kriv. dešava se da loše oceni loptu svaki odbrambeni igrač, ali ako igraš u liniji, uvek drugi treba da pokriva leđa, a u ovom slučaju je Rukavina pustio igrača da mu pobegne samo tako. Sumnjam da bi se to desilo da je Bane bio tu ;)

Ne znam zašto je Vidić kriv. dešava se da loše oceni loptu svaki odbrambeni igrač, ali ako igraš u liniji, uvek drugi treba da pokriva leđa, a u ovom slučaju je Rukavina pustio igrača da mu pobegne samo tako. Sumnjam da bi se to desilo da je Bane bio tu ;)

jel se igralo sa loptama za SP?
AKO JESTE, onda mi je potpuno jasno, jer je Đan Paolo Paćini rekao da je lopta nepredvidiva, skocis da je udaris- zatvoris oci (naravno), kada otvoris lopta te je preletela! potpuno je nepredvidiva, menja pravac kretanja.... t je napomunuo i Žulio Cezar... naravno da se ne bi desili da je bio Bane tu! otres'o bi ga Bane, sto se kaze k'o SLINU! UVEK SAM GOVORIO DA RUKAVINA NIJE DOSTOJNA ZAMENA ZA baneta- ZA RUKAVINU JE NINE GENIJE!

Ma taj Stojkovic je golman koji moze da odbrani ono sto ne moze niko ali zato moze i da kiksira nevidjeno. Po meni njemu je najveca mana sto ne zna da ispuca loptu....od 10 ispucavanja 9 puta lopta zavrsi kod protivnika.

A ova prijateljska ne znaci nista. Nasi su igrali sa nekim kombinovanim timom bez vecine kljucnih igraca....ne znam sta je Antic zeleo time da proba ali ebi ga. Videcemo u sredu kako ce igrati .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back