justyce4ever
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@dulebass - ne bih rekao, delovao je nesigurno
al to se da ispraviti
nego da pohvalim zokija toshica, kad god je ranije igrao vikao sam "HEBO TE MANCHESTER KAD SI INVALID", evo sad da ispadnem fer i da kazhem "BRAVO ZOKI!"
i da, mog omiljenog srpskog igracha Ivanovica moram da izdvojim![]()

A vidica nije bilo da ga pokrije 
Antić zadovoljan pobedom, kaze Tošić spreman za Francuze... Evo i rezultata kvalifikacionih utakmica odigranih veceras:Prvo boldovano: moram da ponovim, bas sam obracao paznju na Petrovica. Svaka lopta koja mu je isla, dodao je, nijednu, ali bukvalno, nije izgubio.
ili ja ne znam da surfam 
Bravo za Zorana Tosica!!!!Odigrao je vrhunski,svaka mu cast...........Koliko malo vremena je potrebno da igrac bude u klubu kao sto je Mancester i da igra bolje za 200 posto!!!!
Čestitke za pobedu svima, ali mnogo u reprezentaciji ima Tošića, svaka čast, ali, samo je jedno mesto golma, a on se zove Vladimir Stojković. Mnogo je on zaslužan da smo tu gde jesmo.

Antic saopstio spisak. Nema Pantelica jer nema klub i Jankovica zobg povrede. Pretpostavljam da ce Jovanovic igrati u spicu sa Zigicem, a Tosic od pocetka na Lanetovo mesto. Jer, ne verujem da ce Lazovic od pocetka, a isto tako sumnjam da cemo igrati s jednim napadacem.