john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Pa ne lazem.
Vecina ne moze,e sad zamisli kakva nam je to buducnost.
E sad da ne moze,moze-vidis Cedu napr.
Pa vec je podeljeno u javnost,nisi u toku,brda zasticenih svedoka ga je oznacilo kao dostavljaca.
Nije da ga podržavam - on je parazit. S druge strane, to što priča je na mestu - ali su mu dela licemerna. Tako da ne shvatiš pogrešno da sam njegov fan. Ali, batice, to što ti tvrdiš je toliko neprihvatljivo jednom prosečnom raciu, a pritom nema niti jednog validnog dokaza. Ti "svedoci" ne postoje, kao ni jedan dokaz da je narkoman. S druge strane, priča je da je šmrkao kokain na žurkama kao klinac i otud ta priča. Više bih cenio neki korektan dokaz, koji bi doveo do hapšenja kriminalca, nego seoske rekla-kazala priče, koje samo podržavaju podele koje mežu nama stvaraju naši neprijatelji. Kako ne shvataš da previše angažovano jašeš na talasu mržnje koje su ti drugi servirali. Ta mućenja vode u Srbiji prave najveći dileri i kriminalci iz ovog dela sveta, a ti se zdušno ložiš na te podmetačine. Kako god bilo - žao mi je Srbine. Postoje ljudi koji veruju samo dokazima koji su validni i iznešeni u javnost i na sud. Ostale baljezgarije Koštuničinih tajkuna koji plaćaju navijače i radikale da šire mržnju - jednostavno ne priznajem.

Ameri su glupi i zatucani i nemoralni i ubice, a mi smo nebeski narod, zar ne?