- Poruka
- 1.857
vjerovanje u bajke je prva stepenica schizofrenijeA vjerujem ni ničije druge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vjerovanje u bajke je prva stepenica schizofrenijeA vjerujem ni ničije druge.
A takvi su najglasniji pa kad ispadnu glupi onda im je svako drugi kriv.
sarajevoPročitaj ovo svoje polako i pažljivo.
A potom mi odgovori - ko je kriv za sve što se dešava u i oko Republike Srpske?
Borili smo se ali je tako potpisao Dejtonski sporazum, Milošević je dao te dijelove ali možda je morao, ne krivim ga.ko vas je terao da begate?
sto se niste borili?
Pa ko je postavio Šmita bez saglasnosti SB UN i ko je nametnuo zakon o oduzimanju državne imovine Republici Srpskoj i ko je nametnuo zakon o himnoj i grbu izd.?Pročitaj ovo svoje polako i pažljivo.
A potom mi odgovori - ko je kriv za sve što se dešava u i oko Republike Srpske?
Tvoj poznanik koji nije lagao tri godine? Zašto drogiran dolaziš na pdf?Jebemti... ti se sad sa mnom raspravljaš o tome kakav je čovek moj poznanik, kojeg nikad nisi upoznao i o kom ne znaš apsolutno ništa?!
Na kojim si ti lekovima, i uzimaš li ih redovno?!
Nije morao da plati kaznu zbog Strazbura.Njegov advokatski tim je platio kaznu jer samo tako može ići sa tužbom u Strazbur Sudu za ljudska prava.
Ne čačka niko narod, narod ne želi da prihvati nasilje naciste Šmita,
jok ti znas koliko znam sarajevoBorili smo se ali je tako potpisao Dejtonski sporazum, Milošević je dao te dijelove ali možda je morao, ne krivim ga.
Sarajevo je posle Beograda bilo najbeći srpski grad u Jugoslaviji prije rata po broju Srba. Ti to ne znaš naravno.
Danas u Sarajevu nema ni 0,3% Srba u gradskim institucijama. Ubijeno je prema istraživanju najmanje 3000 od kojih su mnogi bili profesori, doktori kao npr. dr Najdanović koji je unuk pisca Isaka Samokovlije.
Ali ti to ne znaš jer je mnogo više stvari koje o ovoj temi ne znaš nego što znaš. Zato i lupetaš.
para vrti gde misli da ce i referendum posto je izburgijao.Nije morao da plati kaznu zbog Strazbura.
Mogao je i u zatvor na godinu dana, umesto da plati
Zato što si ti kratkovid intelektualno i ne vidiš dalje od nosa koji ti je na glavi koja ti služi da ti kiša ne pada u stomak.jok ti znas koliko znam sarajevo
ti si autor najsmesnije izjave na ovom forumu a ovde sam od 2005....izjava glasi, da se u ratu u bosni, vi iz srpske niste borili za sebe vec za nas iz srbije da sprecite po svaku cenu najezdu muslimana na srbiju
zato uzivam da te citam sta pises![]()
Ako znaš onda mi odgovori čije je vlasništvo bilo zemljište na kojem sada leži Sarajevo, večinski dio zemljišta?jok ti znas koliko znam sarajevo
ti si autor najsmesnije izjave na ovom forumu a ovde sam od 2005....izjava glasi, da se u ratu u bosni, vi iz srpske niste borili za sebe vec za nas iz srbije da sprecite po svaku cenu najezdu muslimana na srbiju
zato uzivam da te citam sta pises![]()
Nije jasnije jer me zamajavas namerno.Referendum je mišljenje naroda a Sud u Strazburu pravni lijek koji ostaje onima čija su ljudska prava ugrožena.
Njih može ispraviti samo sud a referendum je izjašnjavanje naroda o nanešenoj nepravdi.
Je li ti sada imalo jasnije?
Zašto da ide u zatvor ako može da plati kaznu, kakva ti je to glupa konstatacija?Nije morao da plati kaznu zbog Strazbura.
Mogao je i u zatvor na godinu dana, umesto da plati
Dodik je bolesnik ko vučičVUKANOVIĆ PORUČIO DODIKU NAKON SRAMOTNIH PRIJETNJI: "Majku vam nikada neću oprostiti, prijetite mi"
Pogledajte prilog 1774010
Bivši predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovo je prisustvovao sjednici Narodne skupštine RS-a, gdje je za vrijeme svog obraćanja vrijeđao opozicione zastupnike, prvenstveno Igora Crnadka (PDP) i Nebojšu Vukanovića (Lista za pravdu i red). Za Crnadka je kazao da je „dokazani strani agent“, dok je Vukanovića nazvao „kretenom koji se ne kupa“.
Nakon toga, riječ je u NSRS-u ponovo dobio Nebojša Vukanović, koji se emotivnim govorom osvrnuo na Dodikove izjave.
"Dodik je rekao da sam kreten koji se ne kupa, da me treba prebiti. Prošli put kada je to rekao, nakon dva sata napadnuta mi je kuća, zapaljeno auto. Pokojna majka završila je u bolnici, a nakon deset dana smo je sahranili. Majku vam nikada neću oprostiti. Prijetite mi. Ovo je školski primjer ugrožavanja sigurnosti", rekao je Vukanović.
Ne zamajavam ja tebe već ti nemaš kapacitet da razumiješ šta ti se piše.Nije jasnije jer me zamajavas namerno.
Ako budu odluke kontradiktorne, ciju ce odluku da prihvati? Naravno, nece odluku suda u Strazburu nego narodne Skupstine. I to je providno.
Mislim, radite sta hocete, ali vodite racuna da vas neko ne uvede u rat, jer gde je mnogo prodaje oruzja, tu je i rata. I huskanja na rat.
Nisu vise '90-te i ne ocekujte ovog puta pomoc, jos ne mozemo da se oporavimo od tih sankcija ni krivi ni duzni.
Dobro, mišljenje vas srbomrzaca je opštepoznato.Dodik je bolesnik ko vučič
Pa ko je postavio Šmita bez saglasnosti SB UN i ko je nametnuo zakon o oduzimanju državne imovine Republici Srpskoj i ko je nametnuo zakon o himnoj i grbu izd.?
Strani okupator ili su Srbi sami krivi?
pa kad ispadnu glupi onda im je svako drugi kriv.
Šta pričaš? Da su Srbi krivi jer je Nijemac nametnuo zakon?To ti pričam:
Ako za tri godine nikada nije slagao sigurno pretvara i vodu u vino.
Da, sigurno i to da ne volim baš glupe i bezobrazne likove.Ti si svestan da ovim samo otkrivaš štošta o sebi?
Ako plati, priznao je presudu.Zašto da ide u zatvor ako može da plati kaznu, kakva ti je to glupa konstatacija?
srbiju i dalje predstavlja izdajnicki rezim , ciji je sastavni deo dodik i njegova banda kod vas.Pa što niste stali uz nas kad je Šmit nametnuo zakon koji nema veze sa Dodikom ako je Dodik problem?
Koga lažeš ti?
tacnoAko plati, priznao je presudu.
Ako ne plati, mozda ga ne odvedu u zatvor, ako nemaju mehanizme. A ako imaju i odvedu ga na silu, nije priznao presudu i bio bi politicki suzanj samo godinu dana.
Nadam se da su narod i narocito politicari dobro osmislili sta zele od ovog redosleda.....Za fašiste su svi Srbi u Republici Srpskoj samo mete za odstrel.
Tvoj poznanik koji nije lagao tri godine? Zašto drogiran dolaziš na pdf?