Rehabilitovan Nikola Kalabić

Дођи у Лозницу,упознаћеш живе рођаке оних који су на разне бестијалне начине уморени од стране партизана...
Насупрот партизанским злочинима четничких је занемарљиво мало ако се сме уопште тако рећи јер злочин је злочин.

Loznički kraj je pravi četnički bastion!
pozdrav za Lozničane!

Naslagao je ***** i to Drazin.

O jeste, evo ti naciste na temi, upravo ga iz tog razloga mrzi. Nego se pitam što ga ti mrziš? Da sam na tvom mestu, skapirao bih da sam izgubio i prestao da mlatim praznu slamu...

- - - - - - - - - -

Тај заклао по неког партизана што ми није нешто жао и матретирао своју жену као сваки православни примитивац.

Naravno da ne, tone tvojih drugara, doduše ne baš u prvobitnom obliku, završile su ispod njegovog noža.

O jeste, evo ti naciste na temi, upravo ga iz tog razloga mrzi. Nego se pitam što ga ti mrziš? Da sam na tvom mestu, skapirao bih da sam izgubio i prestao da mlatim praznu slamu...

- - - - - - - - - -

Naravno da ne, tone tvojih drugara, doduše ne baš u prvobitnom obliku, završile su ispod njegovog noža.

Ја генерлано мрзим четнике. Јеврејске слуге и кољачи одвратног имиџа који више личе на муџахедине него на Србе.

Naslagao je ***** i to Drazin.

Иди се лечи болеснику болесни. Ти си болесни кретен, нечовек и смрад кад можеш да браниш комунисте и њихове злочине. А сад, ево мало ово:

29ose9s.jpg

RatPlak-11.jpg

RatPlak-13.jpg

Реци ми, идиоте, како то да Немци стрељају и убијају своје наводне ,,сараднике" четнике? То само у испраном комунистичком мозгу изгледа тако може.

Poslednja izmena:
Ne izmišljaj . Niko ne brani nikakve zločine . Tema je rehabilitacija Nikole Kalabića kojeg neki veličaju kao heroja
pa iznosimo argumente o njegovom a i ukupnom četničkom " herojstvu "
Otvori temu o partizanskim zločinima pa možemo diskutovati i o tome .

Таква тема постоији и на њој се комуно наследници убише од труда да оправдају комунистичке злочине и да их негирају, као што се овде труде да негитрају судску одлуку :rtfm:

Poslednja izmena:
Иди се лечи болеснику болесни. Ти си болесни кретен, нечовек и смрад кад можеш да браниш комунисте и њихове злочине. А сад, ево мало ово:

800px-cetnik-1.jpg

plakat_o_streljanju_dm_pristalica_iz_1942.jpg

cetnik-2.jpg

Реци ми, идиоте, како то да Немци стрељају и убијају своје наводне ,,сараднике" четнике? То само у испраном комунистичком мозгу изгледа тако може.

Па због четника и партиузана Немци су стрељали сто за једнога. А четници су и те како чинили злочине. Тетка од моје баке је заклане од четника!

- - - - - - - - - -

Znam, a mrziš ih jer su ti ubijali drugare, nema tu nikakve druge mistike.

Више су Срба побили него Немаца као и комунисти.

Злочини према заробљеницима[уреди]
Ликвидације заробљених припадника НОВЈ вршене су на редовној основи. Велики број четничких извештаја о сукобима отворено признаје ликвидације заробљеника. На пример,
ОБАВЕШТЕЊЕ КОМАНДАНТА МАЈЕВИЧКОГ КОРПУСА ОД 24. ДЕЦЕМБРА 1943. КОМАНДАНТИМА СЕМБЕРСКЕ И МАЈЕВИЧКЕ БРИГАДЕ:
Викицитати „... Милош (Еркић, командант Тузланске бригаде) је заробио 25 партизана, а 24 убио на лицу места...”
КЊИГА ПРИМЉЕНИХ ДЕПЕША ШТАБА ДРАЖЕ МИХАИЛОВИЋА:
Викицитати „17. децембра 1943 год. Бр. 12.425 од Хе Хе (мајор Радослав Ђурић). Бр. 486 од 14-XII-1943. Командант другог косовског корпуса извештава: Издајника поручника Радуловића са његовом групом смо разбили.14 Борбу је водила друга Студеничка бригада код села Гумништа, где је убијен 21 партизан и 9 заробљених.”
Викицитати „Бр. 1011 од Би-Би (мајор Радомир Цветић, командант Јаворског корпуса). Бр. 47 од 21-I-1944. — По исказу заробљеника овде је била друга пролетерска дивизија из корпуса Пеке Дапчевића, који има три дивизије. Ову дивизију сачињавали: друга Далматинска и друга пролетерска са по 800 људи и Шумадијска бригада са 400. Укупно 2.000. Имају доста бацача и аутомата, али мало муниције. У Негбини придружило им се 8 Енглеза од Кесеровића са пук. Сајцом и радио станицом. Последњи делови су им у Негбини, а главнина у Клеки. Много рањених помрло им у путу. Ми смо заробили 16 и заклали без преког суда.”
Такође постоје упутства и наређења надређених команди која налажу систематичност и суровост у ликвидацији заробљеника.
Злочини према медицинским установама и особљу[уреди]
Постоје и примери уништавања партизанских болница од стране четника. Један од њих је следећи:
Од свог јатака из сеоцета Крчана с Пљешевице, југоисточно од Удбине, Обрада Радочаја, сазнао је да је у 16 кућа тог села смјештено око 90 тешких рањеника. Ти рањеници су за вријеме операције „Моргенштерн“ били десетак дана у јами, под земљом, с петнаест болничарки. Дјевојке, махом скојевке, из Курјака и околних села из подземне болнице су рањенике на рукама пренијеле у Крчану. Група партизана — болничка стража — бдјела је на Трновој пољани, чувајући прилаз Крчани од Лапца преко Кука и Висућа. Лукица Поповић је на то био упозорен, па је четнике довео заобилазним путем. Упали су у Крчану око 10 сати 2. јуна. Заклали су 36 рањених партизана. Жене и старци из Крчане су на брзину сакрили 56 рањеника. Четрнаестогодишња Пера Радочај је легла на неколико рањеника, и тако их спасила. Лукица Поповић је знао да је дјевојчица болесна, па није извршио преметачину. У Крчани су убијена и два лекара, др Јосип Кајфеш и др Зупе. У кући четничког шпијуна Обрада Радочаја заклан је тешко рањени комесар 8. дивизије НОВЈ Алекса Бацковић.
Војвода Момчло је похвалио Лукицу Поповића, а три мјесеца касније уручио му је писмено признање о одликовању Обилићевом звијездом." (Јово Поповић: Поп издаје)

https://sr.wikipedia.org/sr/Злочини....99.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.86.D0.B8.D0.BC.D0.B0

29ose9s.jpg

RatPlak-11.jpg

RatPlak-13.jpg

Pazi cetnici su bili prave kurvoice sobarice, kako je kome odgovaralo, malo sa ustasama, malo sa partizanima a najvise sa Okupatorom!

Ko normalan moze verovati onda takvim divljacima? Eto vi , presvucene jajare koje glume ovde neko ludilo,

Pazi cetnici su bili prave kurvoice sobarice, kako je kome odgovaralo, malo sa ustasama, malo sa partizanima a najvise sa Okupatorom!

Ko normalan moze verovati onda takvim divljacima? Eto vi , presvucene jajare koje glume ovde neko ludilo,

Дуле је исти примитивац као и четници. само што ја лажњак. Први би побегао са прве линије фронта.

За болесника болесног комунистичког ево још неких примера ,,сарадње" четника и Немаца:

cetnici-u-mauthausenu-5.jpg

Група четника у Маутхаузену, непосредно по довођењу у овај конентарциони логор

cetnici-zarobljeni-od-nemaca-stolac-43-2-NET.jpg

Четници заробљени од Немаца маја 1943. у Операцији “Шварц“

cetnici-zarobljeni-od-nemaca-stolac-1943-NET.jpg

Четници заробљени од Немаца маја 1943. у Операцији “Шварц“

3V45.jpg

Лешеви немачких војника, ликвидираних од стране четника 14. и 15. октобра 1941. на путу Крагујевац – Горњи Милановац

Kondor-gazi-zastavu-sa-kukastim-krstom.jpg

Златибор, септембра 1943. Четници газе заставу са кукастим крстом, заплењену приликом ослобођења Бајине Баште од Немаца. У средини је капетан Душан Радовић Кондор, командант Златиборског корпуса

И тако даље. Ето, тако су они ,,сарађивали".

Neco, tvoje su kokali i jedni i drugi a najvise rusi. Jel da mecjem fotku upishanog naciste?

Калабић је једино могао да насади твоју бабу која је у то време била млада јуница гладна ђокана. Сигурно је њу мовао причајући јој лажи како је рокао Немце.

Back