kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Dakle,reprezentacije R.SRPSKE u svim sportovima.Kako,kada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar stranacki interesi moraju bas sve da ubiju.DOSTA je bilo toga da reprezentacije Srbije i FBIH otimaju najbolje sportiste Republici Srpskoj!;>
Ispade da je Boris Tadic veci srpski nacionalista od svih ostalih politicara zajedno.On se jedini opirao MZajednici oko KIM,oko Srpske itd.Samo mu je ekonomska politika bila JAKO losa
- - - - - - - - - -
Jel to stav ili procena?
Треба копирати Британски модел у спортовима, сваки ентитет има сопствене репрезентације.
Zasto? Tomislav Nikolic i AV,uskracuju podrsku Dodiku.Zasto Milorada nema vise na TV kanalima a vestima jos manje
Kad sad pohrle lokal patriote iz BL da me ubedjuju da ja pisem gnusne lazi jer u Laktasima ima nova sportska hala a u Istocnom Sarajevu se otvorio DM i Metro.
To je tačno... ali nema posla, niko, sem par tajkuna i 10-ak kriminalaca ništa ne radi, jad i bijeda... u čitavoj Istočnoj Hercegovini (Trebinje, Ljubinje, Gacko, Bileća, Berkovići, Ist. Mostar) nema više od 70-80 hiljada ljudi...Требиње је најсрпскији град на свету!!!
А, чим пљунеш, дођеш до мора, сваки дан мож' лети да се купаш.
To je tačno... ali nema posla, niko, sem par tajkuna i 10-ak kriminalaca ništa ne radi, jad i bijeda... u čitavoj Istočnoj Hercegovini (Trebinje, Ljubinje, Gacko, Bileća, Berkovići, Ist. Mostar) nema više od 70-80 hiljada ljudi...
Ne vjerujem, ali tko zna. Tek sa neovisnoscu. Ali imam osjecaj da se bosanski Srbi plase reakcije medjunarodne zajednice, a svakako zele i izbjeci novi rat, jer Bosnjaci jedva cekaju da ga opet zapocnu.
A од кад сам прочитао На Дрини ћуприја имам велику жељу да видим вишеградски мост.
- - - - - - - - - -
Ето, сад сам решио. Наредног лета идем у Требиње. Спустим се до Дубровника. Сл. дан до Херцег Новог. Одем до Вишеграда. Може да буде врло занимљиво.
pokušavaš biti realan, ali nemaš pojma o situaciji na terenu...![]()
KAJ????![]()
А каква је ситуација на терену?
- - - - - - - - - -
![]()
Srbi se nikad nisu bojali rata i ta opcija je uvijek u igriА каква је ситуација на терену?