Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I opet naravno defanzivna postava, na svom terenu protiv prosecne Irske igras sa dva zadnja vezna

Od nekada najboljih tehnicara u Evropi spali smo na to da svaka reprezentacija ima veci posed lopte od nas

Kada nasi igraci salju duge lopte to obicno ide 5 metara iza igraca

90% pasova koje uputimo idu nazad

Ma katastrofa, nase shvatanje fudbala je katastrofa, glavni cilj nam je odbraniti gol a u napadu sta uradimo. Ni na ovoj utakmici necemo postici pogodak to se vidi iz aviona

voleo bih da cujem sad pljuvace Zigica sta imaju da kazu za neefikasnost....a covek je jedini koji je znao da gol da u zadnje godine...

Apsolutno tačno. Ovi slepci će dati gol nikada.
Rastočiće nas u kvalifikacijama ujaci.

A Stojke ponovo brani. Eto nama gola sa 50 m i to iskosa. Fali još rupetina Lule pa da cirkus bude kompletan.

Poslednja izmena:
Kako da damo gol sa samo jednim igracem u napadu ? Sta Lekic moze da uradi u skoku protiv visokih Iraca koji zive za takav nacin igre ?

Dokle ce Srbija igrati sa 2 zadnja vezna i jednim napadacem, DOKLE ??? Kada smo poslednji put izveli postavu sa dva napadaca ?

Ovi nasi treneri ce nas unistiti, to sve treba povesati na Terazijama

Kako da damo gol sa samo jednim igracem u napadu ? Sta Lekic moze da uradi u skoku protiv visokih Iraca koji zive za takav nacin igre ?

Dokle ce Srbija igrati sa 2 zadnja vezna i jednim napadacem, DOKLE ??? Kada smo poslednji put izveli postavu sa dva napadaca ?

Ovi nasi treneri ce nas unistiti, to sve treba povesati na Terazijama

To su sve kvazi strucnjaci, koji pokusavaju da glume "moderne strucnjake"...
Sad je u modi 4-2-3-1 i zato se sad to fura, a nema veze sto nemamo igrace za taj sistem...
P.S.Ovog Markovica ima da uniste; Cika Glupi ga gura na krilo, Miha u spic, Stanoje ga gurao na poluspica...:dash:

Стој... Мустафа лепо дочекан.:D
Taj sto ga je nazvao Mustafa dabogda mu turci napunili cerku pa da ljulja malog janicara celog zivota. Kreten!
Ciganska govna i dalje zvižde Stojkoviću. Izgleda da su nekima klupske boje važnije od reprezentacije . . . Voleo bih da odbrani neki zayeban šut večeras i zapuši usta slepcima.
Zalosno je sto saka glupih placenih navijaca pune glave klincima na tribini da mrze igraca koji igra za svoju zemlju.
Apsolutno tačno. Ovi slepci će dati gol nikada.
Rastočiće nas u kvalifikacijama ujaci.

A Stojke ponovo brani. Eto nama gola sa 50 m i to iskosa. Fali još rupetina Lule pa da cirkus bude kompletan.

Kad je Stojke primio gol sa 50m? Od njega boljeg nemamo ma koliko to jadno zvucalo. Svi koji su isprobani su najobicnije rupe bez obzira kako brane u klubovima.

ja bih prije i bez spica igrao ali ovoga lekica nikad ne bi zvao.ne mogu da vjerujem da neko misli da je on kvalitet za reprezentaciju,dodushe,nije ni prvi ni posljednji primjer...

***, nije tu toliko problem do kvaliteta spica...
On se covek gura, bori se, ali je odsecen i ne moze nista da uradi...
Kuzmanovic kao da ne postoji na terenu, Mijailovic i Ignjovski su destruktivci i sta Lekic sam da uradi napred?

Pusti,zaebani su Irci,to je taj ostrvski fudbal to nam nikako ne odgovara ,doduše,malo ko nam odgovara kad bolje pogledaš,možda Farska Ostrva ili San Marino oni nam tradicionalno po stilu igre"leže"i možda Rumuni u polu-ilegalnom nekom meču koji njima ništa ne znači a nama je biti ili ne biti i gde se Pantela i Lane takmiče ko će više puta da se prekrsti odnosno digne tri prsta u vazduh,ne očekujte ništa od ove reprezentacije dok ne naiđu pomenuti protivnici u pomenutim uslovima..

Nema nista.....bolje da nisam gledao samo sam se iznervirao....
na 4 meca nasa reprezentacija je dala 1 gol i to iz prekida....
kakav Markovic, on u nasu tuznu ligu nemoze 100 godine da da, a ne ovamo tresu ga ko slinu...
a nisu nam valjali Zigic, Stankovic, Pantelic, Jovanovic i Krasic....pa nek igraju Lekici, Scepovici i Markovici....

Slabo bas slabo. Protiv ovakve slabe Irske mi nemamo resenja u napadu. Ne mozemo gol da im damo pa da smo igrali 180 minuta a ne 90. Vidim iz nase grupe i Hrvati kiksnuli protiv Svajcarske 2:4 ali zato Belgijanci od 75-og minuta gubili 2:1 od Holandije i onda dali 3 komada i pobedili 4:2.

Ma kakav god da je Markovic mora da igra od 1. minuta jer mi bolje nemamo, videla se razlika u odnosu na nepokretnog Lekica, makar dok se ne vidi kako ce novu sezonu poceti Jovanovic i Krasic, iako bi po meni Krasic morao da igra jer je dobro odigrao pripreme sa Juventusom a i Tadic se bas i ne snalazi najbolje po desnoj strani, kao ni Tosic, po levoj bi to bilo mnogo bolje, Tomic je bio dobar u ovo malo minuta, Tadic i Tosic kao da desnom nogom ne znaju ni da povuku loptu a kamoli nesto vise, ne znam samo sta Maksimovic radi, imamo dosta boljih, i kako je Sulejmani uvek povredjen ali ajde...

za kvalifikacije:

Stojkovic
Ivanovic Bisevac Subotic Kolarov
Ignjovski Kuzmanovic Ninkovic
Krasic Sulejmani Tadic

pa sta nam Bog da, roster: Basta, Nastasic, Djuricic, Tomic, Tosic, Jovanovic, Markovic itd...

Oni su nama glumili Škotsku i Vels, mi smo njima glumili Kazahstan.

Mislim da moramo da forsiramo postavu sa Đuričićem i Tadićem, a ako već moramo da igramo sa tri zadnja vezna neka jedan od njih bude Ninković. To bio začetak tako neke postave koja zna da igra fudbal.

Videh da Đuričić više ne nosi 14 u Herenvenu, nego 9. Da nije prebačen u napad? Ne mora da znači, naravno, al' taj broj uglavnom nose napadači. Da probamo onda sa njim u špicu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back