REINKARNACIJA!?

bozanik:
Da li bi ste voleli da u "nekom" od buducih zivota budete osoba suprotnog pola u odnosu na vas trenutni tako da mozete da dozivite sve ono na cemu ste zavidili vasem partneru,devojci recimo kako je to biti "kresnut"ili biti onaj sto "trpa" :!: :?: :twisted:
========================================================
Ne bih voleo da budem zensko ni za desetsto vekova,bio bih opterecen svojim izgledom i lagao bih non stop,fuj.
:twisted: :twisted: :twisted:
Ili bih bio jedna od onih neprilagodjenih sto se pale na intelektualne tipove,bljak. :twisted:

Zak:
bozanik:
Da li bi ste voleli da u "nekom" od buducih zivota budete osoba suprotnog pola u odnosu na vas trenutni tako da mozete da dozivite sve ono na cemu ste zavidili vasem partneru,devojci recimo kako je to biti "kresnut"ili biti onaj sto "trpa" :!: :?: :twisted:
========================================================
Ne bih voleo da budem zensko ni za desetsto vekova,bio bih opterecen svojim izgledom i lagao bih non stop,fuj.
:twisted: :twisted: :twisted:
Ili bih bio jedna od onih neprilagodjenih sto se pale na intelektualne tipove,bljak. :twisted:

... a da budes prilagodjena sto vrti oko malog prsta sve one macho-menove ???
heheh.
ja bih bio zensko samo zbog toga.

bozanik:

da li bih volela???
pa, ne volela ja to ili volela... desice se, verovatno ne u sledecem, ali...nekom tamo :roll: 8)

Nadya:
bozanik:

da li bih volela???
pa, ne volela ja to ili volela... desice se, verovatno ne u sledecem, ali...nekom tamo :roll: 8)

Nadya filozofu. :P ;)

bozanik:
nemam pojma...vise bi volela da budem neka zivotinja... :roll:

bozanik:
imas ti bratac,jos 50-60000reinkarnacija pred tobom,jer se zivot kod tebe svodi na kresanje,trtenje i trpanje

Ово је све по систему "Како мали Ђокица замишља реинкарнацију."
Није то нимало једноставна ствар, како неки мисле, јер принцип Карме функционише на много сложенијем нивоу него што су мушко-женски односи.

chemical ali:
Kaže se - "mi smo grizli"... Kada sa govori u prvom licu jednine, kaže se - "ja sam grizao"!
brate, sta ti lupas... :roll:
covek kaze da bi voleo da bude grizli, pa da se pari sa pingvinom...
losa sala, ali gramaticki ispravna...
a ti pre nego sto odlucis sledeci put da prosipas pamet, izbroj do 10 :evil:

Back