Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
J.e.bi ga mogo je nekad u Vosi u nasoj ligi da igra sve od halfa do fora, al ovde je to malo teze!

Ma jok, super je on. Čak i kad mu ne ide, vidi se i želja i samopouzdanje i sposobnost liderstva, tako da je i tad koristan. Za Hertu igra špica, za mladu repku odbrambenog, a za A repku veznjaka. A i u svim tim ekipama menja pozicije po potrebi, i mnogo se kreće po terenu i učestvuje u igri. Ne, stvarno je veliki talenat. Kakav crni Ljajić.

I što je možda najbitnije, ne trči u prazno k'o budala, nego zapravo koristi mozak.

Poslednja izmena:
Evo jedne pretpostavke za kraj. Ako daj boze izvucemo remi (na koji cemo ici - jel nam je i on dovoljan) sa "odlicnim, uvek neugodnim, jakim...." Rumunima, plan naseg saveza je sledeci idemo da se branimo u Viljnus, a posebnu ekipu saljemo u hram Svetog Save da se moli da nas Francuzi u mecu sa Austrijancima ne presisaju u gol razlici!

Vidim da Argentinci posle Brazila pucaju i od Paragvaja (trenutno 1:0), i onda posto je reporter na TV k.ak.io o tome kako su u frci da se kvalifikuju na SP pogledam kolko ih ide - 4 od 10 direktno, peti igra kvalifikacije sa 4-im iz severne i centralne Amerike, a tamo ih ima ukupno 6, sa sve Trinidadom i Tobagom i Kostarikom. Covece 3 od 6 direktno na SP u konkurenciji Hondurasa, El Salvadora, SAD, Meksika, Kostarike i T T-a - mislim sta reci !!!

Sto kaze Derer, sve i da prodjemo u SP, sta cemo tad da radimo i kako cemo da igramo, dal' tako da nam samo protekne tih 90 min.? Bolje da se ne brukamo.

Pa ako cemo tom logikom,sto uopste igramo i kvalifikacije? ;) Nas narod je takav,da mu je sve malo.Kukali smo sto se ne kvalifikujemo na neko veliko takmicenje,pa kad smo se kvalifikovali,onda smo kukali sto nismo prosli grupe itd.I onda smenjujemo selektore,pljujemo te iste igrace kojima smo klicali...Mislim,spustimo se malo na zemlju.Svaki uspeh je bolji od totalnog neuspeha.Jos me jeza uhvati,kad se setim Bata Djore,Genija,Azerbejdzana,Krmaca...:roll:

Pa ako cemo tom logikom,sto uopste igramo i kvalifikacije? ;) Nas narod je takav,da mu je sve malo.Kukali smo sto se ne kvalifikujemo na neko veliko takmicenje,pa kad smo se kvalifikovali,onda smo kukali sto nismo prosli grupe itd.I onda smenjujemo selektore,pljujemo te iste igrace kojima smo klicali...Mislim,spustimo se malo na zemlju.Svaki uspeh je bolji od totalnog neuspeha.Jos me jeza uhvati,kad se setim Bata Djore,Genija,Azerbejdzana,Krmaca...:roll:

Pa bar da napravismo rezultat!
Ili da pokazasmo igru?
A mi kaskamo za svetskim reprezentaciajma "sricuci" i one osnovne stvari. Brate, pucaj, pa kud puklo da puklo!
Bolje biti i individualac, al' bar pokazati igru, nego timski igrac, a igra za smejuriju!

Pa bar da napravismo rezultat!
Ili da pokazasmo igru?
A mi kaskamo za svetskim reprezentaciajma "sricuci" i one osnovne stvari. Brate, pucaj, pa kud puklo da puklo!
Bolje biti i individualac, al' bar pokazati igru, nego timski igrac, a igra za smejuriju!

Pa i kvalifikovati se za neko takmicenje,i to je neki rezultat.A igramo sa cime raspolazemo.Reprezentacija nije klub,pa da biras koga ces da dovedes.***,igra je takva kakva jeste,ali nije Antic Hudini,pa da ucini da igramo kao Spanija,kad nemamo takav profil igraca.Bar pobedjujemo osrednje i slabije reprezentacije od nas,sto je u odnosu na,do pre par godina,kad smo gubili od Azerbejdzana,ipak pomak

Pa i kvalifikovati se za neko takmicenje,i to je neki rezultat.A igramo sa cime raspolazemo.Reprezentacija nije klub,pa da biras koga ces da dovedes.***,igra je takva kakva jeste,ali nije Antic Hudini,pa da ucini da igramo kao Spanija,kad nemamo takav profil igraca.Bar pobedjujemo osrednje i slabije reprezentacije od nas,sto je u odnosu na,do pre par godina,kad smo gubili od Azerbejdzana,ipak pomak

Ako time treba da se tesimo...:roll:

Laku noc!

Nas narod je takav,da mu je sve malo

Sport je jedna od malobrojnih stvari gde se upravo to i podrazumeva. Čovek se ne takmiči u nečemu sa ciljem da bude prosečan, nego da bude najbolji. Nezadovoljstvo prosekom je krajnje normalna stvar u sportu.

Ponavljam još jednom - ni Francuzi, ni Italijani, ni Španci, ni Nemci nemaju po šest pari nogu. Ljudi su, kao i mi, i normalno je da od svojih igrača očekujemo i želimo da oni pobede iste takve ljude, samo u drugim bojama dresova.

Na Svetsko Prvenstvo valjda ideš sa ciljem da pobediš, a ne samo da se pojaviš. Ako nije tako, onda bolje ni da ne ideš tamo da se umaraš bezveze, a ujedno i da bacaš pare ni za šta.

Vi sto kritikujete Stankovica niste svesni da nije bilo njega da stane na loptu, izbori faul, prebaci loptu na drugu stranu samom kao duh Krasicu mi iz sesnaestrca (peterca) ne bi smo izasli!
Stanković je jako dobro odigrao, nije čini mi se nijednu loptu izgubio, lepo je menjao strane, puno je trčao i stvarno zaslužuje pohvale ...

Sto se tice "motke" Zigica - pa kako bi smo mi preneli loptu na protivnicku polovinu, jeste brojali mozda broj njegovih preciznih dodavanja GLAVOM posle bunarenja sa nase polovine!
Brojali smo ja i ortak dok smo gledali tekmu, i čini mi se da je oko 95% teških lopti nakon bunarenja Žiga lepo spustio našim igračima ... Žiga je taj deo fantastično odradio, samo što nismo imali drugog napadača da mu pripomogne jer on ne može sam sabi da stvori šansu, a ni nekih dobrih centaršuteva za njega nije baš bilo ...

Bane doktorski odigrao i vidim da su to bukvalno svi primetili ... Nisam skoro video bolju partiju nekog beka, ili odbrambenog generalno ...

Šteta za Gojka samo, ubeđen sam da bi dali još jedan gol da nije imao onaj peh ...

I koliko mi se čini nismo mi toliko loše igrali nakon igrača manje, koliko su Francuzi bolje ... Naši kao da su bili sigurni u pobedu i svesno im prepustili inicijativu, a oni nisu Luksemburg pa da to ne iskoriste ...

Ala ste preterali sa pljuvanjem.Pa ostvarili smo cilj,99% smo sigurni putnik u Juznu Afriku,a realno Francuzi iako su povremeno pritiskali i imali par suteva i poluprilika za celu utakmicu nisu stvorili nijednu ozbiljnu sansu racunajuci i njihov gol koji im je Stojkovic poklonio.Jeste da je tome doprinela i cinjenica da su imali i igraca manje.Mi smo sansi ipak imali,a Bane je bio najblizi da postigne gol.Francuzi su dobro odigrali,iznenadili su njihovi odbrambeni igraci solidnom igrom,pogotovo Abidal koji je mnogo bolji od Eskudea.Evra koji je obicno prosecan,ovoga puta je prevazisao sebe.Bolje da sada ne briljiramo,nego u Juznoj Africi,a imacemo vec 6 meseci da doteramo igru.
Penal je bio,golman jeste da nije podigao ruku da saplete Zigica ali je ovaj ipak blago zapeo preko te ruke,i eno na stranim TV stanicama se slazu da je bio Roseti u pravu.
Kako mi umemo da pljujemo sami po sebi,pa to niko ne ume,a treba se na primer samo setiti gomile sudijskih kradja na nasu stetu iz proslosti.Da li su onda nasi protivnici pljuvali sami po sebi?Nisu.Setimo se na primer Spanije na EP 2000.
I evo jos jedne vesti za vas posto niste upuceni,gleda se prvo ukupna gol razlika u slucaju istog broja bodova,FIFA je tu promenila pravila u odnosu na prosle kvalifikacije.To znaci ako i odigramo dve neresene do kraja,opet smo najverovatnije prvi jer Francuzi tada da bi nas stigli treba da dobiju Farska ostrva 5:0,a Austriju 3:0 recimo,jer imaju za 8 golova losiju gol razliku.
Litvanija je u totalnom rasulu,izgubili su na Farskim ostrvima,a Rumunija je igrala kuci 1:1 sa Austrijom pa ako njih ne mozemo da pobedimo,onda stvarno.....A i ne trebaju nam cak pobede,ali ja verujem da cemo ih ostvariti.I kakva crna jaka Rumunija,podmladili su ekipu,a sada protiv austrije,pa ni u Parizu nisu nista specijalno pokazali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back