eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
@ panda
Мислиш да је СТРИП = УМЕТНОСТ ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@ panda
Dobar strip je vrhunska umetnost, i u grafičkom i u smislu scenarija.Мислиш да је СТРИП = УМЕТНОСТ ???
Zar nije? Sta su freske, ako ne strip na zidu.![]()
Dobar strip je vrhunska umetnost, i u grafičkom i u smislu scenarija.
Alex Ross:
... човек претерује... додуше има одличних стрипова, али то још увек НИЈЕ уметност.Мислим, ово је такав скандалозни недостатак општег образовања, да не кажем примитивизам, да не смем ни да почнем да коментаришем...![]()
Nije, samo ti zelis da freske znace mnogo vise. Iako imaju istu funkciju kao strip, da ispricaju pricu u slikama. Ako mi daš tvoju definiciju umetnosti, onda možemo o tome da razgovaramo.Ај, не брукај се............ човек претерује... додуше има одличних стрипова, али то још увек НИЈЕ уметност.
Ako mi daš tvoju definiciju umetnosti, onda možemo o tome da razgovaramo.

Pa nije valjda umetnost toliko apstraktna pojava da ne možemo reći šta je, barem u najgrubljim crtama... ja sa svojom boljom polovinom često o tome diskutujem, ona iz njenog socijalno teorijskog, a ja iz mog praktično-racionalnog ugla...Ево опет... ај' беГај, бре... каква дефиниција - није то физика...или кемија...![]()

@ panda