Da li bi ste voleli da u "nekom" od buducih zivota budete osoba suprotnog pola u odnosu na vas trenutni tako da mozete da dozivite sve ono na cemu ste zavidili vasem partneru,devojci recimo kako je to biti "kresnut"ili biti onaj sto "trpa"

Jelda je fino?Guardian:Ma fenomenalan osecaj.....ja sam u proslom zivotu bio Jovanka Orleanka! Ma nemate pojma kako mi je dobro bilo! :wink:
scorpyon_bg_83:Svako normalan veruje u reinkarnaciju...Pa zar mislite da posto nebrojano dusa...Jok,dragi moji...Imali smo mi svi jedan zivot...U kome smo pravili * vodjeni Zlom Silom..Sada te grehe ispastamo..Neke jos vodi ta Sila,neki su se otrgli... 8)
JOJ PA TEBI JE ZELJA DA BUDES TRAVKA HAHHAHABetty:Da budem iskrena....ne bih volela!
I ne bi ti bilo zao da jednog dana sedis na svojoj deci??? :shock:rastamann:Ja bih voleo da budem pingvin....
ili drvo,mislim da je superTya:I ne bi ti bilo zao da jednog dana sedis na svojoj deci??? :shock:rastamann:Ja bih voleo da budem pingvin....
a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
:wink:
Postoje i mushke *****... i to nije +!aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
Ma, ne kontas, najvece ***** daju za djabe! :wink: Tako da dobivas 100%!mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
![]()
NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:Ma, ne kontas, najvece ***** daju za djabe! :wink: Tako da dobivas 100%!mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mell:NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:Ma, ne kontas, najvece ***** daju za djabe! :wink: Tako da dobivas 100%!mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako je baba recimo od 20 godinaaeromag:mell:NISTA NIJE DZABE NI KOD BABEaeromag:Ma, ne kontas, najvece ***** daju za djabe! :wink: Tako da dobivas 100%!mell:a ja cu da ti budem makro uzimam samo 50%aeromag:Ja ako budem zensko bicu najveca *****!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavisi kakva je baba!![]()
![]()