Heartless
Poznat
- Poruka
- 7.454
ah...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nismo u tom fazonu. Juuuu...
Samo sam joj zavirio u profil, da povećam broj poseta... Da još neko ne pomisli svašta...
)
Skratio si mi život... Ufff...
Nisam ni video nastavnicu... Auuu... Šta ćemo sad? 

Pozovi je sutra na dorucak ... Ako ocesh mozesh i na uzinu![]()
He, pa to je... Frapiran sam...
Od ove mlađarije se ništa ne može sakriti... Ujutru?...
Treba ovoj deci zabraniti da čitaju ono na LjiS-u, šta radi ta moderacija...
Moraću da se kloniram, pa da mirno ljisujem...

Šta sve čoveku neće pasti na pamet kad je obrazovanje u pitanju... 
Nije lako baviti se prosvetiteljskim radom... 

! ... dacho!...! ...
'bes ti meni Moniku Beluci ako ti se jezik nije oteo!...

Koga li si ti bre smuvao?
Lako bi bilo to oko Monike... šta već treba... Ali ovde se radi o kontrolnom, a nastavnica je... ni blizu Moniki...![]()

Ne mogu da verujem da ova kafana ima ovu oznaku "zar i ovde smoky rula?"
A Gagiguja da ti pomognem ima 45 godina![]()

e ukopa me načistoIma li šta mlađe u toj vašoj školi? Neki drugi predmet koji ti je kritičan? Eto, recimo ko ti predaje hemiju, hemičarke su strašne cice? Tetka Oljita na primer...Shta tebe pali crni dacho...Ti kao da nisi upoznao moju nastavniciKoga li si ti bre smuvao?
![]()
Sad ti valja na strasnom mestu postojati...
Stobrek'o Grunf, "castan uzmak je bolji od necasnog poraza"...![]()
I ja tek sad videh u tvom.![]()

Ima li šta mlađe u toj vašoj školi? Neki drugi predmet koji ti je kritičan? Eto, recimo ko ti predaje hemiju, hemičarke su strašne cice? Tetka Oljita na primer...![]()
Hoće da mi uvale nekog ženskog Jeremiju, ne uče ništa, samo se vitlaju po raspustima.![]()

Ima li šta mlađe u toj vašoj školi? Neki drugi predmet koji ti je kritičan? Eto, recimo ko ti predaje hemiju, hemičarke su strašne cice? Tetka Oljita na primer...![]()
Hoće da mi uvale nekog ženskog Jeremiju, ne uče ništa, samo se vitlaju po raspustima.![]()

E sad ce biti veselja, ko je kome krstenicu prepravljao...![]()
Ja sam ovaj crveni?![]()

Za svetliju budućnost su padale i veće žrtve, ako je za naša mlada pokoljenja, onda...Otkad ti biras, dacho?...
Nista, ti uvali Jeremiji i mirna Backa...![]()

I nisi mogao to nekako da nabubaš, samo taj jedan predmet? Bruka...Samo u srpskom imam problem... Jedino su nju moji 'pomagaci' odbili ali ti si pristao![]()
Šta li si mislio koliko leta imam... kad toliko rumeniš![]()
Važno je samo da si drugarčina.Vidiš kako čovek zna... falsifikatoru jedan, što mi ne skinu koju god nego dodade.![]()
...