Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Brod tone, pacovi beze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brod tone, pacovi beze...
Начи саће Пантела да напише текст у складу са одлазком једне велике легенде,Видаре,нашег Видаре...Видара је особа типа министар подтипа одбране..Начи пробаш да га заобиђеш зонфић бициклица,а Видара ти узме лопту и нагули је на суседни стадион...Да,да такав је Видара...Пошто је отишо у зонфићу бикам а леџнд сад је ред да Пантела напише јеан текст врсте едукативан,типа не-превише-дуг...Кацмо играли против континента врсте Аустралиа на такмичењу врсте СП подврсте Саут Африка..Нате оно шо је испевала Шакира,Пикеова бичарка..Начи улазимо ми на борилиште типа травнато,узмем комад биљке врсте трава подврсте хлорофила пуна (мора Пантела дузме да избаја,научио у Песежеу од ******)..Кадоно Жигара се бие са играчем типа противничким..А ја у фазону "Ало малиша,наш ти ко сам ја"..
Каже мени мали цовпа Аустралианац "Извини Пантела голгетеру расни,исказуем ти поштовање типа превелико"...Изкулиро Пантела...
Почиње меч типа резултацки битан...Пантела се креће као газела,растура противничке играче своим елегантним заузимањем простора..Шаљем једну лопту за Жигару да буде гуд хедер,али иде у ред врсте даблве..А ја у фазну "Извини Жигара љомберу,нисам нашо кординате типа одговарајуће."..
Меч се ломи методом убрзавања темпа..Аустралианац неки мали обара Жигару,учи мато зонфа,а ја оно као "Ало Аустралопитек есам ти реко да ми не дираш Жигару,немо да пустим Видару на тебе."
Кадоно мук!Нитсе јавља аустралианац,ни Жигара,ни Станкела...Нико неверуе...Поштовање типа максимално..Начи Видара матиро своим именом..
А Антара неверуе!
Pa kad su ga oni nasukali.....da je da svi pobegnu,ali glavni,bojim se ostaje
Ipak bi bilo dobro da je ostao, jer je u najboljim godinama za stopera, ali sta je tu je. Sto se tice Stankovica, Pantelica, Zigica - tu je vreme za smenu. Jedino bi Zigica mozda trebalo zadrzati, ali kao rezervu a ne prvotimca.
Ipak bi bilo dobro da je ostao, jer je u najboljim godinama za stopera, ali sta je tu je. Sto se tice Stankovica, Pantelica, Zigica - tu je vreme za smenu. Jedino bi Zigica mozda trebalo zadrzati, ali kao rezervu a ne prvotimca.
ja ne mogu da vjerujem da pljujete nemanju vidica i njega krivite za ovaj rezultat vase reprezentacije. pa mislim da niste svjesni koliko gubite sto nece da igra vise za vas. a koliko kapiram bas zbog takvih komentara po novinama i u jovnosti je to i odlucio. iskreno pametan covjek, u godinama sto bi rizikovao povredu, svoje slobodno vrijeme a ovamo ga pljuju.
Mislim da ipak niste svesni koliko je reprezentacija izgubila, od naših odbrambenih igrača najviše je pokazivao igrajući za reprezentaciju. Očekujem da ćemo u budućnosti primati više golova...
ja ne mogu da vjerujem da pljujete nemanju vidica i njega krivite za ovaj rezultat vase reprezentacije. pa mislim da niste svjesni koliko gubite sto nece da igra vise za vas. a koliko kapiram bas zbog takvih komentara po novinama i u jovnosti je to i odlucio. iskreno pametan covjek, u godinama sto bi rizikovao povredu, svoje slobodno vrijeme a ovamo ga pljuju.
Bez obzira na to sto igra u velikom klubu i sto se po tome ravni s Savicevicem,Mijatom i sto je ispred mnogih drugih po onome sto je odigrao za repku moze se reci tek malo bolji od magova tipa Komljenovic,Dudic,Saveljic.......
Koji idiotski pristup,objasni nam?Koja niska ličnost i ostale gluposti što si naveo?Da,čiste gluposti!!!Ni jedno ni drugo vec bezobrazluk,idiotski pristup,niskost licnosti ili nepostojanje iste,nedostatak savesti,ogranicenost,alavost na novac,neosecanje nicega dok igras za zemlju itd.......
A da probamo da ga umolimo,da mu obecamo traku,igranje samo na takmicarskim mecevima,i da sutira penale i da ne trazimo od njega srce na terenu vec da dok igra razmislja o 22.kolu premijer lige i odlucujucem mecu za titulu jer mora da se koncentrise za taj istorijski mec?![]()
Najbolji stoper na svetu, kapiten velikog Mancester Junajteda
A u reprezentaciji ga vozaju igraci Kazahstana, Azerbejdzana, Jermenije, Estonije, igra rukom u svom sesnestercu, bahato uzima da sutira penal...
citam po novina da je ferguson poludio sto je igrao za srbiju jer jos nije bio oporavljen, covjek rizikuje ostale nastupe da bi igrao. mada mi drug koji je bio u hotel sa reprezentacijom kaze razgovor izmedju direktora reprezentacije i jos nekog. ovako je tekao: jel se oporavio vidic? jeste. pa nece valjda igradi. izgleda da hoce, onaj ga je stavio u spisak. auu najebali smo.
covjek nije mogao da vjeruje da to pricaju., valjda ima i tu nesto. mada sve u svemu mislim da vam je losa hemija medju igrace, da je to najveci krivac za lose rezultate. bolje je i bez zvijezda sa dobrom atmosferom nego ovako.
Mitternachtsträumer
Pripadnici naroda koji za zvoju zemlju nisu ni približno dali kao on izdrkavaju po novinama i forumima na njegovo ime. I ja bih se povukao iz reprezentacije jedne tako nezahvalne nacije.
Vidić je prirodni vođa. Ako je uzeo loptu da puca onda je to bilo sa dobrim razlogom. Ali nebitno, mislim da je taj promašeni penal (iako bitan) premali u odnosu na to šta smo izgubili gubitkom Vidića. Kvalitet odbrane neće previše pasti, jer imamo sjajne odbrambene igrače, ali Srbija gubi na reputaciji time što je izgubila jednog od najboljih igrača sveta.Ma da, dobar je Vidić nego je loša nacija.
Da je sreće da je to ranije uvideo pa se povukao pre pet godina.
Je l' shvatate vi da ta bangeja uzima loptu Stankoviću ispred nosa, kapitenu sa 100 utakmica u reprezentaciji, i puca penal? I niko ne sme reč da mu kaže, uključujući i Stankovića? Je l' bi je uzeo tako Gigsu?
Vidić je prirodni vođa. Ako je uzeo loptu da puca onda je to bilo sa dobrim razlogom. Ali nebitno, mislim da je taj promašeni penal (iako bitan) premali u odnosu na to šta smo izgubili gubitkom Vidića. Kvalitet odbrane neće previše pasti, jer imamo sjajne odbrambene igrače, ali Srbija gubi na reputaciji time što je izgubila jednog od najboljih igrača sveta.
Ne kažem ni to da Srbija neće profitirati time što će određeni broj igrača napustiti reprezentaciju. Treba još da se promeni uprava i da se krene iz početka: novi trener, novi igrači i (najvažnije) umerenija očekivanja.
Ne kažem da nacija ne valja, već da je nezahvalna. I jeste. Reprezentacija nikad ne dobija bezrezervnu podršku, već samo kad dobija. Čim se počne gubiti odmah slede kritike, i to one najgore vrste: koliko ko zarađuje, kako se neko bori za državu, ko je kome šta rekao, kako je neko reagovao i slično...
Vidić je prirodni vođa. Ako je uzeo loptu da puca onda je to bilo sa dobrim razlogom. Ali nebitno, mislim da je taj promašeni penal (iako bitan) premali u odnosu na to šta smo izgubili gubitkom Vidića. Kvalitet odbrane neće previše pasti, jer imamo sjajne odbrambene igrače, ali Srbija gubi na reputaciji time što je izgubila jednog od najboljih igrača sveta.
Ne kažem ni to da Srbija neće profitirati time što će određeni broj igrača napustiti reprezentaciju. Treba još da se promeni uprava i da se krene iz početka: novi trener, novi igrači i (najvažnije) umerenija očekivanja.
Ne kažem da nacija ne valja, već da je nezahvalna. I jeste. Reprezentacija nikad ne dobija bezrezervnu podršku, već samo kad dobija. Čim se počne gubiti odmah slede kritike, i to one najgore vrste: koliko ko zarađuje, kako se neko bori za državu, ko je kome šta rekao, kako je neko reagovao i slično...