gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
ma to je bre!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bre covece,nemamo golmana.Stojkovicu se smeju u Engleskoj.Nema Krasica,nema normalnog veznog.Ako je Zigic najbolje sto imamo,samo bog moze da nam pomogne ili da crnci dignu u vazduh svabe i kengure pa cemo proci u drugi krug...
Kakve veze sad Stojkovic ima sa porazom.....on nije kriv za gol ....doveden je pred svrsen cin i ono se samo srecom brani a ne znanjem.
Dobro jesmo pukli ali to nema veze......bolje je pucati u tim pripremamam nego pobedjivati i onda otici na SP da te napune.
U principu juce je startovao drugi tim a ne prvi. Vise se nauci iz poraza nego iz pobede. Iz pobede se ne moze nauciti nista. Nije Antara glup ..zna on sta radi. Mene vise brinu oni oko njega..Karadzic i ostala ekipa iz FSS.
Od igraca jedino su Mrdja,Tosic i Kolarov nesto pokazali.
Obradovic je bio ocajan,Miulijas takodje....trebalo je zvati nekog drugoga umesto njih ukoliko je imalo koga zvati. Takodje Ninkov je trebao da ima prednost u odnosu na Rukavinu.
Onaj Kacar je razocarenje vec odredjeno vreme....covek ne pokazuje nista.
Kakve veze sad Stojkovic ima sa porazom.....on nije kriv za gol ....doveden je pred svrsen cin i ono se samo srecom brani a ne znanjem.
Dobro jesmo pukli ali to nema veze......bolje je pucati u tim pripremamam nego pobedjivati i onda otici na SP da te napune.
U principu juce je startovao drugi tim a ne prvi. Vise se nauci iz poraza nego iz pobede. Iz pobede se ne moze nauciti nista. Nije Antara glup ..zna on sta radi. Mene vise brinu oni oko njega..Karadzic i ostala ekipa iz FSS.
Od igraca jedino su Mrdja,Tosic i Kolarov nesto pokazali.
Obradovic je bio ocajan,Miulijas takodje....trebalo je zvati nekog drugoga umesto njih ukoliko je imalo koga zvati. Takodje Ninkov je trebao da ima prednost u odnosu na Rukavinu.
Onaj Kacar je razocarenje vec odredjeno vreme....covek ne pokazuje nista.
...Stojkovic je rupcaga od golmana.Ako odbrana igra dobro i protivnik ne sutne na gol nece ga primiti.Ako sutnu,to je 80% gol,da ne pricam kako ume da kiksne kao da je juce stao na gol.
Jes da je prijateljska ali, mekani smo.Trebalo je na njihov prvi grubi start odma vratiti u roku od odma.Videcemo za dve nedelje ko je bio u pravu...
Ma cim sam video koji su igraci startovali jasno je bilo da Anticu rezultat nije bitan vec ko zna sta je isprobavao i gledao.
hm, juce sam samo video gol koji smo primili (ne mogu da verujem da je Vidic tako odreagovao), nisam gledao mec, citajuci vase komentare mogu da se osecam srecnim sto ga nisam gledao
nasi su skloni da uprskaju kad se najmanje nadate
posle razbijnja Rumuna u Beogradu, izgubili smo od Litvanije i bili vise nego nadigrani i taj Stojkovic, koga ovde neki pljuju nas je spasao katastrofe
no da ne klonemo duhom, bice nasi bolji na SP
jel se secate sta sam ja rekao??? REKAO SAM DA SMO POLETELI!!! i treba sto su na sNOVO ZELANDJANI spustili na zemlju! za sve je kriv onaj VO Rukavina koji je otisao po burek kod gola, a i kasnio je i kad god bi mu vidic dao loptu, on bi isao nekim dugim loptama i to bi se ocajno zavrsavalo!
jel zna neko koliko je ozbiljna Obradoviceva povreda?
jel zna neko koliko je ozbiljna Obradoviceva povreda?
hm, juce sam samo video gol koji smo primili (ne mogu da verujem da je Vidic tako odreagovao), nisam gledao mec, citajuci vase komentare mogu da se osecam srecnim sto ga nisam gledao
posle razbijnja Rumuna u Beogradu, izgubili smo od Litvanije i bili vise nego nadigrani i taj Stojkovic, koga ovde neki pljuju nas je spasao katastrofe
U Litvaniji je branio Disljenkovic.
Ne znam zašto je Vidić kriv. dešava se da loše oceni loptu svaki odbrambeni igrač, ali ako igraš u liniji, uvek drugi treba da pokriva leđa, a u ovom slučaju je Rukavina pustio igrača da mu pobegne samo tako. Sumnjam da bi se to desilo da je Bane bio tu![]()