Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Ovaj... ne razumem poslednju poruku. Pretnje smrću?!?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, Džon. Tačno, ne pratim njegov solo rad kao ti, ali iz snimaka koje si mi davlaa znam da improvizuje k'o lud, što je obično dobra stvar. U Inđiji mi, ipak, nije tako dobro zvučalo. Nekako se nije dobro uklopilo.
Moj glavni komentar se, ipak, odnosi na ritam sekciju. Njih niko ne pominje, pogotovo ovi što tvrde da je koncert bio loš. Još jednom: kako bre, može da bude loš koncert ako je Fli bio u formi? Ok, sad zaista zvučim kao "neki", ali kapirate šta hoću da kežem. Većina se slaže da je ritams ekcija bila dobra, ali, kao, "to se ne računa". Kako (bre) može (bre) da se Fli ne računa (bre)?!?!?! Nije što ga volim i što sam slaba na bas i što volim basiste... Ali on je zaista izuzetno bitna figura u bendu, a i dobar je muzičar. U Inđiji se pokazao na svim nivoima (svirka, kontakt sa publikom, lupetanje u svom stilu, skakanje na sve strane...) Ali, ok, ritam sekcija šatro nije bitna.
) i drži bend i u najgorim trenucima.e ovo nisam znala. na Live at Slane je odsvirana još jedna pesma koje nije bilo na DVDju, Soul To Squeeze, ali su je secnuli, jer je Džonu pukla žica. .
-Najbolja pesma na koncertu, Higher Ground mnogo je bolje zvučala na licu mesta nego na snimku

toj pesmi sam se najvise obradovala,stvarno najbolja(mada mi se cini da je malo njih znalo o kojoj se pesmi radi)Moj glavni komentar se, ipak, odnosi na ritam sekciju. Njih niko ne pominje, pogotovo ovi što tvrde da je koncert bio loš. Još jednom: kako bre, može da bude loš koncert ako je Fli bio u formi? Ok, sad zaista zvučim kao "neki", ali kapirate šta hoću da kežem. Većina se slaže da je ritam sekcija bila dobra, ali, kao, "to se ne računa". Kako (bre) može (bre) da se Fli ne računa (bre)?!?!?! Nije što ga volim i što sam slaba na bas i što volim basiste... Ali on je zaista izuzetno bitna figura u bendu, a i dobar je muzičar. U Inđiji se pokazao na svim nivoima (svirka, kontakt sa publikom, lupetanje u svom stilu, skakanje na sve strane...) Ali, ok, ritam sekcija šatro nije bitna.

ali dzabe sve to ako su chad i fli bili dobri kda su ovi bili uspavani ili naduvani(kao)....
da bi bio kompletan utisak super trebaju svi clanovi benda da se unesu...pa kao sto si sad rekla to kaoda smo otisli na koncert fli i chada a ne svih zajedno tj rhcp....

da su svirali bolje i da su jos neku na bis sigurno bi bolji utisak bez obzira na golgotu posle...a i vise bi me cudilo da je bilo skroz ok....ali meni jedno nije jasno to festivalski...Naravno da treba svi da se unesu, i da svi budu dobri da bi koncert uspeo. Ali, da se ne lazemo, da je Entoni bio dobar, da je pricao sa publikom, ovi ostali su mogli da rade sta hoce, 90% ljudi bi rekli da je koncert bio odlican!
Publika, ponavljam, i nije bila nesto. Naravno da nismo "mi" krivi sto je koncert delom zakazao, ali u publici su, cast izuzecima, bili klinci koji nikad culi nisu za Higher Ground. "Katastrofalan izbor pesama" znaci da se slabo ko informisao o tome sta RHCP sviraju na datoj turneji. "Los odnos sa publikom" znaci da se niko nije informisao o tome kakav oni odnos sa publikom imaju; ponavljam, Fli je brbljao i dao nam je onu pesmicu koju niko niakda nije dobio, a i Entoni je bio uljudan, kakav zna da bude. "Kratka svirka" znaci da se niko nije informisao koliko traje festivalski nastup, ali za to bogami nije krvia publika, nego dileje koje su narod danima lozile po medijima da ce Peppersi svirati "bar 2 sata", da su "odusevljeni sto dolaze u Srbiju", bla bla bla.
Jos jednom, koncert je mogao da bude mnoooogo bolji, tim pre sto smo cekali tol'ke godine da dodju kod nas. Ali, ne vidim zasto se od svega pravi neka teorija zavere, kao, mi smo im se toliko radovali, a oni su nas prevarili. Mozda, jednostavno, treba reci da RHCP nisu vise onakvi kakvi su bili 1990 godine ili da su bili losi tokom cele "noge" turneje. Nema to nikakve veze sa nama, ljudi.

) nista se nije videlo osim onog We love you Johne. Izbor pesama i reakciju publike necu da komentarisem zato sto sam u Indjiji bila daleko od bine i cula ljude koji su stalno govorili: "Jao nisu se ni predstavili, nemaju nikakvu komunikaciju sa publikom". To je zato sto oni nisu znali koga su dosli da gledaju ali su zato na Californication savrseno pevali refren. Pa nece valjda bend koji svira 25 godina da dodje i da kaze :" Ja sam Pera, a onaj sto svira bubnjeve je Ceda itd". A i to ulizivanje publici sto su radili Stonsi dobro vece Serbia je bilo toliko izvestaceno. Lepa je bila komunikacija Alexa iz Franza na proslogodisnjem Exitu. Anthony nas je ipak sve pozdravio, i svi zli jeziki moraju da priznaju da je ipak do sada naucio da peva. Improvizacije su super, na pocetku je John prosto poceo da se gubi i da izvlaci neverovatne tonove iz gitare tako da ako se stvarno nije osecao dobro mogu misliti kako bi kod nas svirao u suprotnom. Nije trebalo da iseku Don`t forget me jer su svirali kraj koji nije kao na disku vec je bio identican onom na koncertu Live at Slane, samo sto sam izgleda bila jedina koja je pevala Don`t you ever live... jer Anthony nije hteo. Zao mi je sto nas nisu pocastili introm za Californication jer je izvanredan ali u tom trenutku se javio onaj problem. Ambasador dobrog zvuka je bio genijalan, on uvek jeste. Energija se osecala i u pokretima, nisu bili toliko hladni.
ljubi vas predsednik i stari svat, ocu l' ja videti tog koncerta??!! :?

ljubi vas predsednik i stari svat, ocu l' ja videti tog koncerta??!! :?