Rekla mi "treci put castis", sad me kulira na insta?

Pa to se tako kaže, 3x častiš, ničim nije pokazala da je zainteresovana za sex.
Ne zaineteresuju se devojke za sex što te samo vide, mora da postoji neka priča, da se nešto u njoj zapali, to ne ide tako.

Inače, puno puta se meni desilo da lepo pričam sa nekim, smejemo se, mnogo više uradim od toga što je ta riba, pa nemam nikakve namere sa tom osobom. I onda se još nađe uvređen kad kažem hej, nisam ti ja za to. Ja ne znam ko to još ima sex sa svakim sa kim se sretne tri puta, našali i slično. Još ti dala profil koji nije ni pogledala.
Nisam ni mislio da je odmah zainteresovana za sex, to sam se zezao. Zanimalo me da li sam joj se fizicki mozda svideo pa je bacila foru, a ponavljam da sam i pre toga primetio da me je gledala, mada to primecujem jos kod par devojaka u teretani.

Pa ocigledno da nije nesto zainteresovana obzirom da kad das nekome instagram valjda gledas odmah da li je taj neko napisao i refreshujes 100x, ja kapiram da joj nisam princ kog zeli, niti kao sto rece @Paula nije bilo istorije komunikacije izmedju nas, neki small talkovi, pogledi koje je razmenjivala vrv sa jos par njih, ali meni bi znacilo da saznam da l sam joj se svideo ili je to samo bila slucajnost. Kad bih znao da je to flert bio postao bih malo angazovaniji oko toga pa bi mozda dosli i do kreveta, a mozda i veze/braka u buducnosti ko ce ga znati

Jok, bio sam pre al ne mogu se setim sifre, pa nisam bio 6-7 godina aktivan i prosle godine otvorim opet account, ne znam sto mislite uvek da vozam nekog.
Naravno da sam pomislio da se interesuje za mene jer "treci put castis" meni aludira na "kad cemo na pice?" zar ne?
Meni je tim interesantije da sam ja to hteo njoj prvi reci ali me ona preduhitrila.

Pozdrav,

Kratak intro, izasao sam iz 7 godina duge veze sa devojkom koja je imala dete, pa sada radim na sebi sto vise itd.

Skoro sam primetio da me jedna lepa devojka gleda u teretani (ona radi u ter), primetio sam jos par njih, al ova mi se svidela i ja joj pridjem na traci, zapocnemo neku npc temu. Taj isti dan je slucajno sretnem (najcudnije je sto sam i pre nego sto ce se pojaviti predosetio da ce bas tu izaci gde je izasla i da cu joj ja reci treci put castim), medjutim ona se stvarno pojavljuje prica na telefon i pokazuje mi 3 i kaze treci put castis, to me jos vise frapira i od tad ne prestajem da razmisljam o njoj.
Sutradan napravim namerno tu foru i 3x je sretnem kao slucajno i kao e sada stvarno moram da castim, ona kaze moram, pa rekoh kako da se dogovorimo, moze broj telefona? I neda mi broj telefona nego instagram, to mi vec bio malo red flag, al ajde reko javim se to vece, nista, sutradan Hristos Voskrese pustim, ma jok, nema ni seen-a i totalno deluje neaktivna, isti broj pratilaca i sad i tad, story nista, 4 slike na insta ukupno i to stare god dana. Uzivo je sreo par puta kasnije i kratki razgovori uglavnom, baca neke smeske ali nista direktnije, do duse nisam ni ja dalje pokusavao, hteo sam da ostanem hladan kako me to ne dotice...

I sto je najgore ja i ne zelim jos vezu, al mi je bitno da znam da li se ona interesuje za mene, ego mi malo poljuljan zbog svega pa i zato..

U međuvremenu ona verovatno priča drugarici kako je lupila nekom liku bezveze to za "treći put častiš" i sad kune sebe zato što joj se taj lik smarač nakačio i proganja je.

U međuvremenu ona verovatno priča drugarici kako je lupila nekom liku bezveze to za "treći put častiš" i sad kune sebe zato što joj se taj lik smarač nakačio i proganja je.
Pa ne proganjam je, pozdravim je kao i pre, prozborimo neki small talk, na instagramu su 2 poruke otisle, prva Kako je bilo na poslu bla bla, druga ujutru Hristos Voskrese, nisam ja iz tog fazona da smaram nekog.

Pa to se tako kaže, 3x častiš, ničim nije pokazala da je zainteresovana za sex.
Ne zaineteresuju se devojke za sex što te samo vide, mora da postoji neka priča, da se nešto u njoj zapali, to ne ide tako.

Inače, puno puta se meni desilo da lepo pričam sa nekim, smejemo se, mnogo više uradim od toga što je ta riba, pa nemam nikakve namere sa tom osobom. I onda se još nađe uvređen kad kažem hej, nisam ti ja za to. Ja ne znam ko to još ima sex sa svakim sa kim se sretne tri puta, našali i slično. Još ti dala profil koji nije ni pogledala.
Taj profil moze da bude neki stari koji ne koristi.

Pa ne proganjam je, pozdravim je kao i pre, prozborimo neki small talk, na instagramu su 2 poruke otisle, prva Kako je bilo na poslu bla bla, druga ujutru Hristos Voskrese, nisam ja iz tog fazona da smaram nekog.

Misliš da ona nije provalila da si je već sutradan opet "slučajno" sreo 3 puta. To je čisto smaranje ribe koja radi u teretani i koju je startovalo vas jedno 6 tog dana. Pa šta misliš, što ti nije dala broj telefona nego neki neaktivni profil na instagramu? Zato što zna da ćeš odmah da navališ sa "šta se radi" smaračkim porukama. Ništa od broja telefona ali evo ti neaktivni Instagram pa tamo piši šta hoćeš, ionako to ne otvaram. To ti je taj fazon.

Misliš da ona nije provalila da si je već sutradan opet "slučajno" sreo 3 puta. To je čisto smaranje ribe koja radi u teretani i koju je startovalo vas jedno 6 tog dana. Pa šta misliš, što ti nije dala broj telefona nego neki neaktivni profil na instagramu? Zato što zna da ćeš odmah da navališ sa "šta se radi" smaračkim porukama. Ništa od broja telefona ali evo ti neaktivni Instagram pa tamo piši šta hoćeš, ionako to ne otvaram. To ti je taj fazon.
To treba odmahnuti rukom i reci ne zamlacujem se glupostima oces neces ko te iebe

I da mu je dala broj ne bi znacilo nista, i da je izasla na kafu ili dve opet ne bi znacilo nista.

Potrebno je mnogo veci broj susreta da bi to nesto znacilo jer ces danas kontakt dobiti relativno lako. 9 od 10 cura dace ti telefon/instagram posle par dana dopisivanja na Tinder-u ali zato ces sa miliprocentom da ostanes u kontaktu posle prve kafe.

Pa nisam primetio da im iko prilazi, a sve sto rade dobro izgledaju. Nema drugi instagram pod tim imenom.

I da mu je dala broj ne bi znacilo nista, i da je izasla na kafu ili dve opet ne bi znacilo nista.

Potrebno je mnogo veci broj susreta da bi to nesto znacilo jer ces danas kontakt dobiti relativno lako. 9 od 10 cura dace ti telefon/instagram posle par dana dopisivanja na Tinder-u ali zato ces sa miliprocentom da ostanes u kontaktu posle prve kafe.
Eto iskustva !

Tako je. Preko 90% poznanstava završava posle 1 viđanja, iako su bili i telefoni i instagrami.

sad vraćam film kome sam sve ikada rekla treći put častiš..
i malo sam zabrinuta
Pa ako si rekla nekome koga znas, to je ok, ako si rekla liku kog jos nisi upoznala itekako ima drugi kontekst.
Svejedno, meni je bilo bitno da saznam da l je to bio pokusaj flerta ili nista, vrlo moguce i nista, sad ste me demoralisali, sad necu naci ribu za zivota. z:cry:

Ja sam u tom momentu bas pomislio da je to cist flert, jer sam bukvalno to ja hteo reci pre nje u kontekstu flerta, medjutim ona je bila na telefonu pokazala 3 i rekla to. I sad se ne javljaaa 😱

Poslednja izmena:

Back