Zena s greskom:Mala pa tebi je sutra rodjendan ,ajde da budemo prvi koji ti cestitaju SRECAN RODJENDAN HOKLICE DA SI TI NAMA ZIVA I ZDRAVA JOS 100 GODINICA
Od mene vala nece dobiti poklon..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena s greskom:Mala pa tebi je sutra rodjendan ,ajde da budemo prvi koji ti cestitaju SRECAN RODJENDAN HOKLICE DA SI TI NAMA ZIVA I ZDRAVA JOS 100 GODINICA
gigule:o Sindi sad videh...inače nisam zalazila na ovu temu.
e pa ko je to pitao za kg?
o deco deco...
Sindi,drug put na isto pitanje kažeš: umri u neznaju!
pozz svima!
e nadam se da ste sve rešili i da je sve OK!
Steffan:Zena s greskom:Mala pa tebi je sutra rodjendan ,ajde da budemo prvi koji ti cestitaju SRECAN RODJENDAN HOKLICE DA SI TI NAMA ZIVA I ZDRAVA JOS 100 GODINICA
Zena s greskom:Ma ne lazi bre kad ti dajes uvek vise,vidis da se posramela pa se ne javlja,a ja htela samo da joj pokazem kako smo pazljivi i fini, a ona nas samo nesto napada :wink:
Cestito sam joj ja valjda pre...A poklon od mene ce da bude IQ test da vidimo koliko je pametna(glupa )Steffan:Zena s greskom:Mala pa tebi je sutra rodjendan ,ajde da budemo prvi koji ti cestitaju SRECAN RODJENDAN HOKLICE DA SI TI NAMA ZIVA I ZDRAVA JOS 100 GODINICA
LPhoklica:Hvala hvala ops:
hehe, niste više na tapetu, i sigurna sam da nećete ni biti, dobre ste Vi... ali zato onaj stefan što neće da da poklon...
oops ispravka, dobar je i on :wink:
LPhoklica:Hvala hvala ops:
hehe, niste više na tapetu, i sigurna sam da nećete ni biti, dobre ste Vi... ali zato onaj stefan što neće da da poklon...
oops ispravka, dobar je i on :wink: