Da li bi ste voleli da u "nekom" od buducih zivota budete osoba suprotnog pola u odnosu na vas trenutni tako da mozete da dozivite sve ono na cemu ste zavidili vasem partneru,devojci recimo kako je to biti "kresnut"ili biti onaj sto "trpa"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guardian:Ma fenomenalan osecaj.....ja sam u proslom zivotu bio Jovanka Orleanka! Ma nemate pojma kako mi je dobro bilo! :wink:
scorpyon_bg_83:Svako normalan veruje u reinkarnaciju...Pa zar mislite da posto nebrojano dusa...Jok,dragi moji...Imali smo mi svi jedan zivot...U kome smo pravili * vodjeni Zlom Silom..Sada te grehe ispastamo..Neke jos vodi ta Sila,neki su se otrgli... 8)
JOJ PA TEBI JE ZELJA DA BUDES TRAVKA HAHHAHABetty:Da budem iskrena....ne bih volela!
I ne bi ti bilo zao da jednog dana sedis na svojoj deci??? :shock:rastamann:Ja bih voleo da budem pingvin....
ili drvo,mislim da je superTya:I ne bi ti bilo zao da jednog dana sedis na svojoj deci??? :shock:rastamann:Ja bih voleo da budem pingvin....
a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
Postoje i mushke *****... i to nije +!aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
Ma, ne kontas, najvece ***** daju za djabe! :wink: Tako da dobivas 100%!
mell:NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
ako je baba recimo od 20 godinaaeromag:mell:NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****! :wink:
Zavisi kakva je baba! :wink: