Jel moguce da stvarno mislis da smo ih dobili zato sto smo bili bolji???? 

Iz kakvog pepela? Dosao je kad je tim vec bio napravljen i naravno nemoj mo da zaboravimo cinjenicu da je zbog njega jedan tim otisao u beton ligu.
Jel si ti gledao utakmice za kvalifikacije? Mi smo imali velike srece sto nismo obe puklio od Francuza i jos vece sto nismo dobili tezeg protivnika posto su Francuzi u tom trenutku bili najslabija reprezentacija od svih iz prvog sesira. Nemacku smo kao sto sam vec reko' dobili na srecu, da su se stvarno trudili verovatno ne bi dali mnogo golova posto imamo fantasticnu odbranu ali dzabe i to kad mi ne bi ni jednom sutnuli na gol. Australija je slaba reprezentacija i ne bi bas trebali da se dicimo time sto smo bili bolji od njih ali nas gol nije hteo. Kad smo vec kod tog prvenstva sto nisi pomenuo Ganu? Da nismo slucajno i od njih bili bolji?
P.S. Ubedjen sam da smo pukli od nekih pacera samo sam zaboravio od koga i to dok je on bio selektor
Da Krasic ne moze da dise sobzirom na to koliku minutazu ima Jovanovic isto.
Meni je od tih igraca jednio zao sto ne igraju Vidic i Stankovic mada bi mogli da ubacimo i Zigica i to je to... Kakav crni Pantelic, Krasic, Jovanovic i kompanija.