Red Hot Chili Peppers

Bogami, dosta je komentara izreceno u mom odsustvu! ;)

Prvo i prvo, neizmerno mi je drago da vidim da nam se Spiritcraft vratio, makar i privremeno (NOTE: Spirit je musko, valjda je to ocigledno iz njegovih postova :p)

Drugi i drugo, mislim da RHCP tema ne bi trebalo ikad vise da postane mesto za pacenicko prepucavanje, tipa, "uvredili ste mi Pepperse, mrzim vas, zasto ste tako zliiiii".

Tacno je, ja sam veliki fan drage nam Buve, i zaista mislim da je jedan od najboljih basista u istoriji popularne muzike. Ne kazem ovo zato sto sam strucnjak (nazalost, nisam, slobodno neka me strucnjaci demantuju ako osete potrebu za tim), niti govorim ovo zato sto sam die - hard fan Peppersa. Stavise, ja sam fan Peppersa najvise zbog Flijevog udela u bendu.

Ko sto Spirit rece (par postova posle pasulja), Fli je ono sto je Peppersima dalo notu originalnosti po kojoj se razlikuju od drugih. I, nije poenta samo u tome da se lupa i udara k'o blesav po basu, mnogi to mogu da rade pa ne bi tako dobro zvucalo. Drugim recima, Fli je majstor. Definitivno ima i drugih sjajnih basista u istoriji, od kojih su neki nesumnjivo bolji od njega (necu ni da pominjem jazz majstore, to je posebna prica), ali, meni licno, Fli je favorit. Ja generalno najvise i volim pesme u kojima bas moze najbolje da se oseti, izuzetno gotivim basiste (ne u smislu lozenja, vec virtuoznosti na intrumentu koji, po meni, daje dubinu svakoj pesmi), vise se lozim na bas linije nego klasicne solaze ali to je stvar licnog ukusa.

Sto se tice sviranja vise instrumenata, nadam se da ste upoznati sa tim da Fli ne svira samo bas, vec dobro svira i druge instrumente, narocito trubu, koju je naucio da svira jos kao deckic, dosta pre basa. To u je, uostalom, prva ljubav, tek su ga kasnije ovi "macho" tipusi nagovorili da nauci i bas, jer im je bio potreban basista. The rest is history.

Gde si ti nasao sliku Antonieve keve,majke ti?!:shock:Svaka cast!Daj,posalji da je vidimo!Najveci cudak tu je John i odlican muzicar...odusevio me je kad je u Indjiji zapevao s.o.s.I mislim da je bolji pevac od Antonia,samo Antonievo pevanje vise odgovara stilu koji sviraju...a i naravno...pevac mora da je lepotancic!:)Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!
Sve u svemu,svaka im cast!Originalni su!

Pod jedan, Chad Smith NIJE nebitan u celoj prici, ne znam odakle ti ta ideja. Covek jednostavno ne voli da se eksponira i boli ga ono veliko dupe za tu pricu. Ali kad uzme palice i sedne za bubnjeve, Chad nije nimalo nebitan. Od svih Peppersa, jedino je on usao u Ginisovu knjigu rekord,a ne bih rekla da je to malo.

Ok, da sad ne zvucim kao RHCP4ever koja odmah mora sve da brani :p

Ja sam negde videla fotku Entonijeve keve, ali ne znam gde, nema sanse to da nadjem. Oni koji su u kontaktu sa RHCP4ever neka je pitaju, ona 10000% ima te fotografije.

Onako, zena ima okruglo lice, kosa do usiju.

Gde si ti nasao sliku Antonieve keve,majke ti?!:shock:Svaka cast!Daj,posalji da je vidimo!Najveci cudak tu je John i odlican muzicar...odusevio me je kad je u Indjiji zapevao s.o.s.I mislim da je bolji pevac od Antonia,samo Antonievo pevanje vise odgovara stilu koji sviraju...a i naravno...pevac mora da je lepotancic!:)Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!

Chad nije nebitan ;)
K'o sto zvezdica rece,jedino je on usao u Ginisovu knjigu rekorda :D
308 delova nije malo :lol::lol:
Onda deo da pevac mora da bude lepotancic...Znas kako,Anth jeste prelep,ali meni i John 'ladno moze da peva,ako pricamo o lepoti ;)...A i John jeste najtalentovaniji...

Najveci cudak tu je John i odlican muzicar...odusevio me je kad je u Indjiji zapevao s.o.s.I mislim da je bolji pevac od Antonia,samo Antonievo pevanje vise odgovara stilu koji sviraju...a i naravno...pevac mora da je lepotancic!:)Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!

Izvini, ali...

1) Čed Smit je car! I mislim da mu ne nedostaje harizma, samo to pokazuje na drugi način. I, verovali ili ne, on jedini tamo ima lepu bolju polovinu i ČETVORO dece!
2) I Jovica Šušteći je lep, odakle ti ideja da nije? Ako se ne doteruje, ne kvarcuje, ne ide kod bogzna kakvog frizera, to ne znači da nije lep dečko...i te kako je lep.

Sećam se ja Margit.
Au bre :shock:

Mator sam kao i...

Pu', mator si k'o Biblija, čudno je što možeš da pogodiš slova na tastaturi. Abeeeeee! :shock:

:razz:

Izvini, ali...

1) Čed Smit je car! I mislim da mu ne nedostaje harizma, samo to pokazuje na drugi način. I, verovali ili ne, on jedini tamo ima lepu bolju polovinu i ČETVORO dece!
2) I Jovica Šušteći je lep, odakle ti ideja da nije? Ako se ne doteruje, ne kvarcuje, ne ide kod bogzna kakvog frizera, to ne znači da nije lep dečko...i te kako je lep.

Pu', mator si k'o Biblija, čudno je što možeš da pogodiš slova na tastaturi. Abeeeeee! :shock:

:razz:

Zezas me?:shock:
Jao,kad sam videla Emily,htela sam da slognem!John,gde si nju nasao jbt?:shock:

Pročitaj malo bolje, govorim o Čedovoj ženi, gospođi Nensi Mek, arhitekti. Mislim da ne bih nazvala Emili Kokal boljom polovinom ni u stanju ludila, moj otac je rekao da sa njom ne bi spavao ni najgori manijak. Nensi je super.

Elem...kad smo već kod toga...
Džon i Emili nisu zajedno od maja prošle godine, ali to je tek sad stvarno procurelo, pa ko veli, da vam kažem. Nisam smela da vam kažem ranije, jer me je drugarica koja je to čula od njega lično maltene ucenjivala da ne širim vesti (kao da je, mo'š misliti, g-đica Kokal tj. g-đica Ružna Nosina, Dlake Ispod Pazuha, Kupam Se Svake Prestupne Godine ...nekakva svetinja :roll: ). Emiline obožavateljke, tj. lezbejke sa internacionalnih foruma će to poricati dok je sveta i veka; ali verujte meni, Emili se odavno iselila iz vitrinaste kućice na brdu. :lol: Meni je drago što je gotovo, jer me je Emili svojevremeno proganjala, pošto sam, zamisli, žensko koje vodi sajt o njenom bivšem. Nisam mogla od nje da živim cele 2006. godine i taj deo 2007. koliko su bili zajedno. Ona nije dobar čovek, ona nije "čista", ni fizički, ni mentalno, ni što se tiče psihoaktivnih supstanci. Drago mi je što su raskinuli, ali nimalo mi nije drago što se Džon zbog toga ponašao kao baksuz sve do kraja turneje.

Eto, sad su se složile kockice.

Back