Red Hot Chili Peppers

Uz dužno poštovanje, ovo nije bio spam, diskutovali smo veze članova benda koji nisu Entoni Kidis, i to samo onako. I niko nije spomenuo Johanu Logan.;-) Gospođica Kokal je loše uticala na ceo bend, ukakila je prateće vokale na pesmi čije ime je i moje korisničko ime. Ovo je surova realnost.

Četiri velika Čeda? Mislite, dva Čeda i dve Čedinice? On ima dve kćeri i dva sina, ovo najmanje je sin. Imam negde sliku koju mi je poslao Entonijev otac u vreme dok je vodio fenklab, dete je preslatko :)

Uz dužno poštovanje, ovo nije bio spam, diskutovali smo veze članova benda koji nisu Entoni Kidis, i to samo onako. I niko nije spomenuo Johanu Logan.;-) Gospođica Kokal je loše uticala na ceo bend, ukakila je prateće vokale na pesmi čije ime je i moje korisničko ime. Ovo je surova realnost.

Četiri velika Čeda? Mislite, dva Čeda i dve Čedinice? On ima dve kćeri i dva sina, ovo najmanje je sin. Imam negde sliku koju mi je poslao Entonijev otac u vreme dok je vodio fenklab, dete je preslatko :)

Ono,u pravu si :lol:
Jbt,kad mi je Andjelka pokazala jednu sliku...OMG...

Uz duzhno poshtovanje..kada sam rekla spam to se odnosilo na poruke Vodjene Snom koje su se sastojale iz :roll: pa o5 "
Ona je zensko :roll:"
ili poruka od korisnika "Hell Bells"
"ovaj Desecration Smile specijalac ko ona rhcp4ever :roll: ima vise ludaka na ulici nego u ludnici"
tako da ne brini se ti ne brishem postove koji su u vezi teme ;)

Posto je Vodjena banovana, zamolila me je da ove slike sto sam ja postavila na drugom forumu postavim ovde, posto ona ne moze...

Izvinjavam se sto nisam stavljala thumbnailove, jer me jaaako zeza komp i dovoljno sam se zamlacivala sa ovim slikama ovako bolesna (povracam ceo dan).

Na nekima joj se vidi faca, na nekima ne... Dakle, slike Anthove majke...

Majka je ova do njega, u plavom. ;)

2rqzfx11.jpg

anth_i16.jpg

Kad je bila mala:
anthov11.jpg

alicia11.jpg

anthon11.png

Sa vencanja Anthonyjevih roditelja:
weddin12.jpg

akwith12.jpg

laakbl11.jpg

akwith13.jpg

ak_mot11.jpg

akmich11.jpg

ak_amp11.jpg

Sa Fleajevom majkom, Patriciom, na koncertu :D :

syd1mo11.jpg

anth_i17.jpg

red-hot-chili-peppers-t23-705.htm

kitty032206zq8ye2.jpg

juliacher9uk.jpg

Imam jos slika, ali dosta vam je i ovo... ;)

Ne znam na koga se to odnosilo. Ja nisam sexualno opterecena. Ja JESAM NEVEROVATNO zaljubljena u Anthonyja, ali ja sam PRVO postala opsednuta njihovom muzikom, pre nego sto sam imala i predstave koliko je Anthony lep. Dakle, prvo me je muzika privukla i postala sam opsednuta njihovom muzikom, pa sam onda gledala sve moguce intervjue, saznala sve o njima i ONDA shvatila kako je Anthony prelep i kako su svi clanovi benda super osobe. NISAM od onih koje vole neki bend samo zbog izgleda nekog od clanova.

Bilo bi lepo da prvo pazljivo prcitas sta sam napisala,pa tek onda komentarises i osipas paljbu....Lepo sam rekla da Chad ne dolazi do izrazaja od ove trojice,jer htela ti(vi) to da vidis ili ne,tako je.Takodje sam rekla da je dobar bubnjar,cak sta vise odlican,a to dal mu je stalo do exponiranja ili ne,on to najbolje zna.Nisi me razumela,jer ni u jednom momentu ja nisam umanjila njegovu vrednost naspram ostalih clanova.Molim te sledeci put pazljivije citaj.

Izvini, ali u cemu je tvoj problem? Ocigledno ne znas sta znaci pojam biti sexualno opterecen. Ja sam jos uvek mala, shvati... I uopste ne mislim na sex. Zaljubljena sam u Anthonyja mnooooooogo, ali to ne znaci da sam sexualno opterecena. Ocigledno ne znas sta to znaci.

Bilo bi lepo da prvo pazljivo prcitas sta sam napisala,pa tek onda komentarises i osipas paljbu....Lepo sam rekla da Chad ne dolazi do izrazaja od ove trojice,jer htela ti(vi) to da vidis ili ne,tako je.Takodje sam rekla da je dobar bubnjar,cak sta vise odlican,a to dal mu je stalo do exponiranja ili ne,on to najbolje zna.Nisi me razumela,jer ni u jednom momentu ja nisam umanjila njegovu vrednost naspram ostalih clanova.Molim te sledeci put pazljivije citaj.

Pa ne bih rekla da ne dolazi do izrazaja, vec sam ne voli da se exponira. ;) Naravno, to ne umanjuje njegov talenat, niti to kako je extra lik. EXTRA je likcina, duhovit, talentovan... Kako nam je mahao u Indjiji, joooj... :D Radila sam mu neki test i navodno je bio Srbin u proslom zivotu... :lol: Ceda nas... :D

pa tako je najcesce...bubnjar ostaje najmanje primecen...mada uvek ima izuzetaka(Metallica,Slayer...)

Chad je sasvim dobar bubnjar...i ne treba mnogo da se eksponira(ko ona gejchina Lars-volim M<etallicu,al sad but true...)

pa tako je najcesce...bubnjar ostaje najmanje primecen...mada uvek ima izuzetaka(Metallica,Slayer...)

Chad je sasvim dobar bubnjar...i ne treba mnogo da se eksponira(ko ona gejchina Lars-volim M<etallicu,al sad but true...)

Hvala bogu da je neko shvatio sta sam rekla!
E,a Larsa mi ne pominji.....imas tu negde i temu koga biste najradije ubili od muzicara,ili tako nesto,pa mozes da ga stavis i jos + moj glas!Covek je toliko iritantan....tukla bih ga dok se ne upisa,a onda bih ga tukla zato sto se upisao....a Metallicu i ja volim!
A,ti rhcp forever....tebi se nisam ni obratila,ali uptrebila sam "vi",pa vidim da si se i ti tu prepoznala.....opet cu ti reci procitaj pazljivo i ne reaguj ishitreno,necu da ponavljam istu stvar 50 puta...nije ni cudo sto ovaj gospodin iznad misli da si opterecena,smanji dozivljaj,stvarno pocinjes da zvucis kao neki manijak.govorim ti iz najbolje namere,nemoj da se ljutis!

Hvala bogu da je neko shvatio sta sam rekla!
E,a Larsa mi ne pominji.....imas tu negde i temu koga biste najradije ubili od muzicara,ili tako nesto,pa mozes da ga stavis i jos + moj glas!Covek je toliko iritantan....tukla bih ga dok se ne upisa,a onda bih ga tukla zato sto se upisao....a Metallicu i ja volim!
A,ti rhcp forever....tebi se nisam ni obratila,ali uptrebila sam "vi",pa vidim da si se i ti tu prepoznala.....opet cu ti reci procitaj pazljivo i ne reaguj ishitreno,necu da ponavljam istu stvar 50 puta...nije ni cudo sto ovaj gospodin iznad misli da si opterecena,smanji dozivljaj,stvarno pocinjes da zvucis kao neki manijak.govorim ti iz najbolje namere,nemoj da se ljutis!

Onaj post nije bio upucen tebi. Nisam ti nista lose rekla, ne vidim zasto trazis da smanjim dozivljaj. Tvoj post o Chadu sam tek kasnije procitala i ne vidim sta sam lose napisala u vezi tog posta.:-?

Pa ne bih rekla da ne dolazi do izrazaja, vec sam ne voli da se exponira. ;) Naravno, to ne umanjuje njegov talenat, niti to kako je extra lik. EXTRA je likcina, duhovit, talentovan... Kako nam je mahao u Indjiji, joooj... :D Radila sam mu neki test i navodno je bio Srbin u proslom zivotu... :lol: Ceda nas... :D

Onaj post nije bio upucen tebi. Nisam ti nista lose rekla, ne vidim zasto trazis da smanjim dozivljaj. Tvoj post o Chadu sam tek kasnije procitala i ne vidim sta sam lose napisala u vezi tog posta.:-?

Tu si citirala moj post,iznervirala me je opet konstatacija o Chadovom dolazenju do izrazaja koju sam lepo obrazlozila i rekla i opet govorim da to ne umanjuje njegovu vrednost,ali ok,meni je delovalo kao da se grcevito boris da das svima do znanja kako to nije bas tako,a samo si ponovila ono sto sam ja rekla predstavivsi to kao da sam ja rekla nesto lose,a ti nesto dobro,a ustvari mislimo na isto,sem sto ti mislis da Chad dolazi do izrazaja, a ja mislim da je on covek u senci ove trojice....kao sto decko lepo rece,tako to obicno biva sa bubnjarima,sem onog smrada i nekolicini bubnjara.Tu nam se malo misljenja razilaze,ali ok sustina je ista.....covek svira,pa razbija.
I nemoj molim te vise da se mlatimo oko ove teme.....ko je sta mislio,dal smo se razumele,i sl.Ako sam te pogresno skontala - izvini....samo sam popizdela od konstantnog ponavljanja i objasnjavanja neceg sto sam napisala krajnje razumljivo!

Mislim da je Mikulcica meni odgovarala o svom postu vezanom za Chada, ne tebi RHCP4ever.

Sto se tice Larsa, slazem se, ali ne smem nikome da kazem, odmah ljudi prsnu.

A,ti sto se tice Larsa,slobodno opleti......pa coveku se na faci vidi da je smrad!Ako neko prsne,neka procita neke "zanimljivosti" o njemu,pa neka razmisle koliko je dobar covek!Sto je najgore,moram priznati da je covek odlican muzicar - izvrstan bubnjar,ali to ne menja cinjenicu da je obicno gov*o i los covek!

Back