KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.205
Nikola je odlican primer blokadera - promovise nemoral, pravi filmove o gejevima, uliziva se bivsim jugoslovenima (citaj Srbima), smara sa anti srpskim smecem od produkcija itd... on bi da se bori za jednakost, gde on ima malo vise jednakosti od ostalih. Sto se kaze popili svu pametLidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.
Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.
Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.
Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.
- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.
Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.
- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.
![]()
O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:
https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija
...................
E moj Kojo ...

ps najvaznije, doprinos drzavi i drustvu, jedna velika 0