- Poruka
- 5.217
Највише Срба није страдло због Немаца него због сукоба четника и партизана.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дођи у Лозницу,упознаћеш живе рођаке оних који су на разне бестијалне начине уморени од стране партизана...
Насупрот партизанским злочинима четничких је занемарљиво мало ако се сме уопште тако рећи јер злочин је злочин.
Naslagao je ***** i to Drazin.
Тај заклао по неког партизана што ми није нешто жао и матретирао своју жену као сваки православни примитивац.
Tema je o Kalabicu, a ne o komunistima.
O jeste, evo ti naciste na temi, upravo ga iz tog razloga mrzi. Nego se pitam što ga ti mrziš? Da sam na tvom mestu, skapirao bih da sam izgubio i prestao da mlatim praznu slamu...
- - - - - - - - - -
Naravno da ne, tone tvojih drugara, doduše ne baš u prvobitnom obliku, završile su ispod njegovog noža.
Naslagao je ***** i to Drazin.
Ne izmišljaj . Niko ne brani nikakve zločine . Tema je rehabilitacija Nikole Kalabića kojeg neki veličaju kao heroja
pa iznosimo argumente o njegovom a i ukupnom četničkom " herojstvu "
Otvori temu o partizanskim zločinima pa možemo diskutovati i o tome .

Ја генерлано мрзим четнике. Јеврејске слуге и кољачи одвратног имиџа који више личе на муџахедине него на Србе.
Иди се лечи болеснику болесни. Ти си болесни кретен, нечовек и смрад
Иди се лечи болеснику болесни. Ти си болесни кретен, нечовек и смрад кад можеш да браниш комунисте и њихове злочине. А сад, ево мало ово:
![]()
![]()
![]()
Реци ми, идиоте, како то да Немци стрељају и убијају своје наводне ,,сараднике" четнике? То само у испраном комунистичком мозгу изгледа тако може.
Znam, a mrziš ih jer su ti ubijali drugare, nema tu nikakve druge mistike.
Па због четника и партиузана Немци су стрељали сто за једнога
to je zbog partizana, idi sad pročitaj neku knjigu i mrš sa interneta
Највише Срба није страдло због Немаца него због сукоба четника и партизана.
Више су Срба побили него Немаца као и комунисти.
Иди се лечи болеснику болесни. Ти си болесни кретен, нечовек и смрад кад можеш да браниш комунисте и њихове злочине. А сад, ево мало ово:
![]()
![]()
![]()
Реци ми, идиоте, како то да Немци стрељају и убијају своје наводне ,,сараднике" четнике? То само у испраном комунистичком мозгу изгледа тако може.
Ali i sasvim solidno Nemaca, što je dovoljno.
Pazi cetnici su bili prave kurvoice sobarice, kako je kome odgovaralo, malo sa ustasama, malo sa partizanima a najvise sa Okupatorom!
Ko normalan moze verovati onda takvim divljacima? Eto vi , presvucene jajare koje glume ovde neko ludilo,
Pazi cetnici su bili prave kurvoice sobarice, kako je kome odgovaralo, malo sa ustasama, malo sa partizanima a najvise sa Okupatorom!
Ko normalan moze verovati onda takvim divljacima? Eto vi , presvucene jajare koje glume ovde neko ludilo,
И још само кад би имао неки доказ.
puši ga, ustaško-partizanska qrvo

Neco, tvoje su kokali i jedni i drugi a najvise rusi. Jel da mecjem fotku upishanog naciste?
Partizani su pobedili cetnike, ustase i Nemce okupatore a ti nastavi da seres i kmecis.
Samo bolesnik ne priznaje partizanske pobede!![]()