REJTING LDP RASTE

nisam mislila bukvalno idol...:roll:

ali osoba koja ce dobiti moj glas, mora biti bolja od ostalih, a on to nije, on je isti kao i hiljade drugih obicnih tipova koje vidjamo po gradu...

ako sledimo tvoju logiku, onda mozemo da glasamo i za nekog na krsti:)

Ако је БоТа решио да мест Вука постави Чеду,значи да долази до промене партнера (не уИлазим,ко је пасивац а ко активац).

Čeda je, bre, GENIJE !

On živi od POGREŠNE procene onih koji ga finansiraju, jer misle da je bitno imati nekog kao što je on u Srbiji, i naravno i posebno OD BESKRAJNE TUPOSTI ILI, još gore - ISPRAZNOSTI onih KOJI MU VERUJU.

NAPRED ČEDO !!!

Toliko je novih džipova pred tobom !

Čeda je, bre, GENIJE !

On živi od POGREŠNE procene onih koji ga finansiraju, jer misle da je bitno imati nekog kao što je on u Srbiji, i naravno i posebno OD BESKRAJNE TUPOSTI ILI, još gore - ISPRAZNOSTI onih KOJI MU VERUJU.

NAPRED ČEDO !!!

Toliko je novih džipova pred tobom !

Nije da ga podržavam - on je parazit. S druge strane, to što priča je na mestu - ali su mu dela licemerna. Tako da ne shvatiš pogrešno da sam njegov fan. Ali, batice, to što ti tvrdiš je toliko neprihvatljivo jednom prosečnom raciu, a pritom nema niti jednog validnog dokaza. Ti "svedoci" ne postoje, kao ni jedan
A šta to pa priča?
Prosipa gomilu demagoških fraza, a kada bi morao iste da prepriča običnim prostim jezikom ne bi umeo, već bi ispalo da ni sam jadan ne zna šta priča.

Back