Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Čao Vidaro, hvala bogu nisi nam bio za lek, ima ko će, a tvoja sramota je odnos prema reprezentaciji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da bi i Rajkovic ok igrao stopera,ali i stoji takodje da su on i Subotic isti tip igraca balvani,a nemamo malo brzeg stopera kog bi mogao Bane da igra pogotovo ako se uzme iskustvo i cinjenica da je ove sezone stoper u Celsiju
Jel se zna,kako Ninkov igra u Tuluzu,msm jel standardan? U Basti i njemu treba traziti resenje za desnog beka,eventualno kad obojjica ne mogu improvizacija Tomovic....a kroz vreme u Aksentiju.......
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:350556-Curcic-Golgeteri-van-forme
NEce biti promena,oslanjamo se na proverene snage,rizicno je ekspermientisati,napadaci su nam van forme zato cemo igrati sa dva klasicna
No coment.....ovaj ispade gori od svog ucitelja.......
Koji idiotski pristup,objasni nam?Koja niska ličnost i ostale gluposti što si naveo?Da,čiste gluposti!!!
"Nesaosećanje za državu"?!Čime,što ne peva himnu?
Mogao je Pižonu da kaže "nemoj da me zoveš jer sam dugo bio povređen"...šta misliš da li bi onda kod naroda to izazvalo neke burne reakcije?Ja mislim da bi!
Mogao je da podvije rep i da se okrene prebogatom Man.Junajtedu i da ga boli za repku.Ne treba mu dizati spomenik ali ako je neko toliko cenjen i tražen na svetskom fudbalskom tržištu,mislim da nijedna država ovoga sveta ga se ne bi tako lako odrekla!
Za Pantelića,Stankovića,Žigića,Milijaša i Radoslava Petrovića (za zadnju dvojicu - ne znam koji moj su ih uopšte i zvali) se slažem da im se doživotno treba zahvaliti.
Taj istorijski meč nije ni igrao jer je Ferguson bio besan na Vidića što je igrao tamo neku beznačajnu utakmicu za svoju državu![]()
Pristup da je on glavni baja,da dolazi na 2 tekme reprezentacije godisnje,da on vice na ostale igrace dok kapiten cuti (delom je ovaj drugi kriv).....pristup umisljenog mamlaza koji misli da ce sa pola gasa da odradi posao i da bude nacionalni heroj
Niska licnost da kako ga nije sramota da vise pomene reprezentaciju nakon "preuzimanja odgovornosti"?
Da sad kao jos ispade heroj sto je igrao povredjenpa mogao je doci sada i Pixi nakon 10 godina i da kaze bez obzira na to sto ne igram vise ja preuzimam odgovornost i stavljam se na raspolaganje i da nista ne uradi......bitno je ono sto je pruzio a ne uslovi pod kojima je pruzao,mnogo bi bolje bilo da je ko uvek lepo izmislio povredu ili sl pa se izvukao......
On se podvio junajtedu jos od prvenstva to sto se formalno odaziva reprezentaciji ne donosi dobro nikome,NIKADA ON NIJE POKIDAO nalik najboljem stoperu u dresu Srbije.....i jos nesto u vezi ove konstatacije da je mogao da se okrene klubu:reprezentacija treba da bude cast a ne obaveza,to sto on sebe izdise u velikana jer je odigrao 50 tekmi za reprezentaciju je sramno.....Tiram je odigrao 140,pravi velikani su celu svoju karijeru igrali za reprezentacije i imali preko 100 tekmi......
Ma boli me bre tuki sto je cenjen po belom svetu,njima je valjda doneo nesto cime ih je zaduzio,sta je meni doneo?
Ruku,eliminaciju sa SP,promasen penal u sudbonosnom mecu i bilo ga je samo na papiru zadnjih godinu dana.....jel zbog toga da se ne odreknemo?sta meni vredi njegov kvalitet kada je on svojoj zemlji dao 27,34% svojih mogucnosti......
Cime je to Vidic vise zaduzio narod od npr Pantelica ili Stankovica?
Pristup da je on glavni baja,da dolazi na 2 tekme reprezentacije godisnje,da on vice na ostale igrace dok kapiten cuti (delom je ovaj drugi kriv).....pristup umisljenog mamlaza koji misli da ce sa pola gasa da odradi posao i da bude nacionalni heroj
Niska licnost da kako ga nije sramota da vise pomene reprezentaciju nakon "preuzimanja odgovornosti"?
Da sad kao jos ispade heroj sto je igrao povredjenpa mogao je doci sada i Pixi nakon 10 godina i da kaze bez obzira na to sto ne igram vise ja preuzimam odgovornost i stavljam se na raspolaganje i da nista ne uradi......bitno je ono sto je pruzio a ne uslovi pod kojima je pruzao,mnogo bi bolje bilo da je ko uvek lepo izmislio povredu ili sl pa se izvukao......
On se podvio junajtedu jos od prvenstva to sto se formalno odaziva reprezentaciji ne donosi dobro nikome,NIKADA ON NIJE POKIDAO nalik najboljem stoperu u dresu Srbije.....i jos nesto u vezi ove konstatacije da je mogao da se okrene klubu:reprezentacija treba da bude cast a ne obaveza,to sto on sebe izdise u velikana jer je odigrao 50 tekmi za reprezentaciju je sramno.....Tiram je odigrao 140,pravi velikani su celu svoju karijeru igrali za reprezentacije i imali preko 100 tekmi......
Ma boli me bre tuki sto je cenjen po belom svetu,njima je valjda doneo nesto cime ih je zaduzio,sta je meni doneo?
Ruku,eliminaciju sa SP,promasen penal u sudbonosnom mecu i bilo ga je samo na papiru zadnjih godinu dana.....jel zbog toga da se ne odreknemo?sta meni vredi njegov kvalitet kada je on svojoj zemlji dao 27,34% svojih mogucnosti......
Cime je to Vidic vise zaduzio narod od npr Pantelica ili Stankovica?
Ovde izlazi bes iz tebe i glupo mi je da te citiram deo po deo.
To je tvoj stav i tvoje mišljenje,ništa drugo!
Ovde izlazi bes iz tebe i glupo mi je da te citiram deo po deo.
To je tvoj stav i tvoje mišljenje,ništa drugo!
Наравно да је његово мишљење, не знам шта ти то значи. Свако овде износи само своје мишљење.
Узгред, то је и моје мишљење.
Po cemu je tvoje misljenje validnije od mog i kako u "demokratskom" drustvu misljenje lica A moze da nadvlada misljenje lica B.....
Da mozda i izlazi bes,ali sve opravdano,ma ne mogu bre vise da slusam te price "svima dobar nama ne valja" tome kome odgovara nek igra za njih,nek gine za fergusona **** ga njegov "mancester"......kad odluci da ostavi dusu u crvenom dresu s krstom onda mozemo da pricamo.....do tad on je za mene,a trebalo bi i za ostale navijace Srbije da bude igrac ranga Goran Gavrancic......toliko smo otprilike videli i od njega.......
Volkov pristao da igra za Crno Goru, ko ce da odgovara za ovu bruku ?
TOLE ODLAZI !!!
Da je to i tvoje mišljenje nisam ni sumnjao,kao uostalom i većine grobara!
Na kojoj temi možemo razglabati o Kupu
Pa, ako vec nema takve teme, otvori novu.
Ja 2011. da otvaram novu, gdje ste do sad o Kupu pričali, jel na JSL