Rektor Đokić na studentskoj listi

Lagerta

Supermoderator
Poruka
28.165
Od sutra pocinje progon lazima Vucicevih medija i botova na rektora Djokica , rodjenog Beogradjanina , Srbina , jer ce biti nosilac . studentske liste.
1747772925826.png

Imace 0 glasova.
Imace glasove sebi sicnih - ako bude izbora pre vremena..
Ne, ali ja sam rođena Šumadinka -Pomoravka i volim da to kažem ponekad kada me pitaju odakle sam. On je upropastio fakultet? Pouzdane informacije?
Biti covek i to odgovoran je na ponos, a ne biti iz Beograda, Kragujevca, Nisa...

Ovaj covek je zajedno sa slicnim dekanima upropastio BU, a ostali i ostale univerzitete koji su na ivici za akreditaciju. Naravno, slusajuci decurliju brucose bez ijednog polozenog ispita, ali im je vaznija vlast nego univerzitet. Eto koliko su odgovorni.

Biti covek i to odgovoran je na ponos, a ne biti iz Beograda, Kragujevca, Nisa...

Ovaj covek je zajedno sa slicnim dekanima upropastio BU, a ostali i ostale univerzitete koji su na ivici za akreditaciju. Naravno, slusajuci decurliju brucose bez ijednog polozenog ispita, ali im je vaznija vlast nego univerzitet. Eto koliko su odgovorni.
Zašto jedno isključuje drugo? Zar ne mogu biti ponosna i poštena Kragujevčanka? Kakve veze ima početak protesta sa profesorima? Studenti su blokirali fakultete, profesori su se tek kasnije priključili i podržali. To mi ne liči na ''planirano političko delovanje''

Zašto jedno isključuje drugo? Zar ne mogu biti ponosna i poštena Kragujevčanka? Kakve veze ima početak protesta sa profesorima? Studenti su blokirali fakultete, profesori su se tek kasnije priključili.
Profesori i rektori su odmah podrzali studente, i to nije nista cudno, cudno je sto ih nisu upozorili, a bili su duzni, da blokade nastave ne smeju da traju dugo, i ta podrska morala je da bude uslovna, najvise do februara tj. drugog polugodja.

Ali ovako racunaju, dacemo mi njima sve prelazne ocene, a oni ce nas podrzati da budemo vlast. Licemerno, nedogovorno i nisko za ma kog profesora, dekana, rektora...

Profesori i rektori su odmah podrzali studente, i to nije nista cudno, cudno je sto ih nisu upozorili, a bili su duzni, da blokade nastave ne smeju da traju dugo, i ta podrska morala je da bude uslovna, najvise do februara tj. drugog polugodja.

Ali ovako racunaju, dacemo mi njima sve prelazne ocene, a oni ce nas podrzati da budemo vlast. Licemerno, nedogovorno i nisko za ma kog profesora, dekana, rektora...
Podržali ali ne i priključili, to mi ne liči na ''planirano političko delovanje''. I ja sam ih podržala al ne sa ciljem da se kandidujem za fotelju...Odakle tebi ideja da će im dati prolazne ocene, ti ljudi su odbili online nastavu jer znaju da je to neozbiljan način učenja i ne žele nenaučene generacije lekara, pravnika, profesora...

Подпуно с' у праву

Систем образовања 'провинције' и 'престонице ' је крив

Грчић је дипломирао економију у Сремској Каменици

Правни факултет је дао диплому Вучићу

Њих двојица су коштала србију око 1.4 милијарди евра ....и за то су криви професори Економије и Права

ИЛИ ... су се њих двојица удружили у СНСу и онда је 1 000 000 дало глас за њих да раде шта су урадили :think:

Podržali ali ne i priključili, to mi ne liči na ''planirano političko delovanje''. I ja sam ih podržala al ne sa ciljem da se kandidujem za fotelju...Odakle tebi ideja da će im dati prolazne ocene, ti ljudi su odbili online nastavu jer znaju da je to neozbiljan način učenja i ne žele nenaučene generacije lekara, pravnika, profesora...
Pa eto bas odatle, sto se neodgovorno ponasaju i olako kadiduju, stavljajuci jos sebe na njihove imaginarne izborne liste.

Deluje mi da je ok lik.
Ljudi , ne posaje se Rektor tako sto te podrze kolege koje te vole i sa kojima dolazis na posao...nego te gura cela interesna grupa, to je minimum 10 tajkuna i 20 prljavaca...

Rektor nije cist to je sigurno , to ne moze da omane, Srbija je ovo , ne bi bio na tom mestu da je cist.....ne bi ni pomislili na njega...
E sad, koliko je prljav , to je pitanje....

Uzmite Turajlicku, ona se bavila politikom, ali ta zena nije bila ni dekan ni rektor...ni u ludilu ne bi prosla.....a imala je hrabrosti da se upusti u svasta, ili ima , ne znam da li je ziva ili nije...

Tako da da ima malo prljavstine i da je neko mislio da je podoban za neke igrice, to je sigurno , ali ne mora da bude tezak smrad..

Ja kad sam radio za studentski centar i za univerzitet, ja jesam imao namazane sefove, imao sam kontakta sa jako prljavim ljudima, gde su moji sefovi ipak bili 25% od njihovih 100% prljavstine, a kao kulturni su bili i bolji...ali to je sreca, vec sledeca garnitura su bili vise poznati ljudi , poznatiji profesori , a takvi krpelji od ljudi , nisu grebatori , daleko od toga, nego otrvi, lukavi , kao iz onih vojvodjanskih sela kad naleti neko selo gde su svi smradovi....a prepredeni suprotno od cele vojvodine..

Meni se licno ne svidja niti izlazak na izbore, niti lista bilo kakva kandidata , niti rektor, niti studentski funkcioneri , to su obicno smrdljivci sa pedigreom gde tata drzi ledja, a ne mora da je jak....mora da bude smrad a ne jak....a bolje ako je jak..

Najiskrenije bih voleo da su naucni saradnici , oni koji rade na institutima i to prirodnjaci , fizicari , elektronicari masinci , da su takvi na listi....zbog uma i posvecenosti cilju....oni su mi dobar psiholoski profil za izvodjenje generalke....sa strukturom..

Oseti se ta tehnicarska crta kod ljudi , cak i kad zabusavaju, opet drze do nekih prakticnih ciljeva..

Back