REJTING LDP RASTE

ВОЈНИ БУЏЕТ САД БИЋЕ СМАЊЕН НА 78 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА У СЛЕДЕЋИХ ПЕТ ГОДИНА.

Pa ono, nije da ne bih voleo da im budžet bude zaista skresan na tu cifru, zato što bi mogli mnogo manje da puškaraju po svetu z:mrgreen: - međutim, budžet im je ipak nažalost preveliki - preko 700 milijardi $, ovih 78 je u stvari samo planirana ušteda.

Rejting LDP raste pisu analiticari....

Rejting LDP raste? Kod isporučilaca opojnih sredstava? Ne sumnjam, ne valja narušavati teško našmrk.., ovaj stečeni ugled :mafijas:

Postujem svako misljenje, ali reala ne...Vizije da se oslanjamo na Brazili Kinu i Rusiju polako padaju u vodu...Anti globalisti gube bitku.....

Tebe je stvarno teško razumeti.

Sve države koje navodiš su pojam u svakom pogledu za Srbiju. Ozbilje zemlje koje prate svoju viziju uprkos svim problemima i devijacijama sa kojima se susreću ili sadrže.

Ono što Čedomiru Jovanoviću priznajem kao minuli rad jeste što se otvoreno suprotstavio destruktivnom Vojislavu Koštunici kada je ovaj bio na vlasti i jednom rukom češ`o mudaa nacionalistima a drugom potpisivao bagatelan ufur bratskim firmama na srpsko tržiše i privatizacije.

Međutim sve ostalo u vezi dotičnog je za požalit što bi rekla ona baba u Šuti i trpi.

On je Beli patuljak jedne propale revolucije i tu počinje i završava se sva priča o dotičnom.

Aferim, ali njemu je suđeno da još par mandata balansira na ivici cenzusa a više mu i ne treba za 10 života.

Dok brendira javni saobraćaј i ne prijavljuje radnu snagu biće mu superiška.

Rejting LDP raste pisu analiticari....Jedina stranka koja govori istinu, koju mnogi ne zele da cuju.....Anti globalisti bi da uguse ovu stranku ali narod vidi da se nihova predvidjanja ostvaruju...Iako njihova predvidjanja nisu milozvucna za konzervativne stranke, predvidjanja LDP su se ostvarila, i po pitanju Kosova, ulaska u EU, bogami i NATO.....Koji je drugi put Srbije???Izolacija, tajkunska Rusija koja nas ostetila sa NIS????Sve je vise ljudi koji osvesceni posmatraju real-politiku.....http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Rezervni-igrach-vlasti.lt.html

e da te obavestim i moja kita raste kad vidi dobru žensku

РАДУЈ СЕ ДРУГА СРБИЈО!!! ТВОЈ ИДОЛ ПРЕЛАЗИ У ПОЛИТИКУ!

Ово је оригиналан назив теме који је засметао некоме у модерацији

Jelena Karleuša ode u politiku.
Iako je već zaintrigirala javnost izjavama vezanim za politiku i političare, pevačica je sad izgleda čvrsto rešila da uradi nešto u vezi sa svojim političkim angažmanom.

Gostujući u emisiji „Dvougao“ na televiziji B92, JK je, na pitanje čime bi se bavila da se ne bavi muzikom, odgovorila: „Baviću se politikom“. Takođe je, na škakljivo pitanje zašto je u Srbiji danas rok u senci turbo-folka, odgovorila da je to zato što su rokeri nesposobni.

http://www.kurir-info.rs/stars/jelen...arka-68945.php

Hahaha, sta je bilo Rusofili??? Frka vidim od rejtinga LDP-a. Pa, sta da se radi, buducnost pripada sposobnijima, nemoj da vas je strah :rotf:

Rejting im godinama raste, a koliko vidim, sem par prozivki za šmrkanje, nema se sta staviti kao kontra-argument...

Hahaha, sta je bilo Rusofili??? Frka vidim od rejtinga LDP-a. Pa, sta da se radi, buducnost pripada sposobnijima, nemoj da vas je strah :rotf:

Rejting im godinama raste, a koliko vidim, sem par prozivki za šmrkanje, nema se sta staviti kao kontra-argument...
LDP jeste svijetla budućnost Srbije,...Vidim ga kako u toj budućnosti gradi Spomenik pubijanim Bošnjacima negdje u centru Bgd-a u obliku obeliska visine od 87 metara i 23 cm. Toliko je u Srebrenici poubijano (8723) Bošnjaka i Hrvata.

Neobično mi je žao što sam pri kraju života, pa neću dočekati tu srbijansku i regionalnu svijetlu budućnost!

LDP rejting moze da raste samo ako se drasticno smanji izlaznost...posto je njihovih 250 000 -300 000 glasaca skoro uvek sigurno...dakle ako necete da LDP ima 7-8 li ne daj Boze 10 posto izlazite na izbore i sprecite bruku...

Sta je bre trac,ja znam 20,30 ldpovaca i svi su na zutom,a ceda je pride i diler.

Ako je to sitnica ne znam sta je za tebe krupno.

Što lažeš? Nije te sramota da tako lažeš u tim godinama. Neko ko je na žutom, ne može da funkcioniše nikako, a ne da bude član partije. S druge strane, ako je Čeda diler, što ne podeliš to s javnošću, da se ratosiljamo bagre? Ja smao znam da je to krupno samo sitnim dušama kojima je bitnije da pljuju druge, nego da vide svoju nemoć...

Što lažeš? Nije te sramota da tako lažeš u tim godinama. Neko ko je na žutom, ne može da funkcioniše nikako, a ne da bude član partije. S druge strane, ako je Čeda diler, što ne podeliš to s javnošću, da se ratosiljamo bagre? Ja smao znam da je to krupno samo sitnim dušama kojima je bitnije da pljuju druge, nego da vide svoju nemoć...

Pa ne lazem.
Vecina ne moze,e sad zamisli kakva nam je to buducnost.

E sad da ne moze,moze-vidis Cedu napr.

Pa vec je podeljeno u javnost,nisi u toku,brda zasticenih svedoka ga je oznacilo kao dostavljaca.

Poslednja izmena:
Iteresantno.....Svi znaju da je Ceda ekstreman i da mnogi postradali bivsi iSlobini i Kostunicini...Kad vide ovakvu temu pretrnu i moraju da se sami jave..he, he...

Svako normalan - pretrne!
Ekstremno bogat vodja jedne partije koji nema ni godine radnog staza, Legijin prijatelje, bio blizak sa Zemusnkim klanom kao nokat i meso, itd.
Taj i takav misli dobro samo svom dzepu, ali, ostao je on mnogima duzan i to onima koje je najvise izvarao, jadan li je kad ne moze da mrdne nigde a da ga ne prate gorile, ja bih se takvog zivota odrekla. Krvavo zaradjeno bogatsvo nikome nije dobra donelo, a uzeti samo paru od takvog, lepi se kao kletva, neka-hvala, ko voli-nek izvoli.

Back