nisam ni sumnjao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mešavina roka i repa. Nešto najgore ikad smišljeno. Limp Bizkit,Linkin Park
)
Ako je to Everli, ja se izvinjavam, ali lici na Heder. Vecina decaka i lici na majke kada su mali.
Mada, ima malo i od babe po ocu, ne znam dal' je neko video Entonijevu kevu, lici malo na Margit Savovic (da li se neko seca Margit?)
Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!

Gde si ti nasao sliku Antonieve keve,majke ti?!:shock:Svaka cast!Daj,posalji da je vidimo!Najveci cudak tu je John i odlican muzicar...odusevio me je kad je u Indjiji zapevao s.o.s.I mislim da je bolji pevac od Antonia,samo Antonievo pevanje vise odgovara stilu koji sviraju...a i naravno...pevac mora da je lepotancic!Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!
Sve u svemu,svaka im cast!Originalni su!

Najveci cudak tu je John i odlican muzicar...odusevio me je kad je u Indjiji zapevao s.o.s.I mislim da je bolji pevac od Antonia,samo Antonievo pevanje vise odgovara stilu koji sviraju...a i naravno...pevac mora da je lepotancic!Jedino mi je zao ovog bubnjara,on kao da je skroz nebitan u celoj prici...ova trojica mnogo privlace paznju na neki svoj nacin,harizmaticni su i imaju neki svoj fazon i znak prepoznavanja,a ova mukica ne moze da dodje do izrazaja...a,mislim,dobar bubnjar!
Sve u svemu,svaka im cast!Originalni su!
Sećam se ja Margit.
Au bre :shock:
Mator sam kao i...
Izvini, ali...
1) Čed Smit je car! I mislim da mu ne nedostaje harizma, samo to pokazuje na drugi način. I, verovali ili ne, on jedini tamo ima lepu bolju polovinu i ČETVORO dece!
2) I Jovica Šušteći je lep, odakle ti ideja da nije? Ako se ne doteruje, ne kvarcuje, ne ide kod bogzna kakvog frizera, to ne znači da nije lep dečko...i te kako je lep.
Pu', mator si k'o Biblija, čudno je što možeš da pogodiš slova na tastaturi. Abeeeeee! :shock:
:razz:
Meni je drago što je gotovo, jer me je Emili svojevremeno proganjala, pošto sam, zamisli, žensko koje vodi sajt o njenom bivšem. Nisam mogla od nje da živim cele 2006. godine i taj deo 2007. koliko su bili zajedno. Ona nije dobar čovek, ona nije "čista", ni fizički, ni mentalno, ni što se tiče psihoaktivnih supstanci. Drago mi je što su raskinuli, ali nimalo mi nije drago što se Džon zbog toga ponašao kao baksuz sve do kraja turneje.
Emiline obožavateljke, tj. lezbejke sa internacionalnih foruma će to poricati dok je sveta i veka;
:-)
8):grin:
:-)
8):grin:
PS-Chad zaista ima cetvoro dece, ne vidim sta je tu frka.