Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
sto se iko cudi kad pohisterisu kad napises protektorat?

kad si protektorat mogu bre i zastavu da ti promene ako im se nadigne, himnu, da postreljaju ceo paralament... a za protektorat samo zahavlite dodari.

najgore kad botovski slepci i pored ociglednog sto svako ziv vidi koima mozga i dalje vuku narod iz srpske direktno u propast besramno agitujuci za neko novo kurcenje cije ce posledici svi u srpskoj osetiti.

Је6о ти то шта хоће клика и клан на власти, него да ли имају подршку великих сила.

Да имају не би урлали.

Је6о ти то шта хоће клика и клан на власти, него да ли имају подршку великих сила.

Да имају не би урлали.
imali pa cutali i ko ****** se sarkasticno cerekali na sva zla sto su pravili kad im je neko to prebacivao

sad kad nemaju, mogu samo da urlaju kao pobesnele zveri

bas ko ovde.

Da je neko drugi na čelu RS, ti bio za njenu nezavisnost, je li tako? :per:
Šta i ako ne bi bio za samostalnu RS? Kakva samostalnost u ovoj lopoviji. Tu bi nam tek bio kraj. Nestajemo, polako, ali sigurno. Koliko nas je ostalo? Ove godine manje u školama 300 učenika. Predhodih i više. Da neko gine za samostalnost pedesetak ljudi koji tlače ostale? Neka fala.

Šta i ako ne bi bio za samostalnu RS? Kakva samostalnost u ovoj lopoviji. Tu bi nam tek bio kraj. Nestajemo, polako, ali sigurno. Koliko nas je ostalo? Ove godine manje u školama 300 učenika. Predhodih i više. Da neko gine za samostalnost pedesetak ljudi koji tlače ostale? Neka fala.
Maco, on je shvatio da se odgovorom na moje pitanje raskrinkava, ti nisi shhvatila. I zato ćuti, ili je' ono što se ne je' tražeći glupe izgovore da ne odgovori.

Dakle, ako bi rekao da je protiv samostalnosti RS čak i ako Dodik nije na njenom čelu, to znači da laže da mu je Dodik smetnja. Smetnja su mu srpski ciljevi, a Dodik mu dođe kao izgovor, da ne kaže direktno da je protiv srpskih ciljeva i interesa.

Ako pak kaže da je za samostalnost RS, onda se plaši da će biti okarakterisan kao izdajnik Ummeta i vere Alahove.

I meni se čini. Samo da niko ne nastrada. Borba za granice propale države!
Mi bi trebali biti sretni da je uspijemo i pokloniti nekome normalnom. Nije za nas država. Niti umijemo se njom, niti je vrijedna slomljenog nokta.
Pa kažeš muslimanima da se ne bore za granice propale BiH, i sve će da bude OK. Koji će im moj BiH, ionako kontrolišu dvadesetak procenata iste.

Maco, on je shvatio da se odgovorom na moje pitanje raskrinkava, ti nisi shhvatila. I zato ćuti, ili je' ono što se ne je' tražeći glupe izgovore da ne odgovori.

Dakle, ako bi rekao da je protiv samostalnosti RS čak i ako Dodik nije na njenom čelu, to znači da laže da mu je Dodik smetnja. Smetnja su mu srpski ciljevi, a Dodik mu dođe kao izgovor, da ne kaže direktno da je protiv srpskih ciljeva i interesa.

Ako pak kaže da je za samostalnost RS, onda se plaši da će biti okarakterisan kao izdajnik Ummeta i vere Alahove.
Kuco, ti ni sebe ne možeš da raskrinkaš, ali zato smo mi tu da ti ukažemo da si ljudska greška. Dodik nije više smetnja. Maloć e još da talasa i mirna Bosna. Nemamo mi ni cilj, ni sredstva. Ni pameti.
Evo, vladali su poslije rata i šta su izvladali? Propast. Interesa ima, ali to nije za svakoga.

To će biti referendum kao i u Sao Krajini pred Oluju kad su glasali i izglasali spajanje sa RS i Srbijom 😂😂😂
jes vala svi zavrsili u hagu, secam se onog britanskog lika kevina zaboravi mu prezime kako je crtao sta su ti idioti radili i kako se izivljavali nad zarobljenima.

lik znao i milosevica i on bio uveren da nece zavrsiti u hagu, a lik kaze kako je neko na tom polozaju mogao biti tako naivan :lol:

ko dodik. ko vucic. ista sorta glupaka i politickih analfabeta.

Kuco, ti ni sebe ne možeš da raskrinkaš, ali zato smo mi tu da ti ukažemo da si ljudska greška. Dodik nije više smetnja. Maloć e još da talasa i mirna Bosna. Nemamo mi ni cilj, ni sredstva. Ni pameti.
Evo, vladali su poslije rata i šta su izvladali? Propast. Interesa ima, ali to nije za svakoga.
Vama muslimanima kad neko nije za vaše političke ideje, istovremeno je neko ko vas lično vređa, vređa vam narod, i veru. I onda vi uzimate sebi za pravo da ga isto lično uvredite. Mi Srbi hrišćani to umemo da razdvojima. Ako neko ne misli kao mi, ne znači obavezno da je loš čovek ili ljudska greška. Zato ne možemo zajedno. Suprotni svetonazori, koji se međusobno brišu.

najbolji su bili radikalni botovi ovde na krsti kako su vikali kako seselj razvaljuje hag :hahaha:

razvalio ih.... a bio deceniju u haskoj samici :rotf:

Njega su pustili malo poslije hrvatskih generala jer je i sam radio i još uvijek radi za Hrvatsku. Svi Srbi bili osuđeni, a eto jedino njega pustili. Jedini Šešelj u Srbiji je Vojislav. U Splitu i Zagrebu ima ih na desetke. Radikali su uvijek bili retardi.

Pa begaj ti kod svojih Turaka i Arapa pa njima propovedaj jednakost. A ni Bošnjakistanci nisu bolji.
sta fali arapima i turcima, jel znas koje su to kulture bile i koliko su trajale :lol:

i nemo si neurozan danas je subota znas vec kako muslimani dozivljavaju subotu.

necu reci da si dzumara jer je juce bila dzuma pa si bio veseo ko tranzistor :lol:

Vama muslimanima kad neko nije za vaše političke ideje, istovremeno je neko ko vas lično vređa, vređa vam narod, i veru. I onda vi uzimate sebi za pravo da ga isto lično uvredite. Mi Srbi hrišćani to umemo da razdvojima. Ako neko ne misli kao mi, ne znači obavezno da je loš čovek ili ljudska greška. Zato ne možemo zajedno. Suprotni svetonazori, koji se međusobno brišu.
Ti Aleksije znaš da ja nisam muslimanka, čak nemam u familiji ni jednoga muslimana, što je nebitno za mene, ali tebi to kao znači nešto. Ja nisam za to da se bilo ko vrijeđa po nacionalnoj osnovi. Izađi iz tog primitivizma bar na trenutak.
U pravu za ono da ne možemo zajedno. Slažem se. Takvi stavovi i prilazak krivoj strani za mene su krajnje odbojni i jadni.

Sjećam se naše pp prepiske na onom forumu kada si mi tobože u povjerenju rekao ,,Znaš, moram ti priznati nešto. Ja sam četnik,,!
Nije to bilo ni smiješno! Bilo je jadno. Glupo. Nenormalno.
A sjećam se i pred izbore, kada si onako zadao kao lud za Dodika. Pa ja ni za tatu ne bi onako srčano jela vnago kao što si ti.

Back