Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Kao takav ljubitelj NATO-a zašto se jednostavno ne prijaviš u neku od armija, one su ionako dobrovoljačke i omaK si u NATO-u???Samo se smejte......Videcemo kad Srbija udje u EU i NATO......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao takav ljubitelj NATO-a zašto se jednostavno ne prijaviš u neku od armija, one su ionako dobrovoljačke i omaK si u NATO-u???Samo se smejte......Videcemo kad Srbija udje u EU i NATO......
За такве звери је колац једино право место. Да се на њима покаже њихова вољена турска култура.LDP u bunar.
За такве звери је колац једино право место. Да се на њима покаже њихова вољена турска култура.

OK, i izvini zbog onolikog napadanja po temama...veliki pozz !Ja u ovom komentaru poštujem samo ono 'lutko' ipak u mojim godinama ....
Dete, NEKADA, čak vrlo često, prvo MORAŠ DA ZNAŠ ko je taj koji se za nešto zalaže i ZAŠTO
Ko ga finansira? U čijem interesu?
LDP je partija koja ima za cilj ANTI-SRPSKI interes i kada se, fol, zalaže za prave stvari. Samo stvarno me mrzi da ti objašnjavam. Ipak, do 2016, kada ćeš konačno sazreti valjda ću stići![]()
Ja u ovom komentaru poštujem samo ono 'lutko' ipak u mojim godinama ....
Dete, NEKADA, čak vrlo često,(не често већ се подразумева) prvo MORAŠ DA ZNAŠ ko je taj koji se za nešto zalaže i ZAŠTO
Ko ga finansira? U čijem interesu? (Ово је кључно)
LDP je partija koja ima za cilj ANTI-SRPSKI interes (А ово је дефиниција СМИСЛА ПОСТОЈАЊА ЛСД-а):

OK, i izvini zbog onolikog napadanja po temama...veliki pozz !![]()

Извини на допунама и интервенцијама!![]()
Evo vracarac...Ako budu imali visi od 20% ti mi dodjes 3oo evra poslacu ti ziro racun.....Ako ja izgubim ti meni...Tamanan lova za obnovu kompa...Vazi....?????
Ah te pošalice... Jedini način kontre i borbe...![]()
Problem je u tome što ovi koji podržavaju LDP ne vide, a i ne interesuje ih.
Према изјави представника Пентагона Роберта Гејтса СМАЊЕЊЕ ТРОШКОВА НА ПРВОМ МЕСТУ ПОДРАЗУМЕВА СМАЊЕЊЕ ВОЈНОГ КОНТИГЕНТА НА 47 ХИЉАДА ЉУДИ.ВОЈНИ БУЏЕТ САД БИЋЕ СМАЊЕН НА 78 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА У СЛЕДЕЋИХ ПЕТ ГОДИНА.
Rejting LDP raste pisu analiticari....Jedina stranka koja govori istinu, koju mnogi ne zele da cuju.....Anti globalisti bi da uguse ovu stranku ali narod vidi da se nihova predvidjanja ostvaruju...Iako njihova predvidjanja nisu milozvucna za konzervativne stranke, predvidjanja LDP su se ostvarila, i po pitanju Kosova, ulaska u EU, bogami i NATO.....Koji je drugi put Srbije???Izolacija, tajkunska Rusija koja nas ostetila sa NIS????Sve je vise ljudi koji osvesceni posmatraju real-politiku.....http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Rezervni-igrach-vlasti.lt.html
Nije gori,to je isto sr****.Сад нек ми неко објасни, по чему је ЛДП гори од ДС-а и остатка ДОС-а?
И ја тврдим да ЛДП није лошији од ДС и Г17 !Сад нек ми неко објасни, по чему је ЛДП гори од ДС-а и остатка ДОС-а?
А Шта ћемо са ДСовцима и Геј17- ?Хашишари, бандити и секташи... Треба сваког гласача ЛДПа или хоспитализовати или затворити.
А Шта ћемо са ДСовцима и Геј17- ?
Хашишари, бандити и секташи... Треба сваког гласача ЛДПа или хоспитализовати или затворити.
Vecina kozervativnih snaga to oseca...Zar u novu buducnost sa Veljom, istrosenim Kostunicom, SNS koji igraju neku igru njima znanu,ljudi a narocito mladja populaciju shvata da mora sa svetom da saradjuje, da se prikljuci EU da postanemo gradjani sveta a ne zadja rupa na Balkanu.....
Nije mi jasno koliko neko treba da bude mentalno retardiran da bi se lozio na lik i delo obicnog kriminalca Cedomira. Pa ovaj narod nema grama mozga

Rejting LDP raste pisu analiticari....Jedina stranka koja govori istinu, koju mnogi ne zele da cuju.....Anti globalisti bi da uguse ovu stranku ali narod vidi da se nihova predvidjanja ostvaruju...Iako njihova predvidjanja nisu milozvucna za konzervativne stranke, predvidjanja LDP su se ostvarila, i po pitanju Kosova, ulaska u EU, bogami i NATO.....Koji je drugi put Srbije???Izolacija, tajkunska Rusija koja nas ostetila sa NIS????Sve je vise ljudi koji osvesceni posmatraju real-politiku.....http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Rezervni-igrach-vlasti.lt.html