Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da bi sada trebalo da nam bude jasno zasto Tumbakovic ili neki stranac nisu dolazili u obzir.......dal cemo bre jednom zaigrati muski........ovo sto smo mi danas igrali to je 4-3-2-1 tj jelkica koja se povremeno preklapala sa konfuznom 5-4-1......lekic odsecen,a posto je covek bez znanja ne moze na kvalitet da igra i sam stvori prostor......nas najveci problem je sredina,da smo mi imali sredinu ne bi bio problem panteli da gurne gol......ali je nas problem sto mi imamo sve sam destruktivce i jos ih maximalno forsiramo.....
i jos jednom,Ninkovic nije prava desetka,Ninkovic je isto sto i Kuzmanovic i Matic,jedina desetka je Djuricic i to u povoju......
markovic gresio ali je mlad i prgav,a imamo onda situaciju da stoper maksim (nabedjeni reprezentativac) gadja markovic od 1.75 izmedju 2 stopera od po 1.95.......bezidejnost i sablonizam........
Mi za 4-4-2 nemamo igrace,a ni za 4-3-3.....da bi igrali 4-3-3 ( a ne 4-5-1) krila ne smeju da riljaju po boku,ne smeju da prave suvisne poteze,vec da ulaze u sredinu i saradjuju sa vezom koju nece ciniti 3 zadnja vezna vec 1 zadnji ,1 centralni i 1 ofanzivni.....spica ne treba gadjati u glavu vec mu je dati u noge on se zagradi ako je korpulentan i doturi je na bok gde ulaze bekovi,ili ako je brz okrene se i sam stvori prostor.....Bambi je npr sve zasrao sto je poceo......I gde jedan tehnicar moze na krilo (djuricic).......sinisa razocaravas me,necemo se naradovati s tobom

Nemamo sistem, nemamo igru... a odigrali smo 4 utakmice, sve sa različitim igračima i taktikama i formacijama... I šta je sad vidio Miha poslije ove 4 utakmice?! Ništa!!! Na Škotsku idemo bez ikakvog plana! Samo čekam da vidim kakav će sastav izvezsti! :evil:

Inače, moje mišljenje je da treba da igramo sa 3 štopera, ofanzivnim bekovima i 2 kreativna centralna igrača i bez klasičnog špica (zato što ga nemamo)...

Inače, ona ekipa koja je počela sinoć utakmicu (sa 3 zadnaja vezna i Ivanovićem na beku) je najdefanzivnije nešto što sam ja vidio u životu... iako je k'o fol 4-3-3 sa Lekom klasičnim rasnim centarforom :roll:

Pa taj ni u našoj ligi nije u stanju da da gol po godinu dana. A kada nekako uspe onda su to Metalac, Jagodina...
Žigić je tata za ove "špiceve".

Markovic igra na krilu, a tu je manje ubojit nego u spicu...
Kad je igrao iza spica, kao kod Stanojevica, on je davao golove i Vojvodini i OFK-u itd.
Ja ponavljam, jedini spas je formacija 4-4-2, jer imamo dosta poluspiceva, a i ova drvna gradja u spicu ce imati vise prostora da ubode nesto...
I plus, imamo dosta box-to-box igraca (Ninkovic, Raca, Kuzmanovic), tako da bi, uz jednog kvalitetnog destruktivca, mogli vise da prikazu...
I Nastasica sto vise forsirati, posto je decko zmaj...

Markovic igra na krilu, a tu je manje ubojit nego u spicu...
Kad je igrao iza spica, kao kod Stanojevica, on je davao golove i Vojvodini i OFK-u itd.
Ja ponavljam, jedini spas je formacija 4-4-2, jer imamo dosta poluspiceva, a i ova drvna gradja u spicu ce imati vise prostora da ubode nesto...
I plus, imamo dosta box-to-box igraca (Ninkovic, Raca, Kuzmanovic), tako da bi, uz jednog kvalitetnog destruktivca, mogli vise da prikazu...
I Nastasica sto vise forsirati, posto je decko zmaj...

Niti jedno drvo javorovo ne treba uopšte da igra... mnogo korisnije je da umjesto njega igra neki polušpic (pa i igrač koji u klubu igra krilo) ili kreativni srednjak...

Niti jedno drvo javorovo ne treba uopšte da igra... mnogo korisnije je da umjesto njega igra neki polušpic (pa i igrač koji u klubu igra krilo) ili kreativni srednjak...

Ne moze se bez klasicnog spica...
Ja sam uveren da bi ti klasicni napadaci proradili, samo ako bi se malo oslobodili pritiska, tj. ako bi imali parnjaka...
Ovako su stalno udvojeni i nemocni...

Ne moze se bez klasicnog spica...
Ja sam uveren da bi ti klasicni napadaci proradili, samo ako bi se malo oslobodili pritiska, tj. ako bi imali parnjaka...
Ovako su stalno udvojeni i nemocni...

Mi moramo, nema nam druge... Žigić, Lekić, Šćepovići raus iz reprezentacije...

Mi možemo igrati Antićevu taktiku samo sa 2 polušpica, nikako drugačije...

Valjda je Miha to skontao, ako nije kukala nam majka!!!

Kako da ocekujemo da imamo napadace kad srpski treneri u mladjim kategorijama forsiraju formacije sa 2 zadnja vezna i jednim spicem. Ej u mladjim kategorijama gde treba da puste decu da se igraju !!!!!!!!!!!!!!!

Kako Holandjani uvek forsiraju svoju formaciju 4-3-3 i uvek imaju dobre napadace, jos malo pa ce Srbija postati sinonim za 5-4-1 taktiku

"Murinjo se veceras protiv Barse opredelio za srpsku formaciju..."

Nemamo napadace..uzas..Ovi i dalje zvizde Stojkovicu jer je "izdao Zvezdu i stub srpstva" :lol: To jos nisam nigde video da ljudi zvizde sopstvenom golmanu zbog kluba. Mada bice toga jos i u buducnosti sa drugim igracima jer je ovo narod pun glupaka i ogranicenih seljaka.. Ceo narod je trazio smenu generacija i molio boga da odu Zigic i Pantelic a sada ih zovu da se vrate. Glup narod, nista tu drugo nema.. Ima nekolicina igraca koji ni nezasluzuju da igraju za reprezentaciju al ajde nema veze, bolje klinci nego matorci za koje se dokazalo da ih boli kara za nacionalnu selekciju. Ono sto je po meni plus je to da smo napadali do kraja utakmice, ranije smo posle 60-og minuta crkavali na terenu.. Tim je mlad,neuigran,bez previse kvaliteta tako da me ovo ni ne cudi. Napad UBEDLJIVO NAJGORI deo tima i jedan od NAJGORIH od svih timova u Evropi. Slovenija,BiH,Hrvatska,CG,Makedonija imaju bolje napadace od nas. Ovo je katastrofa. Ljudi koji su rodjeni u Srbiji igraju napad za CG,BiH jer ih ovde niko ne zove. Taktika sa jednim napadacem koji jos pritom i ne zna nista- katastrofa.

Hoce li neko pozvati trenutno naseg najboljeg napadaca Sulejmanija u reprezentaciju ? Neka kazu ako nece, ili neka on kaze da ne zeli da igra, ovo je vec farsa sa njim !!!

KAo oporavlja se od povrede......

vise je nebitno koja ce formacija biti 4-3-3 ili 4-4-2 je manje vise ista stvar,kad se igraci krecu,a kad se ne krecu kako god da ih stavis nista.....evo npr junajted igra tecno sa 4-4-2 ali ima pokretnog runija pa ga ti racunaj i kao SS i kao AMF on je na terenu i radi.....
Po meni mozda ovako:
GK-Stojkovic (Brkic,Kahriman)
RB-Ivanovic (Basta)
CB-Subotic,Bisevac (Nastasic)
LB-Kolarov (OBradovic)
DMF-Ignjovski (Matic) kacar kad se vrati
CMF-Kuzmanovic (Ninkovic)
AMF (SS) - Djuricic (Markovic)
RWF- Tosic (Darko Lazovic)
LWF- Tadic (Jankovic)
SS- Sulejmani (Lekic) Danko ako bude u formi i jos vaznije ako zeli

Ninkov,Petrovic,Tomic eventualno neki Scepovic (u formi) oko reprezentacije i to je to.....
Problem ovde je taj sto nasi treneri Ninkovica smatraju "desetkom" sto ce Sulejmani verovatno na bok,sto je Matic za nase uslove isto nekada bio "desetka" i nema govora da bude zadnji vezni......
Ovo ti je i 4-3-3 i 4-2-2-2 kako pozelis,ali nema ko da to sprovede,jer sto rece nas kolega "PARTIZANBEOGRAD" u omladinskim kategorijama igraju 2 zadnja vezna i 1 odseceni spic uvek,pisalo se vec o tome.....a sinoc smo videli jelkicu

Ne vidim kako se moze resiti problem u napadu. Prve dve opcije treba da budu Sulejmani i Danko Lazovic (ako zeli da igra,koliko znam rekao je da nece) i neka se ubaci neko od omladinaca iz u21. Rezerve neka budu Markovic i taj Lekic.

Ja sam isto pljuvao Vidica i Lazovica sto nece da igraju za reprezentaciju ali sam kasnije shvatio neke stvari. Npr. Vidic igra u Junajtedu gde je jedan od najcenjenijih igraca u klubu,a i na ostrvu uopste, trenira ga veliki Aleks Ferguson.. I onda on dodje u Srbiju gde ce da ga uci "velika" trenercina Pizon kako se igra fudbal i gde ce pola ljudi iz Srbije koji nista u zivotu pametno nisu napravili da mu psuje mamu jer smatraju da nije dobro odigrao. Usput ce to da rade i na stadionu neki debili koji su inace mozda na nekim drogama ili alkoholu i fali im pola zuba, pa svoje frustracije lece dernjanjem i psovanjem mame igracima. Vidicu pametan si potez napravio, ne vracaj se.

Како год окренеш селектор зна шта ради.
Сваком утакмицом сужава круг оних који нису за репрезентацију...;)
Само што се ја плашим да он није за репрезентацију...Али за то уме да
направи причу:..."сад' ћемо да пробамо нешто ново"...
...И какав Жигић више ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back