REKLAMA O ZIVOTU...

moo-small.jpg

ova krava, ova krava .......:lol:
neka leti!

Kod reklama me licno ne zabrinjava manipulacija, vec sto kad bih i redovno gledala televizijski program, a gledala bih redovno da me nesto zainteresuje, blok reklama mi nasilno oduzima vreme. Gasenje tv ili prebacivanje na drugi kanal to isto podrazumeva, jer kad sam zainteresovana za nesto, hocu da ga odgledam do kraja. Oduzimanje, otimanje vremena da ga potrosim kako ja ne zelim i necu, a niti mi prija. Kome ja dajem zapravo te minute????

izvini, pretplata se plaća novcem koji ide uz račun za struju, a ne vremenom ili neuronima :idea:
Dakle, ako je RTS javni servis, da li baš ima pravo da, pored nazzionalne pretplate, ubire i komercijalne prihode - od reklama? Ovde ne stoji argument da se MORA.
Drugo, poštuje li iko ZAkon o Oglašavanju? Tamo je lepo nazančeno da reklama ne sme biti previše :)

1. Nisam mislio na RTS
2. I onako ne plaćam pretplatu RTS-u
3. Na nekom kanalu sam izbegavao da gledam filmove zbog količine reklama.
4. Ima kanala (jedan ili dva) na kojima počneš da gledaš film, oni ga prekinu sa reklamama, nastave sa vestima, opet reklame, pa neka druga emisija i nikad ne završe film. Veseo neki narod!

Ovo su komentari za mobilne na sajtu:

- Imam jedno pitanje ne mogu da se odlucim,hocu da kupim telefon i ne mogu da se odlucim da li da kupim w700i ili d750i ili mozda k750i. molim za pomoc □ milos

- i ja se dvoumim izmedju tvoje keve i onih kurvi kod plavog mosta. □ alien
:razz:
Ja nemam komentar, ja uživam u intelektualnom bogatstvu, ali zaista. :lol:

muzjak:
1. Nisam mislio na RTS
2. I onako ne plaćam pretplatu RTS-u
3. Na nekom kanalu sam izbegavao da gledam filmove zbog količine reklama.
4. Ima kanala (jedan ili dva) na kojima počneš da gledaš film, oni ga prekinu sa reklamama, nastave sa vestima, opet reklame, pa neka druga emisija i nikad ne završe film. Veseo neki narod!
ž
mislim da je u pitanju zavera :) Devedesetih su nam se svima smučile reklame jer se u njima preterivalo, to je tako jednostavno, nikome ne može da se dopada da svakih 15 minuta gleda po blok histeričnih alarmantnih i UVEK preglasnih reklama. :idea:
Noć Reklamoždera je na drugom kraju istine, naravno. A istina je i to da, u stvari, svi vi i gledate reklame i mislite o njima :)

Da li je neko video reklamu u Makedonskoj baš ispred Hypo banke, a pored Firme - kao one peretonice (pernice) što imaju gel pa kad se stiska SVE SE pomera, i ribice i školjkice i brodice :) Znate mislim....e isto TO samo na bilbordu. I neće da se stiska, ali se pomera :lol: I ne znam šta reklamiraju, ali mora da je nešto mnogo dobro 8)

jedan banner iz moje medijateke:

bannerShop.jpg
bannerShopRight.jpg

:)

Evo šta, između ostalog, prodaje:

More than a journal, it contains:

pages for personalised travel scheduling

travel-related website listings

conversion tables

international dialling codes

world time zone map

four-year planner

durable transparent plastic outer overlay

quotes to inspire and amuse
:P :P :P

....a izgleda ovako :arrow:

1740598903_a.jpg

MOĆ reklame :P

mrzim reklame o marku

dobro i ne mrzim ih toliko...ali cim ih pamtim to je ok..posle nekog vremena sam zapamtila da je meridijan banka u pitanju...ali ne bih njima dala pare deluju mi prepotentno

Back