shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Zaista mi je teško da ovako bilo šta kažem. Nažalost, morao bih da znam o kojim se novinama radi, da bih mogao da komentarišem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U šta da gledam, u smog? :shock: Bilbordi su barem šareni i veseli
U sred zime je posebna čar gledati u njih...sivo nebo, sivi ljudi, sivi sneg u ostrvcima po Sivogradu...kad ono "skupljajte Podravka supe jer vam mogu doneti....(animiranog petla u RL, svejedno
)"
Plus, TO pamti pa sledeći put samo odradi edit:edit.
ali ne u zemlji Srbiji :sad:
Kada sam, kao slucajno, zaboravila da vezem moju petogodisnju cerku, bogami se zestoko pobunila, kaze- nemoj i ti kao ona dva idiota u reklami

) vidiš da je bata onaj desno s normalnijim, a ova što ima ameboidna srca od cvidža - to je musava seka. Zayebana deca. A piše"slatko i slano" - pa reklama za CG more :? A ja ne znam koje je od njih SLATKO a KOJE slano??? A da su nadrks, jesu
Sve se mršte! LjUTO 
Die Cinderella:Ali ipak ima i lepih edukativnih reklamaali ne u zemlji Srbiji :sad:
Na ORFu se tako vrti jedna very zivotna reklama; kao mama, tata (oboje uredno vezani) i sltkis od jedno 4, 5 godina vozikaju se idilicno negde po Alpima, sve tako slatko i prelepo, sve do momenta naglog kocenja kada nevezana devojcica prolece kroz schoferschajbnuKada sam, kao slucajno, zaboravila da vezem moju petogodisnju cerku, bogami se zestoko pobunila, kaze- nemoj i ti kao ona dva idiota u reklami
![]()
![]()
EtOc vidiŠ kaKo se paMtE reKlamIce 
a sa svih strana na bilbordima sise i dupeta, npr. (sa predlogom da ja operisem svoje). Mis'm stvarno nije ok.
Mislim na seks pod maslinama, ybg
Betty:OoOooOo....cico, moraćemo da se odvozamo jednom PUN krug dvojke razgovaramo o uzvišenim temama, da mi pokažeš koji je to život mimo advertajzinga, ja ne umem![]()
Ja najčešće mislim o RL kad sam u RL....a maštam kad slušam muziku, kod kuće, ili kad putujem van grada...
A kad vidim sise, mislim na more i ljubav....a kad vidim more mislim na seks....
....i tako moj Outdoor Life pati od sve samih konkretluka![]()
Kad vidim reklamu za Pireus Atlas.....![]()
Mislim na seks pod maslinama, ybg
![]()
A stvarno je najbolja reklama ever (!!!): kufer, u njemu bikini, šeMšir, cvidže, sve to na pesku a iza more - nude nam potr.kredite, moš misliti![]()
pa KAKO, kako kako ti dođeš do Uzvišenog pored tako obilatih poticaja u RL za RL ?![]()
Pa mene uglavnom RL uopce ne interesuje
U stvari: interesuje me kad ga zivim, samo kada sam sa ljudima. Kada se setam, ili vozim busom, cim ostanem sama, ja sam fizicki prisutna a duhom daleko - i ne treba mi podsticaj sa bilborda
) da MORAM da gledam, radujem se tom imidžu
OBOŽAVAM ulicu Kralja Petra takođe, i Kosančićev venac...dišem tamo punim plućima. I mislim kako bih ja tu snimila Spot Fall in Love in Belgrade

Nećeš verovati - patke i guske međ' soliterima....jedan Vrli Novi Svet
Tako paradoksalan i tako - naš
) , a kroz ovu u starom bgd.. s noge na nogu: sve diše i miriše, a ima i mačaka....ima i drvo što pojelo železnu ogradu...ima ljudi koji prilaze i druže se, sasvim retro
Ima ateljea, galerija, mahovine, puzavica, šešira i balkona...i mirisa greha i starih knjiga

Aplauz za devojku koj je spasila mačku!
Autobus 88:a pripadnice lepseg pola nikad ili retko ispijaju pivo. da se u reklamama pojavljuju zene sa pivskim flajkama ( kao konzumenti a ne kao konobarice ) bilo bi vise zena koje bi ispijale pivo u realnom zivotu.