Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bruka i sramota, ono ni nisu navijači, tokom cele utakmice dva puta se nije čulo Srbija, Srbija....neka naprave još nekoliko onakvih ispada i mi smo završili sa SP-om....da kapiten mora da ih smiruje....
Ne znam šta je gore igra naših fudbalera ili navijači....
Igra nam je bila užasna, grešaka puno, nezainteresovanost....Lazovića idiota treba definitivno izbaciti, taj ulazi da bi se tukao...

Jeste da su svi osim Kolarova i donekle Kuzmanovica bili losi, ali Lazovic je kad se sve sabere sa onih nekoliko prodora i nabacenih lopti za kratko vreme koje je proveo na terenu, bio i medju boljima od ovih ostalih...

Ovo je komentar sa jednog drugog sajta,sve je ''receno"'
Dva krstena pasa ne vezuju,kumuju,zene se i udaju na pripremama sve sa misterovim blagoslovom da bi on drzao posle tirade na konferencijama za stampu kako "rastu" igrajuci pikado i bilijar timski :)Ja sam ovo vec najavljivao nego su ih drzali lazni rezultati bez ikakve igre i losa Francuska sa Domenekom kao i nikad gori Rumuni(koje kao divljaci naduvase sa 5:0 da izlece komplekse a ljudi dosli da nas puste).Sad sve izlazi na videlo,zove menadzerske igrace a i slepac bi video da nemamo srce tima,poslovodju,kreatora,kreativnog veznog(on ne zove Matica i Ljajica dva jedina takva tipa igraca,kaze mladi,pa i Pedro je mlad pa ide sa Spanijom koja ima izobilje igraca na izbor).Ali zato zove 28 zadnjih veznih od kojih nijedan ne valja,Rukavinu,Pantu Popa koji je samo tim mucenim Rumunima uvalio gol i to kad su ga pustili i eventualno Den Hagu :).Ali zato meri i premerava zaustavni put lopte iz kornera i slobodnjaka,pravi neku filozofiju od prekida ko da je fudbal prekid i misli cika mister da ce svima uvaliti gol na prevaru preko Zige iz prekida,pa ni Novi Zeland vise ne pusi te fore a kamoli ozbiljne ekipe .A nasa mucena javnost prica pricice o pulufinalu,finalu,mi se nikad ne menjamo,mozemo da popasemo 20 puta i 21 put pusimo iste fore.A i nasi cuveni gastarbajteri se predstavise svetu nema sta "lepa slika",ko na koncertu Mila Kitica u nekoj diskoteci u neko STRASSE hahahaha

E moram da kazem da je ovo tipican primer SRPSKOG MENTALITETA. Cim se desi jedna losa stvar okrenemo pricu za 180 stepeni. Dakle, komentar sa tog sajta je cista glupost. Prolazimo grupu, a posle sta nam bog da...

Ma ljudi i bolje da smo izgubili od NZ, da malo otrezne igrace...Ovo je kao na pijanog, koji misli da sve moze, prospes kantu ledene vode, i on dodje sebi, kolko-tolko...
Ja mislim da ce na SP biti mnogo bolje, i da ce ovo biti, moze se reci, varka ostalima iz nase grupe. Pa nije Antic lud da otvara sve karte na izvolte...

Daj bre covece,nemamo golmana.Stojkovicu se smeju u Engleskoj.Nema Krasica,nema normalnog veznog.Ako je Zigic najbolje sto imamo,samo bog moze da nam pomogne ili da crnci dignu u vazduh svabe i kengure pa cemo proci u drugi krug...

Mnogo mekih igraca u timu - Tosic, Ninkovic, Kuzmanovic, Milijas, Rukavina, Obradovic. Ne moze se ici goloruk na stenu, tj. na NZ koji igra cvrst i muski fudbal. Odbrana nikakva, slabi u duelu, inferiorni u skoku, stajaci... Ovi sto su ulazili kasnije samo su se uklopili u losu igru. Kolarov je jedini koji bi mogao da dobije prelaznu ocenu.

Pokazalo se ono sto pricamo sve vreme - da mi bez Jovanovica i Krasica nemamo sta da trazimo u napadu. Jedino njih dvojica mogu da istrce neku kontru ili da naprave neki visak i da onda odigraju nesto u napadu sa Pantelicem ili pogode Zigica u glavu. Stankovic je tu da krpi rupe u odbrani. Jedini igrac koji bi mogao da bude zamenjen je Milijas i to nekim ofanzivnim veznim, koji ima dobar pregled igre, dobar sut, koji zna da igra fudbal i opasan je po gol protivnika. Jedini takav koga imamo nije ni pozvan. Evo sad se izredjala cela ulica, svi su dobili sansu i rezultat - poraz od Novog Zelanda. Nazdravlje.

A to je???
Samo da nisi mislio na Lekica, Lazetica ili Koromana...:hahaha:

E moram da kazem da je ovo tipican primer SRPSKOG MENTALITETA. Cim se desi jedna losa stvar okrenemo pricu za 180 stepeni. Dakle, komentar sa tog sajta je cista glupost. Prolazimo grupu, a posle sta nam bog da...
Kod mene nije taj slucaj, moje misljenje bilo isto i posle kvalifikacija kad smo se vec plasirali.Nas najveci problem je sto mi nemamo kvalitetnog igraca cast izuzecima toliko puta pominjanim (Vidic,Ivanovic,Stankovic)za koje opet tvrdim da ljudi ne mogu da igraju kad oko sebe nemaju kvalitetne suigrace,to se mozda najbolje vidi na primeru Stankovica koji sa Interom pruza odlicne partije a u reprezentaciji kao da igra drugi igrac.Ljudi moraju da shvate da je nemoguce da mi postanemo odlicna ekipa za 1,2 godine dobre ekipe se stvaraju godinama.Dosao Antic koji jeste dobar trener,ali dzaba tebi kad ti nemas dobrog igraca koji ce ispuniti njegove zadatke.Ovo sigurno jeste nas najbolji tim ali on nazalost nije kvaliteten i to mi svi znamo,ali se uvek nadamo nekom cudu.Jedna od stvari koja ponajbolje govori o nasoj snazi je utakmica sa Francuskom u kojoj smo koliko vec minuta imali igraca vise i to na domacem terenu i nismo uspeli da damo gol i pobedimo,garantujem da su Rumuni imali takvu sansu da je ne bi propustili,i takve stvari ne smeju da se dogadjaju ozbilnjim reprezentacijama.Takve stvari se skupo naplacuju na SP sto cemo se i sami uveriti..nazalost

Ok,ne mogu da bas sad da pljujem igrace,posto su se ocigledno stedeli,ali bih istakao par stvari:
1.Subotic je covek koji je izgubljen u svemiru...Mislio sam da ce konacno da zaigra na pravom nivou,ali je on covek kiksara samo takva
2.Milijas ne bi imao mesta ni u startnih 11 u reprezentaciji San Marina
3.Lazovic se ponasa kao napaljeni tinejdzer,a ne kao jedan od iskusnijih reprezentativaca(to se odnosi na neke njegove nesmotrene startove i stalne prigovore sudijama)
4.Ovom timu ocajnicki fali plejmejker na terenu,klasicna "desetka",koji ce da poveze igru na sredini terena koja danas nije postojala
Sem Bambija,koji je jedini bio opasan po gol Novozelandjana i Kolarova,koji me je pozitivno iznenadio,svi ostali ne zasluzuju prolaznu ocenu.Naravno,ne treba ih sad odmah napadati i pljuvati,ipak su pripremne utakmice u pitanju,umor i rizik od povreda,ali da ima losih stvari u igri,ima i treba ih sto pre korigovati

Ok,ne mogu da bas sad da pljujem igrace,posto su se ocigledno stedeli,ali bih istakao par stvari:
1.Subotic je covek koji je izgubljen u svemiru...Mislio sam da ce konacno da zaigra na pravom nivou,ali je on covek kiksara samo takva
2.Milijas ne bi imao mesta ni u startnih 11 u reprezentaciji San Marina
3.Lazovic se ponasa kao napaljeni tinejdzer,a ne kao jedan od iskusnijih reprezentativaca(to se odnosi na neke njegove nesmotrene startove i stalne prigovore sudijama)
4.Ovom timu ocajnicki fali plejmejker na terenu,klasicna "desetka",koji ce da poveze igru na sredini terena koja danas nije postojala
Sem Bambija,koji je jedini bio opasan po gol Novozelandjana i Kolarova,koji me je pozitivno iznenadio,svi ostali ne zasluzuju prolaznu ocenu.Naravno,ne treba ih sad odmah napadati i pljuvati,ipak su pripremne utakmice u pitanju,umor i rizik od povreda,ali da ima losih stvari u igri,ima i treba ih sto pre korigovati

Uglavnom se slazem, s tim sto je i Mrdja odigrao dobro.

Mrdja je ok.Ali ljudi to je SP.Igrace Runi,Mesi,C.Ronaldo....koji je nas barem slicnog kvaliteta?Nema nista od prolaza grupe,ima da se kladim i uzmem ricpe.:)

Pa sta,sad sto nemamo Mesija ili Runija,ne treba ni da idemo na SP,je l'?Ne znam da l' su mi gori oni preterani optimisti sa svojim "ma osvajamo SP,jebacemo svima kevu" floskulama ili takvi defetisti,koji smatraju da su svi jaci od nas i da se treba vratiti odmah kuci i gajiti paradajz...:roll:

Pa sta,sad sto nemamo Mesija ili Runija,ne treba ni da idemo na SP,je l'?Ne znam da l' su mi gori oni preterani optimisti sa svojim "ma osvajamo SP,jebacemo svima kevu" floskulama ili takvi defetisti,koji smatraju da su svi jaci od nas i da se treba vratiti odmah kuci i gajiti paradajz...:roll:

...nije to defetizam,samo realno gledanje.Mene jos sramota onog ponizavanja od Argentine...iako sad imamo kao ''jacu'' ekipu,mentalitet nam je takav.Kad najmanje treba ima da kiksnemo.I opet cu da se nerviram a znam sta ce da bude.Uostalom,boze zdravlja pisacemo i posle tih tekmi pa cemo videti ko je bio bolji prognozer...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back