ko kog da je izabrao ne mora da znaci da se slazemo u sve sto uradi. to i nije bitno za ovu temu.
moja nacionalna svijest je ta koja je i nema veze sa fudbalom i srbijom. kad preispitas malo svoju nacionalnu svijest i ukapiras da ako nisam srbin ne mrzim srbiju mozemo pricati.
kad ti budes navijao za crnogorsku reprezentacija ko ja za srpsku mozemo pricati o fudbalu.
evo jedan primjer tada sr jugoslavija ili srbija i crna gora protiv madjarske kad smo ih demolirali. dje su strijelci bili vecinom crnogorci, i ne spominje se crna gora gora. nego skoro svudje sada srbija protiv madjarske. mislim da to tebi ne smeta . ali meni da.
vidim boldovao si ovo kada crnogorac igra za srbiju da je to ok ali ne kada srbin igra za crnu goru. ali ne ukapirah komentar.
to samo ide u jednom smjeru znaci. neces reci za prleinovica da je izdao crnu goru jer je srbin iako nije vidio srbiju dok nije pobjegao u partizan. ali bi rekao za nekog igraca iz srbije da uradi to i igra za crnu goru. meni ne smeta , nek igra ko hoce dje hoce , valjda sam covjek zna sta je dobro za njega i njegovu karijeru.
a sto se volkova tice, odigrace 1 do 2 utakmice za srbiju i to je to. na toj strani ste jaki a mi losiji. po meni njemu bi bolje bilo da igra za nas imao bi vise nastupa za reprezentaciju sa time bi i njemu cijena porasla. a on od toga zivi za razliku mene a pretpostavljam i tebe. nema tu nacionalizma i emocija. zna se da je fudbal biznis kao i citav sport. kad se to ukapira lakse cemo svi mi prolaziti kroz te nemoralne transfere.
Samo cu reci:
Crnogorci (brdski Srbi)=Srbi
Crna gora-ista kategorija kao Sumadija,Banat,Dalmacija,Makedonija
Crnogorci isto sto i Sumadinci,Dalmatinci,Banacani.....
E zato ja ne navijam za reprezentaciju Crne Gore,BiH i ostalih sranja.....
postoji samo jedna reprezentacija svih nas.....