Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
P.S. Ubedjen sam da smo pukli od nekih pacera samo sam zaboravio od koga i to dok je on bio selektor

Pukli smo od Estonije u sred Beograda 3:1 cini mi se, kad su onom majmunu Stojkovicu dali 2 gola sa 30 i kusur metara pod precku.

Sto se tice trenera, nemoj da si smesan, Sinisa Mihajlovic je jedan obican degenerik.
Igrac kakav je bio svaka cast, ali otvoriti se protiv Belgije a zatvoriti se protiv Makedonije moze samo jedna obicna budala.
On je za Radomira Antica jedan obican qurac.

p.s. Da reprezentaciju je trebalo podmladiti, ali daleko od toga da igraju najbolji.
Odigro je 3 pripremne utakmice i pozv'o 50 igraca kao da on nezna koga Srbija ima, ko gde igra i ko je kvalitet za reprezentaciju.
Tu se pozove 20 igraca, uigrava se startnih 11 i znaju se izmene i ko se poziva u slucaju povreda.

Sinisa Mihajlovic je jedan obican diletant, qurton koji se popiso na svoje ime i posle onakve karijere poceo da prodaje qurtone kroz reprezentaciju pred Svetsko u Brazilu.
Degen.

srbija.png

moj tim...ja ga pravio :D

srbija.png

moj tim...ja ga pravio :D

Ma bezi. Trojica u zadnjoj liniji kod nas nikada nece funkcionisati. A jelka je davno prevazidjena formacija. Da ne pricam sto je sredina tuzna. Pa sa ovakvom sredinom nikada neces imati posed lopte veci od 35%. A da ne pricam da je uzasno providno sto je bacen akcenat na napad po bokovima na sta bi svako obratio najvise paznje i tako odsekao centarsuteve na Zigica.
Nama trebaju igraci koji ce osvajati sredinu i jedan klasican gol igrac u napadu brz i eksplozivan kome se moze ubaciti lopta u prostor.

Ma bezi. Trojica u zadnjoj liniji kod nas nikada nece funkcionisati. A jelka je davno prevazidjena formacija. Da ne pricam sto je sredina tuzna. Pa sa ovakvom sredinom nikada neces imati posed lopte veci od 35%. A da ne pricam da je uzasno providno sto je bacen akcenat na napad po bokovima na sta bi svako obratio najvise paznje i tako odsekao centarsuteve na Zigica.
Nama trebaju igraci koji ce osvajati sredinu i jedan klasican gol igrac u napadu brz i eksplozivan kome se moze ubaciti lopta u prostor.

dobra taktika sa dobrim bekovima....veruj mi...

Jel moguce da stvarno mislis da smo ih dobili zato sto smo bili bolji???? :eek::eek::eek::eek:

Iz kakvog pepela? Dosao je kad je tim vec bio napravljen i naravno nemoj mo da zaboravimo cinjenicu da je zbog njega jedan tim otisao u beton ligu.
Jel si ti gledao utakmice za kvalifikacije? Mi smo imali velike srece sto nismo obe puklio od Francuza i jos vece sto nismo dobili tezeg protivnika posto su Francuzi u tom trenutku bili najslabija reprezentacija od svih iz prvog sesira. Nemacku smo kao sto sam vec reko' dobili na srecu, da su se stvarno trudili verovatno ne bi dali mnogo golova posto imamo fantasticnu odbranu ali dzabe i to kad mi ne bi ni jednom sutnuli na gol. Australija je slaba reprezentacija i ne bi bas trebali da se dicimo time sto smo bili bolji od njih ali nas gol nije hteo. Kad smo vec kod tog prvenstva sto nisi pomenuo Ganu? Da nismo slucajno i od njih bili bolji?

P.S. Ubedjen sam da smo pukli od nekih pacera samo sam zaboravio od koga i to dok je on bio selektor

Da Krasic ne moze da dise sobzirom na to koliku minutazu ima Jovanovic isto.
Meni je od tih igraca jednio zao sto ne igraju Vidic i Stankovic mada bi mogli da ubacimo i Zigica i to je to... Kakav crni Pantelic, Krasic, Jovanovic i kompanija.

Ne mislim da smo bolji od Nemacke,vec samo konstatujem da smo ih dobili na svetskom prvenstvu......ali ni Australija nije bolja od nas pa nas je dobila.....ne kazem,jesmo podbacili na tom sampionatu,ali sad tek vidimo koliko je to sve izgledalo dobro u odnosu na ono sto je usledilo......
Digao je ekipu iz pepela,nakon strucnjaka Klementea koji je bacio jedne kvalifikacije,i nakon Djukica koji je vezao 2 remija i 3 poraza,dosao je Antic i postavio stvari na svoje mesto,dobio Austriju,Litvaniju,Rumuniju i Farane po 2 puta,remizirao i izgubio od Francuza i odveo nas na sampionat sveta kao prvoplasirani......a njegov naslednik nas nije odveo na sampionat Evrope iz slabije grupe,a njegov pa naslednik nas vodi direktno u 5 sesir prilikom narednog zrebanja,svojim sistemom u koji se ne uklapa bilo ko......da Francuzi su u tom trenutku bili nula a.....da nije mozda Hrvatska danas jaca:per:
mec srbija-gana je najdosadniji mec tog prvenstva,ako se secas niti gana niti mi nismo imali nijednu normalnu priliku,mnogo bunarenja,napucavanja,beda......lukovic je dobio nezasluzeni karton,i primili smo gol iz penala,ne znam otkud merilo da su nas pokidali.....

za P.S. bi morao da dokumentujes,ili da prihvatimo to kao aksiom jer si ti ubedjen......da cujem koja je to repka protiv koje je antic izgubio a da se radi o pacerima?

Pukli smo od Estonije u sred Beograda 3:1 cini mi se, kad su onom majmunu Stojkovicu dali 2 gola sa 30 i kusur metara pod precku.

Sto se tice trenera, nemoj da si smesan, Sinisa Mihajlovic je jedan obican degenerik.
Igrac kakav je bio svaka cast, ali otvoriti se protiv Belgije a zatvoriti se protiv Makedonije moze samo jedna obicna budala.
On je za Radomira Antica jedan obican qurac.

p.s. Da reprezentaciju je trebalo podmladiti, ali daleko od toga da igraju najbolji.
Odigro je 3 pripremne utakmice i pozv'o 50 igraca kao da on nezna koga Srbija ima, ko gde igra i ko je kvalitet za reprezentaciju.
Tu se pozove 20 igraca, uigrava se startnih 11 i znaju se izmene i ko se poziva u slucaju povreda.

Sinisa Mihajlovic je jedan obican diletant, qurton koji se popiso na svoje ime i posle onakve karijere poceo da prodaje qurtone kroz reprezentaciju pred Svetsko u Brazilu.
Degen.

OD Estonije smo pukli na debitantskom nastupu Pizona,a Antic je oteran zbog plate,nakon remija sa Slovenijom,pod izgovorom da s takvim nikakvim selektorom necemo ni Estoniju da pobedimo,a onda je dosao strucnjak Pizon i objasnio Estoniji neke stvari (2 meca protiv njih i 1 bod,2 puta vodi i 2 puta se brani i 2 puta prima gol/ove).......a li neka Antic ne valja,sto nismo osvojili svetsko prvenstvo,a Mihi se rezultati ne broje,on podmladjuje ekipu

dobra taktika sa dobrim bekovima....veruj mi...

Imas 3 zadnja vezna u toj jelki (Raca, Matic, Kuzma) i jednog poluspica (Djuricic) koji je prekomandovan u centarfora i to je kompletna sredina? Ta sredina nema da poveze 2 uspesna pasa a kamoli da dominira sredinom terena. Sve si podredio odbrani a to je ono sto godinama pokusavamo da promenimo.

Ovo drugo je solidno ali imas 4 igraca koji igraju jedan i to dva destruktivca. Ako stavljas dva zadnja vezna stavljas ih jednog pored drugog.

Imas 3 zadnja vezna u toj jelki (Raca, Matic, Kuzma) i jednog poluspica (Djuricic) koji je prekomandovan u centarfora i to je kompletna sredina? Ta sredina nema da poveze 2 uspesna pasa a kamoli da dominira sredinom terena. Sve si podredio odbrani a to je ono sto godinama pokusavamo da promenimo.

Ovo drugo je solidno ali imas 4 igraca koji igraju jedan i to dva destruktivca. Ako stavljas dva zadnja vezna stavljas ih jednog pored drugog.

U jelku Djuricic se pridodaje Zigicu u fazi napada...a Kuzmanovic i Matic idu na poluspica....napadamo sa 6....branimo se sa 8...
a za ovo da je taktika defanzivna nema veze....pa moze tim da igra bez napadaca pa da igra napadacki....moze i da igra sa 2 spica a da je defanzivna...

Za ovo drugo Tadic i Tosic ulaze unutra i prave prostor bekovima...pridodaju se Zigicu...Djuricic se pridodaje napred do Zigica, Kuzmanovic ide kao poluspic, a Petrovic ostaje nazad...
u fazi odbrane su jedan pored drugog....prave sa Tadicem i Tosicem prvi zid...a za fazu napada ,pa normalno je da nece da prave vozic i da stoje jedan iza drugog....vec ce svako da pokriva po jedan deo terena...kad bi stali jedan pored drugog u fazu napada gusili bi se...jedan vezni bi zatvarao njih dvojicu samo da stane izmedju njih...

Cim vidim da neko stavi Tosica u prvi tim ja se najezim.
On ima odlican sut levom nogom(desna mu je za autobus), zna lepo da centrira, zna i da prodje igraca 1 na 1, ali on toliko davi tu loptu da je to strasno.
Nikad ne daje pas na vreme, uvek ima dodir vise i upravo zbog te mane ne zasluje da igra. Kad bi to ispravio imali bi odlicnog igraca za reprezentaciju ovako on samo upropascava napade...

Kriv je jer su mu u privh 11 igrali Pantela, Krasic, Lazovic, Milijas, Jovanovic...

A kog smo mi realno imali boljeg od Pantele u tom momentu,koga bi ti stavio? Covek je imao napadacku trojku Zigic-Pantelic-Lazovic koja je u tom trenutku zaista bila najbolja......barem se borio i ginuo za repku,nije problem bio u panteli......
krasic i jovanovic su izneli kvalifikacije za 2010 .godinu...........krasic jeste davio loptu,ali je bio motor te ekipe.....danas on ne treba da bude u reprezentaciji,ne iz razloga sto je imao sansu pa je upropastio,vec zato sto ne igra u klubu i zato sto je van forme,a kada bi usao u formu ne vidim nijedan razlog zasto ga ne bi pozvao......
Za Milijasa moram da se slozim da mi nije bilo jasno sta predstavlja u timu....
Lane Jovanovic je strelac onog gola koji je na noge digao celu Srbiju,jeste i on davio nekad loptu,ali zelja mi je bila da ga vidim na poziciji spica.....protiv Belgije npr je morao da zaigra.....takodje jedan od motora u kvalifikacijama za proslo svetsko......

Pobedili smo Cile ali i dalje sam apsolutno protiv Mihajlovica.Onaj ko ima imalo razuma video je razliku izmedju Scepovica i Djordjevica.To je pametnom dosta,da bi video na koju stranu vuce Sinisa.

Pozitivno sam iznenadjen Radosavom Petrovicem.Ne gotivim ga ali je pokazao napredak.Siguran je na lopti,jedino sto ne zna da kontolise startove.

Vidim da ovde mnogi kuju Antica u zvezde.Jeste nas on odveo na svetsko ali nisam odusevljen njime.On je imao tri briljantne partije,gostovanja u Austriji i Rumuniji,kao i utakmicu sa Rumunijom u Beogradu.Sve ostalo je bilo lose.Antic je poceo da pada na pripremama za SP.Setite se Poljske i Novog Zelanda.Utakmicu sa Ganom sam gledao u drustvu mojih kolega sportista i svi su strahovito napljuvali nasu reprezentaciju,camuge nas odvalile.Protiv Nemacke smo imali mnogo srece,oni promasili penal i Podolski promasio sijaset zicera.Auatraliju ne racunam ozbiljno.

Posle SP-a je usledio jos veci pad.Prijateljska protiv Grcke,jedva dobijeni Farani i ocajana igra protiv Slovenije su bili okidac za otkaz Anticu.Dakle,Antic je radio solidno u kvalifikacijama,sve posle toga je ocajno.

Čoveče jel mi pričamo o istim igračima? O istoj reprezentaciji? Ebo vas Antić vise, pa zbog njega je Selta propala, nema je više.
Napravio je reprezentaciju koju bi svaki drugi trener napravio, pozvao navodno najbolje tj one koji igraju po jakim klubovima i šta je uradio?
Koliko se sećam Gana nas je ebala u guzu a nije nikakv uspeh pobediti Australiju što nama ipak nije pošlo za rukom. I šta i da smo prošli misliš da bi onaj tim nešto uradio?
Pa taj Krasić zna samo da nabije glavu dole i da trči uz liniju i tako dok mu neko ne stane na putu ili ako kojim slučajem prodje centrira, koliko je on dobar dovoljno govori to da ga svako kupi i posle žali pare, Takodje se sećam da je taj tim izgubio od nekih paćenika(čini mi se od Azerbejdzana ali ne bih da grešim dušu).
Mada upravu si trebali smo da zadržimo taj tim i da opet budemo 31 od 32 reprezentacije na svetskom...
Care, šta se primaš toliko?!

Jedini kiksevi Antića su 2 prijateljske utakmice pred svjetsko prvenstvo i duel protiv Gane. I njemu se može svašta zamjeriti, npr. naglo mijenjanje strategije pred svjetsko prvenstvo isl ... ali ono što je on uradio sa forsiranjem Krasića i Jovanovića po krilu i uigravanje tima, akcije koje su radili na treningu isl. je u odnosu na sve dosadašnje i buduće selektore Srbije (SCG, Jugoslavije) revolucionarno, vizionarski, profesionalno i ekstra stručno...

Antić je jedini igrao ofanzivno, sa namjerom da se protivniku postigne gol i u vezi s tim pravio akcije...

Pogledaj Mihu i njegovu fudbalsku filozofiju, pa on u prijateljskoj utakmici protiv Čilea u drugom poluvremenu igra sa 3 zadnja vezna krljatora Raćom, ovim našim Lukom i ovim crnim Radovanovićem... da se prekrstim i lijevom i desnom...

Pobedili smo Cile ali i dalje sam apsolutno protiv Mihajlovica.Onaj ko ima imalo razuma video je razliku izmedju Scepovica i Djordjevica.To je pametnom dosta,da bi video na koju stranu vuce Sinisa.

Pozitivno sam iznenadjen Radosavom Petrovicem.Ne gotivim ga ali je pokazao napredak.Siguran je na lopti,jedino sto ne zna da kontolise startove.

Vidim da ovde mnogi kuju Antica u zvezde.Jeste nas on odveo na svetsko ali nisam odusevljen njime.On je imao tri briljantne partije,gostovanja u Austriji i Rumuniji,kao i utakmicu sa Rumunijom u Beogradu.Sve ostalo je bilo lose.Antic je poceo da pada na pripremama za SP.Setite se Poljske i Novog Zelanda.Utakmicu sa Ganom sam gledao u drustvu mojih kolega sportista i svi su strahovito napljuvali nasu reprezentaciju,camuge nas odvalile.Protiv Nemacke smo imali mnogo srece,oni promasili penal i Podolski promasio sijaset zicera.Auatraliju ne racunam ozbiljno.

Posle SP-a je usledio jos veci pad.Prijateljska protiv Grcke,jedva dobijeni Farani i ocajana igra protiv Slovenije su bili okidac za otkaz Anticu.Dakle,Antic je radio solidno u kvalifikacijama,sve posle toga je ocajno.

To je sve nešto drugo, nije imao podršku saveza, loša atmosfera, pitanje je koliko je Antić mogao da utiče na pripreme za svjetsko koje su totalno naopako urađene...

Svakome je jasno da smo mi loše prošli (mada smo bili tako blizu da prođemo u osminu finala) na SP zbog pritiska koji su igrači imali od strane medija, naših gastosa po Austriji koji su smarali igrače na pripremama i straha od poraza...

Da smo igrali sa Ganom prijateljsku 3-4 mjeseca prije svjetskog prvenstva otresli bismo ih sa 3-4 razlike...

A kog smo mi realno imali boljeg od Pantele u tom momentu,koga bi ti stavio? Covek je imao napadacku trojku Zigic-Pantelic-Lazovic koja je u tom trenutku zaista bila najbolja......barem se borio i ginuo za repku,nije problem bio u panteli......
krasic i jovanovic su izneli kvalifikacije za 2010 .godinu...........krasic jeste davio loptu,ali je bio motor te ekipe.....danas on ne treba da bude u reprezentaciji,ne iz razloga sto je imao sansu pa je upropastio,vec zato sto ne igra u klubu i zato sto je van forme,a kada bi usao u formu ne vidim nijedan razlog zasto ga ne bi pozvao......
Za Milijasa moram da se slozim da mi nije bilo jasno sta predstavlja u timu....
Lane Jovanovic je strelac onog gola koji je na noge digao celu Srbiju,jeste i on davio nekad loptu,ali zelja mi je bila da ga vidim na poziciji spica.....protiv Belgije npr je morao da zaigra.....takodje jedan od motora u kvalifikacijama za proslo svetsko......

Ma ljudi odakle toliko mesta za kritike Anticu,sta onda treba reci za njegove prethodnike i naslednike?:think:

S jedne strane imamo Pižona i Mihu a sa druge Antića. Antić nas je odveo na SP a odveo bi nas i na EP i u Brazil. Uz put bi postepeno podmladio tim.
Ovo što je uradio Mihajlović(i Karadzić) je suludo. Zbog tzv. "podmlađivanja" žrtvovali smo i SP a verovatno i EP ako Miha i Tole ostanu.
Samo plasman SP bi doneo 7-8 miliona evra. Taman da Tole isplati Antari odštetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back