Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Debilko objavio spisak, nema trenutno najboljeg srpskog golmana Brkića, nema Sulejmanija u životnoj formi i Tadića ponovo... zvao je neke indijance i 5-6 povrijeđenih igrača... ja nemam više snage ni da hebem majke ovom debilu na klupi Srbije i ovom mafijaškom savezu... ja, koji sam nepopravljivi optimista ubijeđen sam da ćemo pući u baražu za EP... samo molim Boga da ne dobijemo Hrvatsku i Bosnu... ka će takvu bruku preživitii... ako i budemo 2. i to je pitanje...:evil:

Evo i koga je sve Petrović pozvao za poslednje dve utakmice “orlova” u ovom kvalifikacionom ciklusu:

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić

Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan Jovanović

Napadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa

Evo i koga je sve Petrović pozvao za poslednje dve utakmice “orlova” u ovom kvalifikacionom ciklusu:

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić

Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan Jovanović

Napadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa
Nije lose,ali ne moze bez Sulejmanija i Tadica..Ljudi su u mozda i najboljoj formi od svih reprezentativaca,a ovaj ih ne zove..Logike bez...
Vazno da je Stojicev klinac dobio mesto...

Nije lose,ali ne moze bez Sulejmanija i Tadica..Ljudi su u mozda i najboljoj formi od svih reprezentativaca,a ovaj ih ne zove..Logike bez...
Vazno da je Stojicev klinac dobio mesto...

Ma šta je dobro?!

Pozvao 5-6 povrijeđenih igrača ili onih koji su tek oporavljeni poslije dugog odsustva i za koje zna da neće igrati... pozvao Tomića, Fejsu, Kahrimana, Milivojevića, Simića... :roll: kad dodaš tu igrače koji ne igraju ili igraju po desetak minuta za svoje (prilično slabe) klubove npr. Ljajić, Žigić, Pantelić... dođe se do situacije da ne možemo ni napraviti normalnu ekipu... a budala nije zvala igrače koji su odličnoj formi Sulejmanija, Tadića, golmana Brkića... :dash: :dash: :dash:

Poslednja izmena:
Ma šta je dobro?!

Pozvao 5-6 povrijeđenih igrača ili onih koji su tek oporavljeni poslije dugog odsustva i za koje zna da neće igrati... pozvao Tomića, Fejsu, Kahrimana, Milivojevića, Simića... :roll: kad dodaš tu igrače koji ne igraju ili igraju po desetak minuta za svoje (prilično slabe) klubove npr. Ljajić, Žigić, Pantelić... dođe se do situacije da ne možemo ni napraviti normalnu ekipu... a budala nije zvala igrače koji su odličnoj formi Sulejmanija, Tadića, golmana Brkića... :dash: :dash: :dash:

Zbog cega je problem sto je Tomic dobio poziv?
Decko je u fantasticnoj formi i jedan je od najboljih igraca JSL trenutno.

Stvarno nemam pojma u čemu je stvar sa tom dvojicom...bez problema bi u prvih 11 trebali da budu.

Sa Sulejmanijem je problem što se zamjerio mafiji kad je odlazio iz Partizana pa se niko nije ugradio u njegov ugovor i obeštećenje...

A za Tadića stvarno ne znam... mada vjerovatno je nešto slično i kod njega... možda zato što ga Bata Kan Kan nije htio prodati Partizanu... :think:

Ma šta je dobro?!

Kahriman je standardan u Tavriji (koja je na petom mestu u ukrajinskoj Premijer ligi). Doduse ne sporim da Brkicu fino ide u Italiji; cini mi se da je svega 2 gola primio do sad (po jedan od Juvea i Rome).

Imao je dosta loših partija... doduše imao je i dobrih, uvijek je trčao i ubacivao se naprijed... Rukavina je slabiji u defanzivi... prošle sezone sam ga često gledao i utopio se u sivilo Minhena 1860, često kiksira u odbrani... za mene je trenutno Tomović ipak bolji.
Na beku je igrao bez greske...Na stoperu takodje..
On je jedan od onih koji cene grb koji nose na dresu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back