Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidić je ispušena muštikla što se reprezentacije tiče. Da je čovek, rekao bi aj' zdravo, odo' ja, a ne ovako ko neka baba: uvek sam sve podređivao reprezentaciji, žrtvovao sam se...

Ispao je najveci slepac. Malo sto nas je upropastio na svetskom prvenstvu i sada protiv Slovenije nego se sada kobajagi oprao nekakvom izjavom od 3 recenice gde samog sebe hvali kako je dolazio da igra za reprezentaciju iako su mu iz kluba pricali da to ne radi. Nula od coveka, nula!

Plivači olimpijskog bazena!!!Ovaj "štoperski par" je po meni sam po sebi gori neko kada bi Vidić bio sam pozadi.
Ne bih se ja tako lako odrekao Vidića.Meni je tu sve više delovalo da je psiha uradila svoje a ne neznanje...

hm, suvise su slicni, Vidic, Rajkovic i Subotic, jaki, dobro brane prostor, ali spori i skloni bespotrebno grubim startovima... aj videcemo sta ce se dalje desavati

Vidic ne igra vise za reprezentaciju,ne treba mu nista zameriti.Sa kakvim saigracima i kakvim savezom,bolje i ne igrati..

Ma jeste, savez i saigrači su krivi što se on nikada nije naročito zalagao i igrao srcem za reprezentaciju, igrao je kao da će svakog trenutka da ode, to se videlo.

A da će nedostajati - neće, onu glupost što je napravio protiv Nemačke, protiv Australije, i sada protiv Slovenije, još se pamti...

Ninkov - Ivanović - Subotić - Kolarov

I Volkov mora da se pozove...

Видић дефинитивно напушта репрезентацију

24. октобар 2011. | 17:25 | Извор: Танјуг
БЕОГРАД - Капитен фудбалера Манчестер јунајтеда Немања Видић саопштио је данас да се, "тешка срца" дефинитивно повлачи из репрезентације Србије. ФСС: Видићу су врата отворена

Фудбалски савез Србије саопштио је данас да је захвалан Немањи Видићу на свему што је урадио за национални тим и да је добродошао назад ако промени одлуку о повлачењу.

"Својим понашањем, играма, залагањем и односом ка дресу репрезентације Немања Видић је заслужио и речи хвале и посебно место у историји овог спорта наше земље. Поштујући његову одлуку, желимо да нагласимо да врата националног тима за Видића нису затворена и била би нам изузетна част и задовољство да у одређеном тренутку, када се и ако за то стекну услови, поново постане члан најбоље репрезентације", истиче се у саопштењу ФСС.

Уколико до тога и не дође, ФСС наводи да ће се Видићу, који је задужио све у српском фудбалу, одужити на адекватан начин.

"Основни разлог за такву одлуку је што се већ дуже време, а нарочито у светлу последњих догађаја, у медијима, а самим тим и у јавности, критикује мој однос према националном тиму, иако сам за репрезентацију играо и повређен, некада и мимо воље људи из клуба", наводи се у Видићевом саопштењу на сајту Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Српски фудбалер истакао је да овим потезом жели да заштити репрезентацију и себе од "кулоарских прича", као и да неће да то оптерети наредне генерације играча.

"Дугујем захвалност навијачима, свим селекторима и тренерима, као и саиграчима са којима сам сарађивао претходних 10 година док сам играо за национални тим", навео је Видић.

Он је додао и да ће следећа генерација репрезентативаца знати да обрадује нацију, као и да ће свим срцем навијати за тај тим.

Видић је за национални тим дебитовао 12. октобра 2002. године у Напуљу против Италије (1:1). Укупно је одиграо 56 утакмица и постигао два поготка.

Одлуку о повлачењу најавио је почетком месеца након пораза од Словеније (1:0), који је за Србију значио и крај квалификација за Европско првенство. Њему је на том мечу у Марибору голман домаћина Самир Хандановић одбранио пенал.

http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/fudbal/vidic-definitivno-napusta-reprezentaciju_280204.html

МАРШ НАПОЉЕ! Мисли само на своје дупе.

Plivači olimpijskog bazena!!!Ovaj "štoperski par" je po meni sam po sebi gori neko kada bi Vidić bio sam pozadi.
Ne bih se ja tako lako odrekao Vidića.Meni je tu sve više delovalo da je psiha uradila svoje a ne neznanje...

Ni jedno ni drugo vec bezobrazluk,idiotski pristup,niskost licnosti ili nepostojanje iste,nedostatak savesti,ogranicenost,alavost na novac,neosecanje nicega dok igras za zemlju itd.......

To nije smelo da se dozvoli !
Nikako.
Vidić je potreban reprezentaciji.
Proveren kvalitet fudbalera.
Ne može svaki levak biti kapiten jednog "Mančestera" !
Šteta što se ovo dogodilo.
Ovo je početak dublje krize srpskog fudbala.

Ма дај боли га дупе за Србију. Како то онда нису учинили остали играчи који такође имају одличне плате у страним клубовима?

Ja mislim da bi i Rajkovic ok igrao stopera,ali i stoji takodje da su on i Subotic isti tip igraca balvani,a nemamo malo brzeg stopera kog bi mogao Bane da igra pogotovo ako se uzme iskustvo i cinjenica da je ove sezone stoper u Celsiju

Jel se zna,kako Ninkov igra u Tuluzu,msm jel standardan? U Basti i njemu treba traziti resenje za desnog beka,eventualno kad obojjica ne mogu improvizacija Tomovic....a kroz vreme u Aksentiju.......

gQrQL.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back