CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
ja znam celog propovednika pa na osnovu toga pisem
procitaj ga i ti..
Možda znaš celog propovednika, ali ne znaš da nije u redu skakati sa propovednika na propovednika kako Ti se ćefne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja znam celog propovednika pa na osnovu toga pisem
procitaj ga i ti..
Možda znaš celog propovednika, ali ne znaš da nije u redu skakati sa propovednika na propovednika kako Ti se ćefne.
izvlacim poentu
CrniDjavo kuda vodi tvoja prica? Sta je pisac hteo reci?
Kao malo dete, kada se igra sa lego kockama i pravi nešto, tako i Ti, koristiš deliće religijskih spisa, kako bi napravila nekakvu svoju poentu.
to je prica ima simbolican znacaj...
Isus je farisejima ispricao tu pricu
a ne pada mi na pamet da ti objasnjavam nisi zasluzio
dakle ovako ja sam rekla da je Isusu data vlast nad svojim s;ledbenicima
a Bog ovoga Sveta je Sotona Djavo to su dve razlicite stvari...
On vlada preko ljudski h predstavnika na Zemlji
Hristovi podanici ne mogu biti i Sotonini...
Hrist je na Nebu kralj j enebeske vladavine
A Sotona vlada na Zemlji
nisi kadar da shvatis jednu tako prostu stvar...
Tek nakon Armagedona Isus ce vladati i na Zemlji
znaci onaj ODOZGO je sotona koji je dao vlast pilatu?
ili izvlacim iz konteksta?
ili bukvalno tumacim?
Учећи их да све држе што сам вам заповедао; и ево ја сам с вама у све дане до свршетка века. Амин.
![]()

Kao malo dete, kada se igra sa lego kockama i pravi nešto, tako i Ti, koristiš deliće religijskih spisa, kako bi napravila nekakvu svoju poentu.
nije moja nego Biblijska, sta sam pogresno rekla
Citirala sam Propovednika
to je istina
Lego kockice nisu Tvoje, ali ih Ti slažeš i od njih praviš ono što Ti hoćeš.
netacno to je tvoje vidjenje
Biblija samu sebe tumaci
nauci
Da bi bila razumljivija zbog onih koji je izvrcu![]()
Sto se tice prevoda sa krst, da li znas da su nekada Jehovini svedoci takodje mislili da je Isus razapet na krstu? Medjutim, zasto bi menjali samo da se razlikuju? To uopste nije bila poenta. Poenta je prevod reci Ksilon i Stauros je oznacavala uspravnu gredu ili stub, medjutim to nije bitno, ja ne zelim da obozavam ni krst, ni gredu, vec samo jedinog Stvoritelja. Da bi se uverio u tu cinjenicu imas starogrcki prevod Biblije na internetu da nadjes.
Da bi bila razumljivija zbog onih koji je izvrcu![]()
Pa neka izvrću, ako Biblija samu sebe tumači, onda joj ne treba iko da je tumači, zar ne?
Ne treba niko da tumači Bibliju, ali treba neko da tumači to tumačenje..
Pa treba.
Ona iako samu sebe tumaci, oni koji je izvrcu, dovode ostatak populacije u nedoumice![]()
Da Uraghan, i tako su vesali. Medjutim, on je imao iznad njegove glave natpis "Ovo je Isus car judejski" , tako da jedino ostaje krst ili stub jer da je T ne bi moglo da stoji iznad glave.
Sta ti je zbunjujuce oko tog stiha? Je l` sto kaze danas ili nesto dr.?