RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Mislim da bi Džeko bio idealno rješenje!!Mator je, kad bi nabasali na nekog Eduarda ko Rvati to bi bio posao!
Svi oko nas imaju dobro rješenje u špicu, samo kod nas neće da se primi!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da bi Džeko bio idealno rješenje!!Mator je, kad bi nabasali na nekog Eduarda ko Rvati to bi bio posao!
Da je Mutu bio na terenu Domenek ne bi ni dočekao Beograd!!!Ala ste preterali sa pljuvanjem.Pa ostvarili smo cilj,99% smo sigurni putnik u Juznu Afriku,a realno Francuzi iako su povremeno pritiskali i imali par suteva i poluprilika za celu utakmicu nisu stvorili nijednu ozbiljnu sansu racunajuci i njihov gol koji im je Stojkovic poklonio.Jeste da je tome doprinela i cinjenica da su imali i igraca manje.Mi smo sansi ipak imali,a Bane je bio najblizi da postigne gol.Francuzi su dobro odigrali,iznenadili su njihovi odbrambeni igraci solidnom igrom,pogotovo Abidal koji je mnogo bolji od Eskudea.Evra koji je obicno prosecan,ovoga puta je prevazisao sebe.Bolje da sada ne briljiramo,nego u Juznoj Africi,a imacemo vec 6 meseci da doteramo igru.
Penal je bio,golman jeste da nije podigao ruku da saplete Zigica ali je ovaj ipak blago zapeo preko te ruke,i eno na stranim TV stanicama se slazu da je bio Roseti u pravu.
Kako mi umemo da pljujemo sami po sebi,pa to niko ne ume,a treba se na primer samo setiti gomile sudijskih kradja na nasu stetu iz proslosti.Da li su onda nasi protivnici pljuvali sami po sebi?Nisu.Setimo se na primer Spanije na EP 2000.
I evo jos jedne vesti za vas posto niste upuceni,gleda se prvo ukupna gol razlika u slucaju istog broja bodova,FIFA je tu promenila pravila u odnosu na prosle kvalifikacije.To znaci ako i odigramo dve neresene do kraja,opet smo najverovatnije prvi jer Francuzi tada da bi nas stigli treba da dobiju Farska ostrva 5:0,a Austriju 3:0 recimo,jer imaju za 8 golova losiju gol razliku.
Litvanija je u totalnom rasulu,izgubili su na Farskim ostrvima,a Rumunija je igrala kuci 1:1 sa Austrijom pa ako njih ne mozemo da pobedimo,onda stvarno.....A i ne trebaju nam cak pobede,ali ja verujem da cemo ih ostvariti.I kakva crna jaka Rumunija,podmladili su ekipu,a sada protiv austrije,pa ni u Parizu nisu nista specijalno pokazali.
....A i ne trebaju nam cak pobede,ali ja verujem da cemo ih ostvariti.I kakva crna jaka Rumunija,podmladili su ekipu,a sada protiv austrije,pa ni u Parizu nisu nista specijalno pokazali.
Jok nego smo mi u Parizu pokazali! Nisu se u..srali kao ovi nasi. Ljudi su u Rumuniji protiv kompletnih Francuza vodili 2:0 (na kraju 2:2). Dali neko moze da zamisli nacin na koji mi Francuzima (ne racunam ovaj poklon penal) mecemo dva komada.
Voleo bih da nisam u pravu, ali sa bracom Rumunima ce da bude j..ebeno, jedino ako nebude skroz laganica, jel njima ta utakmica ama bas nista ne znaci, a i menadzera kojima bi se reklamirali nece biti kao kad igraju sa Francuzima npr.
Ti sto se nadas matematici po kojoj cemo u Viljnusu u poslednjem kolu da branimo NULU, pregrizi jezik, pola nacije bi se treslo ko j.ebena zecica, nasi fudbaleri bi se u.kak.ili do pola ledja, a pitanje je i kakve planove bi imao krupni kapital!
Будемо ли спали на то да бранимо x у Литванији, резултат у баражу вам пишем унапријед и то без обзира против кога!!! Јаоооој бруке... колико смо синоћ лоше одиграли да сад сањамо и X против Румуна и Литванаца!!!![]()
- Извињавам се али кога имаш на уму - баш ме интересује. Ући ће у форму кад буду играли у клубовима у којима су, 65% њих не игра такмичарске утакмице!Ma sta vam je,necemo mi nikakav X braniti,samo pisem sta nam je dovoljno?
Objektivno to sto je Rumunija uzela 2 boda Francuzima nista ne znaci,jer su na primer uzeli samo 1 Austriji i 3 Litvaniji,a na Farskim ostrvima su pobedili golom u zadnjem minutu.Imaju trenutno mladu ekipu sa puno mana i ne vidim da ce u tom mecu sa njima biti problema. - Из твојих уста у божије уши!
Ono sto je najvaznije jeste da ce nasi igraci sada konacno moci da zaigraju rastereceno, - Ове зентаре да играју растерећено, а МОРАЈУ да победе, па синоћ сам само чекао (нисам морао дуго) кад ћемо сами себи нешто да урадимо!
... do sada su bili pod velikom presijom da ispravljaju krive Drine nekih ranijih generacija i to se sinoc i videlo na terenu.Kada se opuste,bice to druga pesma.A i ekipu treba jos uigravati,ima tu jos dosta prostora za napredak,plus ocekuje se da ce neki mladji igraci tek pokazati sta znaju,a mozda ce se ekipi tek po prvi put prikljuciti jos neki igrac.
Pa realno ima tu igraca koji nisu u reprezentaciji dugo i nisu jos pokazali svoj potencijal.To su i Kacar i Subotic i Kolarov i Ninkovic,ocekujem i povratak Jankovica,zatim da se prikljuce eventualno mladi Rajkovic i Matic(kada se oporavi),pa zasto da ne i Tadic iz mlade reprezentacije(taman bi dobro dosao kao dobar tehnicar).Cak i Bambi Tosic ako bude nastavio da se trudi i da igra onako kako je igrao protiv Juzne Afrike bice dobitak za ekipu(nema veze sto ga nema u Manchesteru,tamo bar redovno igra za rezerve).Imamo mi dosta potencijala,treba ga iskoristiti,jedino je golman trenutno zaista veliki problem,a fali i jos jedan napadac.
Чекај од ових које си набројао једино Рајковић, Матић и Коларов нису били синоћ у репки. Рајковић прво мора на детаљан психо тест да нам се не би понављали случајеви Лазовић - а на позицији штопера и нисмо толико лоши, Матић је повређен и од њега би једино можда могло бити неке користи!
Teško da bi sinoć i sa Subotićem u ekipi mogao da vlada veći haos u našoj defanzivi!!!Jankovic naravno nije igrao i puno je falio ekipi,a imao je fantasticnu proteklu sezonu.Kacar tek treba da potvrdi svoj raskosni potencijal u reprezentaciji,malo je do sada igrao,a i ko zna sta bi bilo da sinoc nije izasao zbog povrede.Subotic je dobar igrac,ali mora da se navikne na ekipu pa ce tada i igrati sigurnije.Kao sto rekoh,tek stvaramo ekipu,a sto se tice golmana,Brkic iz moje Vojvodine je pravo dugorocno resenje,a i mlad je,napravio je do sada samo jedan kiks,nazalost bas u Becu protiv Austrije(mislim na klub Austriju).
Ne vidim razlog da se i Ninkovu ne pruži šansa!!! On barem svaku odigra punim srcem!!!![]()
Daaaa, daaa... "jedino" smo rupa pred našim i protivničkim golom!!!...jedino je golman trenutno zaista veliki problem,a fali i jos jedan napadac.
Мислим да би Туторић унео потребну дозу чврстине у нашу одбарну.![]()
Sport je jedna od malobrojnih stvari gde se upravo to i podrazumeva. Čovek se ne takmiči u nečemu sa ciljem da bude prosečan, nego da bude najbolji. Nezadovoljstvo prosekom je krajnje normalna stvar u sportu.
Ponavljam još jednom - ni Francuzi, ni Italijani, ni Španci, ni Nemci nemaju po šest pari nogu. Ljudi su, kao i mi, i normalno je da od svojih igrača očekujemo i želimo da oni pobede iste takve ljude, samo u drugim bojama dresova.
Na Svetsko Prvenstvo valjda ideš sa ciljem da pobediš, a ne samo da se pojaviš. Ako nije tako, onda bolje ni da ne ideš tamo da se umaraš bezveze, a ujedno i da bacaš pare ni za šta.
Mi smo takvi,da nekim slucajem udjemo u finale SP i izgubimo,mi bismo kukali sto nismo prvaci i popljuvali sve redom.
Treba ceniti i postovati svaki uspeh i shvatiti da ima mnogo,mnogo kvalitetnijih reprezentacija od nas
Pa izvini, sta tebe tu cudi? Normalno je da zelis da pobedis u finalu Svetskog Prvenstva..i da ako ne uspes, odgovornost snose oni koji su lose obavili posao, ako je to slucaj.
Svako normalan bi "kukao" sto nije svetski prvak, ako je imao sansu i nije je iskoristio.
Mnogo je veci problem to sto bi ljudi kao ti bili zadovoljni samim ulaskom u finale. To je prokletstvo malih dusa, i to je ono sto je najvise pogresno sto se tice stava.
Da, ali pitanje od milion dolara je - Zasto?
Zasto ima "mnogo, mnogo" kvalitetnijih reprezentacija od nas? Da nije mozda zato sto su talentovaniji? =)
Mora da je nesto drugo, a to "nesto drugo" je najvecim delom u glavi.
Ako treba za jedan nepromišljen potez da se skidaju glave onda pola tima treba odmah na lomaču. Taj "idiot", kako ga ti nazivaš, je bio u mladoj reprezentaciji kapiten i vođa jedne generacije koja je 2004. godine bila druga u Evropi, a kada je prešao dozvoljen broj godina prebačen je u A reprezentaciju, što je logično. Taj "idiot" je dao više golova s "klupe", nego Pantelić iz igre. U prevodu igrao je uglavnom po nekih 15-20 minuta i ima skor od 9 golova na 30 utakmica. Eto tako i zbog toga je ušao u reprezentaciju. I više nego dovoljno, a još mu nije ni pružena šansa da zaredi nekoliko utakmica kao starter, već je stalno forsiran Pantelić koji vola u du.pe ne može da ubode. Da ne bi Lazovića protiv Austrijanaca u Beogradu da nad njim naprave penal ne bi dali gol još dve utakmice.Da sam ja na mestu selektora onog idiota Lazovića bi ekspresno poslao nazad u brda i planine. Dobio čovek šansu, ušao umesto drugog igrača i umesto da odradi svoj posao on se našao pametan da nešto ***** i pokazuje sudiji. I dalje mi nije jasno kako je taj idiot uspeo da uđe u reprezentaciju.
A što da ne? Da je Grčka tako razmišljala nikad ne bi bila prvak Evrope ... Argentina je kao neka sila u fudbalu, ali vidiš da to ne pomaže da se plasiraju na SP ...Moze da kuka,ali Argentina,Brazil,Italija...Mi ne.