Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
550734_351830818246864_1713332096_n.jpg

Ovo je prvi mec reprezentacije nase zemlje koji ja nisam propratio,a da sam mogao.....moj fanatizam je isao dotle,da sam ustajao da gledam duel sa Meksikom u 3 nocu i to posle brodoloma u kvalifikacijama,sa v.d. selektorom i nekom intermedijarnom ekipom.....a danas nisam gledao,a super je bio termin,imao sam vremena,nista nisam radio,a nisam gledao.....iz principa.....
I pored te pobede,i dalje stojim iza toga da su ovo nase najgore kvalifikacije od kad ja znam za reprezentaciju,da je gore nego kod Deje Savicevica,da je prodaja igraca ociglednija nego kod Pizona,i da cemo u nastavku kvalifikacija pucati i dalje i zavrsiti ih na 5. eventualno 4.mestu,a 3. bi bilo premija....
Djordjevic se malo zajebao,nece on jos dugo u rreprezentaciju,jednostavno se ne uklapa ko Scepoje.....koliko sam cuo masio je neke zicere,to je verovatno Miha i trazio od njega......

Iskreno,imao sam Cile na tiketu pa mi je i zbog toga dodatno krivo za ovu pobedu,ali jos vise mi je krivo jer ce ona da gurne stvari pod tepih kao sto se uvek i radilo.....
Sad ce da krene :
momci pokazali karakter,iskoristili smo sanse,vratili smo samopouzdanje,vratili smo se na pobednicki kolosek,igrali smo protiv neugodnih cileanaca i razvalili ih,nekoliko igraca se izdvojilo,ovo je mlad tim oscilacije su normalne,nase vreme tek dolazi,ni 2016. nece biti debakl ako ne uspemo,ali ako ovako nastavimo idemo i u Brazil,selektor je na pravom putu,izvrsio je odlicnu selekciju igraca,odstranio matore koji se ne bori,spojio mladost sa par iskusnih,i sa njim mozemo do zlatne boginje,to su zli jezici koji pricaju da ne igraju najbolji,protiv belgije nismo imali srece,protiv makedonije takodje,protiv skotske je bio uvodni mec,ali su zato vels i cile jedino realno merilo......

A onda dodje 22.mart i puknemo u sred Zagreba i sledi prica
Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika,oni su uigrani,dosta godina na okupu,u top 10 su na fifinoj listi,nisu propustili nijedno veliko takmicenje u zadnjih 15 godina,i pored toga mi smo na njhiovom stadionu dominirali,imali vise kornera,da je Scepovic iskoristio onu sansu druga bi prica bila,primili smo golove nesrecno,teren nije bio u najboljem stanju,sudija je svojim odlukama bar delimicno uticao na ishod,ovo je mlad tim,nase vreme tek dolazi,napadamo Rusiju 2018. mozda smo izgubili ali smo dobili rasnog napadaca i zadnjeg veznog koji ce za +10 godina mozda biti najbolji u svojoj ulici,i ibrahimovicu se desavalo da masi sa 2 metra,savez staje iza selektora,napravljen je odlican posao......

E da su igrali Basta,Jankovic,Djurdjic,Radovic,Subotic,Kuzmanovic,Matic ne bi bilo nikakvih prigovora pa taman nam isti rezultati bili,ali bi barem znali da je to nas maximum
Sve dok oni ne igraju,a u repki budu bili Mijailovic,Maksimovic,Scepovic,Tomic,Tomovic nemamo razloga za optimizam

Odgledao sam samo drugo poluvreme...
Miha, posle drugog gola, iskusno zatvorio sa trecim veznim, a ja sam ocekivao i cetvrtog, po sistemu, sto je sigurno, sigurno je...
Utakmica tezak smor, nasi igrali po principu "ko predje pola, celava mu keva", a golove smo dali iz kontri...
Jos da mi neko objasni prisustvo Tomovica u repki, bio bih mu zahvalan...:hvala:

Tomović je igrao jer se Nastasić povredio na zagrevanju. Uzgred, reče Stojanović da Subotić ne igra zbog otkaza. Da li zbog nekih obaveza u klubu ili privatnom životu, ili je pak i njemu dokurčilo ko Matiću, ne znam.

Što se Čilea tiče, nije on uopšte toliko loš - 21. je na FIFA rang listi a početkom godine je bio i 12. - nego smo mi blentonje.

Svojevremeno je jedan novinar, čini mi se engleski, tamo negde u vreme SP u Južnoj Africi rekao nešto u stilu ''Neverovatno je koliko je očigledno da Srbi znaju da igraju fudbal, al' još je neverovatnije koliko ne znaju da izvuku neku korist iz toga.''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back