Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
Opet ti, ja te krstim a ti prdiš.

Nema veze Dodik sa ovim, kažnjena je funkcija predsjednika koju je obavljao, da je bio bilo ko na njegovom mjestu bio bi osuđen.

Vukanović, Miličević, Trivić, Crnadak itd. bilo ko.
Zar svakom moram ponavljati svaki dan, zar ne možete zapamtiti neke stvari bar na jedan dan?
u boga ti..a da je predsednik bio davor dragicevic jel bi i on bio osudjen od lukaca kao sto je presudio njegovom pokojnom sinu da se okliznuo na bananu? :lol:

znaci dodik je nebitan jel tako, to je poenta tvojih svih postova, ti se zalazes za vladavinu prava ma ko bio na celu srpske?

ako je tako, da radimos search po tvojim postovima pa da vidimo kako radi podsvest kada jednog dana zboris jedno a drugog drugo :lol:

sto se tice krstenja, slab si ti u tome. i u stvarnom krstenju a i ovom metaforickom.

Opet ti o nečemu u šta se ne razumiješ...zar svakom od vas treba posebno objašnjavati, imate postove pa čitajte.

I da, ne mora klijent uvijek da se aloži sa radnjom advokata koji ga zastupa. Ali to je već pravosuđe o kojem ti nemaš mnogo znanja, zapravo nemaš nikakvog znanja.

E nek' si mi rekao o čemu ja imam ili nemam znanja.

Da nisi ti možda iz Dodinog pravnog tima? To bi mnogo štošta objasnilo. :D

valjda svako od nas stoji
Pa eto ovaj dragon x mi napisao da se ja zajebavam, što nema nikakve veze sa istinom

A pozdravio sam odluku Parlamenta Republike Srpske o referendumu i imaju potpunu moju podršku

A ono što on dragon x pominje da je neka taktika to sam nazvao izdajom (obraćanje sudu u Strazburu, odazivanje sudu u BiH, Dodikovo plaćanje kazne i ostavku Viškovića)
iz prvenstvenog razloga jer Rusija ima nuklearno oružije i to je garant da Republika Srpska ništa ne mora i da joj niko ništa ne može

U današnje vreme kad se odnos snaga u svetu promenio u korist Srbije i Republike Srpske bi za takve činove izdaje (i za najmanji nagoveštaj ugrožavanja 1 nadležnosti RS ili ugrožavanja 1 nadležnosti Srbije u Pokrajini KiM) da sam ja na vlasti bi doneo zakon i streljao, i sigurno bi ti činovi izdaje kod Srba posle toga utihnuli

Poslednja izmena:
Nije on kažnjen kao Milorad Dodik već kao predsjednik Republike Srpske jer je potpisao ukaz o proglašenju zakona što je bio dužan i zakonom da uradi.
Tek drugi put mora da proglasi zakon.

Je li zakon 2 puta izglasan?

1000014776.jpg

Tek drugi put mora da proglasi zakon.

Je li zakon 2 puta izglasan?

Pogledajte prilog 1774094
ѕашто би био два пута изгласан и који су то закони у р српској или србији који су два пута изгласавани ? вероваатно реткост...
не значи да мора да га врати... то други пут ''морање'' је само продужавање нечег неизбежног када је у питању скупштинска већина.

On je osuđen zbog službene radnje kao predsjednik Republike Srpske ja mislim da bi to trebalo platiti iz budžeta.

Nije on kažnjen kao Milorad Dodik već kao predsjednik Republike Srpske jer je potpisao ukaz o proglašenju zakona što je bio dužan i zakonom da uradi.
Пресуда је утврдила ко је крив.
Кривац је признао кривицу.

И шта сад, на референдум иде питање одбијања ставке б) из пресуде?

Njegov advokatski tim je platio kaznu jer samo tako može ići sa tužbom u Strazbur Sudu za ljudska prava.

Ne čačka niko narod, narod ne želi da prihvati nasilje naciste Šmita,
Platio je zamenu za zatvor, da on slucajno ne nagrabusi, da ne ode u zatvor
Sad, kad zna da je bezbedan gura narod u sukobe
Nacista zbog? Prelako se takve kvalifikacije daju, cim vidim da to neko radi odmah sam protiv njega.

Platio je zamenu za zatvor, da on slucajno ne nagrabusi, da ne ode u zatvor
Sad, kad zna da je bezbedan gura narod u sukobe
Nacista zbog? Prelako se takve kvalifikacije daju, cim vidim da to neko radi odmah sam protiv njega.
Jel mogu ja da odgovorim?
Hvala.Dakle,tom švabi nije odobren mandat od strane UN da burgija po BiH.
On je nametnut od strane Nemačke.

србија се ослобађа окупације. то треба да чине и грађани реп српске јер је то исти систем.

убрзо када се србија ослободи окупације и титоистичког удбашког система , то ће задесити нарвано и реп српску.
подршка грађана србије ће нарвано увјек бити српском народу у реп српској па ће тада иѕабрана честита власт српског народа пљуцнути на све подметачине шмита.

наравно тада шмит и сарајево неће имати свог играча додару који глуматајући љутог противника чини управо све на њихову воденицу...

Nema Rusija nikakvih problema što se tiče odbrane nuklearnim oružijem teritorija odvojenih poput Republike Srpske, Kaljingrada ili Pridnestrovlja.
A crveno dugme se lako pritiska posle nekoliko sekundi nije to neki težak fizički posao koji odnosi vreme, a za nekoliko minuta su uništene sve tačke na ovoj mapi posle čega bi napadi na Republiku Srpsku sigurno klonuli.
Pogledajte prilog 1774088

Najbolji garant mira za Republiku Srpsku i Srbiju je taj jer Rusija ima nuklearno oružije
Pogledajte prilog 1774089
Jeste bas bitni Rusima , granate i dronovi padaju svaki dan po Rusiji i to ti garant mira?

Jeste bas bitni Rusima , granate i dronovi padaju svaki dan po Rusiji i to ti garant mira?
Koja su prepreka dronovi i granate za pritiskanje crvenog dugmeta ?

4-ta tačka doktrine Rusije za upotrebu nuklearnog oružija glasi ( Rusija će nuklearnim oružijem braniti odvojene zemlje i teritorije saveznice od bilo kakvog napada na njih konvencionalnim oružijem, onda ide fusnota ( Belorusija, Pridnestrovlje, Srbija, Republika Srpska, Kaljingrad, Venecuela, Kuba ))

Koja su prepreka dronovi i granate za pritiskanje crvenog dugmeta ?

4-ta tačka doktrine Rusije za upotrebu nuklearnog oružija glasi ( Rusija će nuklearnim oružijem braniti odvojene zemlje i teritorije saveznice od bilo kakvog napada na njih konvencionalnim oružijem, onda ide fusnota ( Belorusija, Pridnestrovlje, Srbija, Republika Srpska, Kaljingrad, Venecuela, Kuba ))
Pa pitaj Ruse koja je prepreka, unistise im pola nuklearnih bombardera dronovima ,tuku svaki dan Rusiju i sad ce tebe neko braniti u RS ,ozbiljno ?

србија се ослобађа окупације. то треба да чине и грађани реп српске јер је то исти систем.

убрзо када се србија ослободи окупације и титоистичког удбашког система , то ће задесити нарвано и реп српску.
подршка грађана србије ће нарвано увјек бити српском народу у реп српској па ће тада иѕабрана честита власт српског народа пљуцнути на све подметачине шмита.

наравно тада шмит и сарајево неће имати свог играча додару који глуматајући љутог противника чини управо све на њихову воденицу...
Jeste bas brzo ide...

Back