Глас Хипербореје
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
znam,ali ponekad jeste štovani glase javnosti
Ово је тачно.
Зато су вредносни судови песимиста по конституцији предмет подсмеха (оним малобројним) људима великог здравља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Koji to univerzumDeca se prave iz ljubavi i nikako drugacije![]()
A dobro uskoro ce se reprodukcija preseliti u laboratorije tako da ce razlog biti profitDeca se prave iz najsebičnijih razloga. Brdsko planinskog straha, da ima neko da ti doda čašu vode kad budeš beskorisna drtina, da ima ko da nasledi gajbu i lovu i da partner ima razlog da budeš sa njim vazda u kontaktu. Tako da su porodične vrednosti samo puki strah od samoće i živ qras. A to dete dobiješ i osudiš ga da se muči, razboli, tuguje, leči, da bude rob i da na kraju umre.
U mom.U Koji to univerzum
U Koji to univerzum
Tраума je у нервном систему, а не у догађајима.
Važno je zato što je to naša misija. Ne samo da opstane nego da se uredi po zakonima koji još ne dopiru ovde. Što se tiče smanjenja razmnožavanja ima logike da je to u redu ako vibracije govore da će se desiti nešto loše svima pa ako nas je manji broj biće i manje patnje.Када се говори о оваквим темама, опстанак света, опстанак човечанства у будућности, узима се као аксиом. Као нешто што се подразумева.
Осигурати опстанак човечанства ва вјеки вјеков. То је веома битно. Ултимативни циљ!
А зашто би било важно да свет опстане?
Свет треба нестати.
Моје решење "бољег света" јесте да се апсолутно прекине са размножавањем, са стварањем потомства, са пуњењем пакла новим становницима. Док они који су се у паклу затекли требају престати да раде и да оних неколико година, или деценија, до смрти посвете припреми за исту.
Ја такође мислим да концептуалност њене реконвалесценције није констигована као дескриптивна већ као нормативно-волунтаристичка. Ја користим дугачке и копликоване ријечи, дајте ми лајк. Ја сам мудрац и екстремно паметна а и интелигетна индивидуја. Јер користим дугачке речи. А и пишем ћирилицом,дакле поседујем такође и умногоме развијен национални идентитет и плостикацију кортикостероидне фантазмагорије. Дајте ми лајк. Хвала.
Ја сам јака индивидуа. Јак човек. Стоик. Прихватам све што ми судбина додели са јакоћом јаког јелена јер ја сам јак. Као лав. Или као тигар. Или као гепард. Крећем се неопажено и вребам жртве по мраку подно Палилуле и Дивчибара. Ја сам морално,интелектуално и ино јак. Цитирам сам себе. Јер сам јак. И надасве нормалан. Само слабићи сматрају да је овај свет суров и глуп,а преочигледно није. Све зависи од перспективе, само онај ко је слаб сматра овај свет злим или лошим јер..то има баш смисла. Ја сам јак. И цитирам сам себе. И пишем ћерилицом.
posle
Хајде немој да подбадаш као нека заједљива жена, него боље иди ради оно у чему си најбољи тј. смишљај тему која ће навести људе да започну потенцијално конструктивне дискусије. Пошто си већ наружио брак и децу, предлажем да пређеш на оно главно — традицију. Нешто у фазону како је она за ограничене или тако нешто. Само пази да то лепо запакујеш како ти не би гурнули тему у бездан.
Budi ljubazan pa prevedi ovo.Мислим да њена изјава није била конципирана као дескриптивна већ као прескриптивна.
Budi ljubazan pa prevedi ovo.
Све више и више личи на то да је игноришући мистик решио да ме игнорише.i ja
tko zna,možda piše esej
![]()
mogo bi laganoСве више и више личи на то да је игноришући мистик решио да ме игнорише.
Шта сад да радим, Луда Насто, је л да прогласим да живот нема смисла и да је све узалуд?
А је л требам да гледам филм "Велики Лебовски"?mogo bi lagano
![]()
netreba jer je baš glup i precenjen i neduhovitА је л требам да гледам филм "Велики Лебовски"?