Renovirana čaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozovi je sutra na dorucak ... Ako ocesh mozesh i na uzinu :per:

Da je pozovem ujutru? :rumenko: He, pa to je... Frapiran sam... :roll::rumenko: Od ove mlađarije se ništa ne može sakriti... Ujutru?... :rumenko: Treba ovoj deci zabraniti da čitaju ono na LjiS-u, šta radi ta moderacija... :rumenko: Moraću da se kloniram, pa da mirno ljisujem...:rumenko:

Bojm se da njoj ujutru ne bi bilo do jela... :rumenko:

Jel' ta tetka bar neka onako držeća, očuvana, što bi se reklo jel' garažirana? :rumenko: Šta sve čoveku neće pasti na pamet kad je obrazovanje u pitanju... :dash::rumenko: Nije lako baviti se prosvetiteljskim radom... :roll::rumenko:

Shta tebe pali crni dacho...Ti kao da nisi upoznao moju nastavnici :eek: Koga li si ti bre smuvao?:eek:
Ima li šta mlađe u toj vašoj školi? Neki drugi predmet koji ti je kritičan? Eto, recimo ko ti predaje hemiju, hemičarke su strašne cice? Tetka Oljita na primer... :rumenko:
Sad ti valja na strasnom mestu postojati... :think:
Stobrek'o Grunf, "castan uzmak je bolji od necasnog poraza"... :mrgreen:

Hoće da mi uvale nekog ženskog Jeremiju, ne uče ništa, samo se vitlaju po raspustima. :roll::D

31_fighting0050.gif

Otkad ti biras, dacho?... :mrgreen:

Nista, ti uvali Jeremiji i mirna Backa... :hahaha:
Za svetliju budućnost su padale i veće žrtve, ako je za naša mlada pokoljenja, onda... :rumenko:
:zcepanje:
Samo u srpskom imam problem... Jedino su nju moji 'pomagaci' odbili ali ti si pristao :mrgreen:
I nisi mogao to nekako da nabubaš, samo taj jedan predmet? Bruka... :roll:
Šta li si mislio koliko leta imam... kad toliko rumeniš :lol:

Nisam ni obraćao pažnju na to, procenio sam da si nešto starija od mene, sudeći prema ekipi s kojom se družiš na forumu, nije mi bilo bitno, tek sad sam video. :) Važno je samo da si drugarčina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back