Masno-TkivoInViVo
Zainteresovan član
- Poruka
- 440
Nema veze jer film će ionako biti teški trash.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одвратно је и једно и друго. Мада су и сами глумци криви када се острашћено петљају у политику која није њихов занат. Наравно да је ред да имају свој став као и сви, било какав, али није у реду да се било коме узима хлеб због политичког става. Подсећа на Макартијеве прогоне "комуниста" у Холивуду и "me too" хистерију која нас је лишила великог броја глумица и глумаца. Ако си крив, у затвор, али немој по хлебу због различитог става, наглашавам, било каквог.Godinama Kojo,Djuricko,Bjelogrlic su bili na crnoj listi RTS i drzavnih projekata. Ni dinara za njih.. Djuricko ode a Bjelogrliic u privatnike. Curak se obrnuo,sad malo ovi radikalskii glumci na pauzu.
zasto su skoro svi crnogorci uz blokadere ?Lidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.
Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.
Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.
Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.
- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.
Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.
- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.
![]()
O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:
https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija
...................
E moj Kojo ...
Jeste odvratno ali to je takva profesija. Weinstein,producent Myramax,uzimao je glumice samo koje je kresao. Bata Zivojinovic ljubimac rezima,Milena Dravic cerka generala JNA...ali bukvalno svi moraju da imaju gurku u pocetku.Одвратно је и једно и друго. Мада су и сами глумци криви када се острашћено петљају у политику која није њихов занат. Наравно да је ред да имају свој став као и сви, било какав, али није у реду да се било коме узима хлеб због политичког става. Подсећа на Макартијеве прогоне "комуниста" у Холивуду и "me too" хистерију која нас је лишила великог броја глумица и глумаца. Ако си крив, у затвор, али немој по хлебу због различитог става, наглашавам, било каквог.
Па зар не треба да се боримо и против тога? Добрим глумцима глума, нама задовољство. Стицајем, Бата Живојиновић и Милена Дравић су били сјајни и доказани глумци, без обзира како су почели. Продали су се и Гонцић и Ристовски, али то не умањује њихове глумачке вредности, осим Гонцићевих у последње време са трећеразредним серијама.Jeste odvratno ali to je takva profesija. Weinstein,producent Myramax,uzimao je glumice samo koje je kresao. Bata Zivojinovic ljubimac rezima,Milena Dravic cerka generala JNA...ali bukvalno svi moraju da imaju gurku u pocetku.
Zasto se glumice udaju za rezisere,pevacice za harmoniikasa-kompozitora... Zasto Goncic i Laza Ristovski odose u SNS,pa zbog budzeta od 20 milijardi evra.. 2 000 miliona evra ,bice neki evro i za njih. Za Koju nema,izdajnik neka ide u Ameriku.![]()
Joca Marković koji je scenarista zaradio je 30 miliona dolara u SSSR-u
reko joca lazov, tako ga svi znajuJedan od najgedanijih filmskih serijala u Jugoslaviji. Joca Marković koji je scenarista zaradio je 30 miliona dolara u SSSR-u. Pre nekoliko godina prikazivan na hrvatskom RTL-u, bio je najgledaniji te godine u Hrvatskoj.
Interesantno da u filmu igra Miona Marković, unuka Joce Markovića i ćerka Predraga Markovića, potpredsednika SPS-a, a scenario za ovaj film je pisala tetka Milena Marković.
Pogledajte prilog 1772833
ma lupa breDa li imaš neki dokaz za ovo (30 miliona dolara.... u SSSR???) - pitam se zašto li Džordž Kluni i danas još uvek radi za "čvarke i kavurmu" u Holivudu kad se u SSSR zarađivalo desetine "mElEona" (i to pre desetine godina pošto toliko već ne postoji SSSR)?
Glumci su kritikovali komunizam posle titove smrti pa cak i milosevicev rezim tokom miloseviceve vladavine. medjutim cim je SNS dosao na vlast nema vise kultnih serija, nema vise tu zezancije, sve u penziji...ni rec o kritici drustva - samo mafija i drogaОдвратно је и једно и друго. Мада су и сами глумци криви када се острашћено петљају у политику која није њихов занат. Наравно да је ред да имају свој став као и сви, било какав, али није у реду да се било коме узима хлеб због политичког става. Подсећа на Макартијеве прогоне "комуниста" у Холивуду и "me too" хистерију која нас је лишила великог броја глумица и глумаца. Ако си крив, у затвор, али немој по хлебу због различитог става, наглашавам, било каквог.
Можда не баш Броз лично, али сигурно уз његову сагласност, били су скрајнути многи значајни уметници, између осталих и глумице и глумци. Лично се односило на глумице од којих је тражио, али му нису дале, што би у средњем веку ваљда била "увреда величанства".Glumci su kritikovali komunizam posle titove smrti pa cak i milosevicev rezim tokom miloseviceve vladavine. medjutim cim je SNS dosao na vlast nema vise kultnih serija, nema vise tu zezancije, sve u penziji...ni rec o kritici drustva - samo mafija i droga
Ispadne vucic skoro ko tito sto se tice cenzure...gusi glumu jer stavlja svoje ljude na mesto direktora
Bez obzira sto podrzavam mlade ljude, studente, NK mi je uvek bio ljigav, kao i svi ljudi koji primenjuju silu na neistomisljenicima.Lidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.
Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.
Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.
Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.
- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.
Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.
- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.
![]()
O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:
https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija
...................
E moj Kojo ...