REJTING LDP RASTE

За такве звери је колац једино право место. Да се на њима покаже њихова вољена турска култура.

Mada se slažem da je LDP truo, ni slučajno se ne slažem sa potezanjem kolca. Primitivno je, znaš. :lol:

Mislim da bi, recimo i ti, isto mislio kao i ja, kada bi se prisetio onog Otporaša koji je pre par godina 'hrabro' provalio na Miloševićev posed i zabo kolac u njegov grob.

Ako LDP posle izbora ponovo kako kazu "pruzi ruku" DS-u i Dinkicu...bice najgore smradine, jos gore od navedenih...i tako ih treba i tretirati...kao fol kritika, a posle PONOVO sa njima...more mars....oni su Tadicu, sto su radikali bili Slobi, podguzne muve...

Ja u ovom komentaru poštujem samo ono 'lutko' ipak u mojim godinama ....:lol:

Dete, NEKADA, čak vrlo često, prvo MORAŠ DA ZNAŠ ko je taj koji se za nešto zalaže i ZAŠTO

Ko ga finansira? U čijem interesu?

LDP je partija koja ima za cilj ANTI-SRPSKI interes i kada se, fol, zalaže za prave stvari. Samo stvarno me mrzi da ti objašnjavam. Ipak, do 2016, kada ćeš konačno sazreti valjda ću stići :cmok2:
OK, i izvini zbog onolikog napadanja po temama...veliki pozz ! :D

Ja u ovom komentaru poštujem samo ono 'lutko' ipak u mojim godinama ....:lol:

Dete, NEKADA, čak vrlo često,(не често већ се подразумева) prvo MORAŠ DA ZNAŠ ko je taj koji se za nešto zalaže i ZAŠTO

Ko ga finansira? U čijem interesu? (Ово је кључно)

LDP je partija koja ima za cilj ANTI-SRPSKI interes (А ово је дефиниција СМИСЛА ПОСТОЈАЊА ЛСД-а):

Извини на допунама и интервенцијама! z:)

Evo vracarac...Ako budu imali visi od 20% ti mi dodjes 3oo evra poslacu ti ziro racun.....Ako ja izgubim ti meni...Tamanan lova za obnovu kompa...Vazi....?????

не прави се луд.
Ако буду имали више од 7% (самостално) ја губим опкладу и плаћам шта треба.

Прихваташ?

А ако буду добили мање од 7% ти ћеш отворити тему на крсти под насловом
"ЈА СПАВАЧ 1 ПРИЗНАЈЕМ ДА САМ ИСПАО ТЕШКА БУДАЛА"

Poslednja izmena:
Problem je u tome što ovi koji podržavaju LDP ne vide, a i ne interesuje ih.

ВЕЛИКО разочарење!
Да ли ће ЛСД-овци сада угледати то што НЕ ВИДЕ:
http://www.vesti.ru/doc.html?id=419132
ВОЈНИ БУЏЕТ САД БИЋЕ СМАЊЕН НА 78 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА У СЛЕДЕЋИХ ПЕТ ГОДИНА.
Према изјави представника Пентагона Роберта Гејтса СМАЊЕЊЕ ТРОШКОВА НА ПРВОМ МЕСТУ ПОДРАЗУМЕВА СМАЊЕЊЕ ВОЈНОГ КОНТИГЕНТА НА 47 ХИЉАДА ЉУДИ.

Гејтс је изјавио , да би ОН ЖЕЛЕО да сачува садашње бројно стање у армији, АЛИ ФИНАНСИЈСКА СИТУАЦИЈА ДИКТИРА УСЛОВЕ.
Такође ће бити смањени расходи за ПРОГРАМ НАОРУЖАЊА, а структура војске промењена

СМРТ Сотони!

Rejting LDP raste pisu analiticari....Jedina stranka koja govori istinu, koju mnogi ne zele da cuju.....Anti globalisti bi da uguse ovu stranku ali narod vidi da se nihova predvidjanja ostvaruju...Iako njihova predvidjanja nisu milozvucna za konzervativne stranke, predvidjanja LDP su se ostvarila, i po pitanju Kosova, ulaska u EU, bogami i NATO.....Koji je drugi put Srbije???Izolacija, tajkunska Rusija koja nas ostetila sa NIS????Sve je vise ljudi koji osvesceni posmatraju real-politiku.....http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Rezervni-igrach-vlasti.lt.html

Ko je pratio današnji razgovor o Trivanki i SNS videće sledeće-
Ako Broz uspe da udje u parlament oteće većinu glasača LDP-a

U principu mu je retorika apsolutno ista sa dodatkom patriotizma i anti-NATO stavom.

Dakle ima veliek šanse da slomiej LDP

Rejting LDP raste pisu analiticari....Jedina stranka koja govori istinu, koju mnogi ne zele da cuju.....Anti globalisti bi da uguse ovu stranku ali narod vidi da se nihova predvidjanja ostvaruju...Iako njihova predvidjanja nisu milozvucna za konzervativne stranke, predvidjanja LDP su se ostvarila, i po pitanju Kosova, ulaska u EU, bogami i NATO.....Koji je drugi put Srbije???Izolacija, tajkunska Rusija koja nas ostetila sa NIS????Sve je vise ljudi koji osvesceni posmatraju real-politiku.....http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Rezervni-igrach-vlasti.lt.html

...aha...kako skace rejting distributerima droge tako i njima raste rejting...

Back