Red Hot Chili Peppers

Kad sam pričao da je koncert bio jadan jer sam bio prisutan lično, umalo nisam bio linčovan ovde na forumu. Pričali su, to je zato što si pokisao. Govorio sam, ma ljudi nije to nego je koncert bio imputiran od emocija i veštački. Ali uzalud...
mdakp6.gif

Тако може да говори или неко ко се жестоко уро'љо, или неки РХЦП манијак.

Ево сад одгледах цео церт, и могу рећи... прилично јадно. Као са диска да слушаш, никакве импровизације, скоро никакав контакт са публиком, нимало од оне жестине која их је у почетку прославила, овај Ентони нон стоп окреће профил или леђа публици... Прилично лош избор песама, такође...

Најбоља ствар на целом церту је онај фантастични тачкасти монитор. :D :D :D
Kako nema improvizacije pa onaj Frušante ne može da odsvira ni jedan solo kao sa diska tj. studijske verzije pesme, uvek improvizuje...

kada sam video Antonijev scenski nastup i kontakt sa publikom, odmah sam pomislio u sebi: ''Čoveče, pa ovaj nije Dikinsonu ni do kolena...''

Kako nema improvizacije pa onaj Frušante ne može da odsvira ni jedan solo kao sa diska tj. studijske verzije pesme, uvek improvizuje...

kada sam video Antonijev scenski nastup i kontakt sa publikom, odmah sam pomislio u sebi: ''Čoveče, pa ovaj nije Dikinsonu ni do kolena...''

Ниђта нте не разуме.

Ljudi, mozete vi da pricate STA HOCETE, koncert je bio extra. UBILA SAM SE od plakanja. BOZE, jos placem... Ne mogu da vam opisem koliko sam se tresla...

Убисе.

Ево сад одгледах цео церт, и могу рећи... прилично јадно. Као са диска да слушаш, никакве импровизације, скоро никакав контакт са публиком, нимало од оне жестине која их је у почетку прославила, овај Ентони нон стоп окреће профил или леђа публици...

Како бре, никакве импровизације? Јовица Шуштић је БОГ ИМПРОВИЗАЦИЈА! :evil:
(Ја немам намеру да се свађам, само знам о чему причам...)

Upravo to što rekoh gore...i to je ono što ja volim i zbog čega imam toliko njihovih koncerata na DVDjima i u FLAC formatu. Šteta što nisu dali Don't Forget Me, improvizacija je bila neverovatna! Hvala bogu, snimala sam je sama, a drug iz Nemačke je snimio celu, moram da pronađem taj fajl. Interesantno mi je što su izostavili TAYT, jer kod te pesme nije bilo problema...za Snow ((Hey Oh)) i Don't Forget Me sam, posle očiglednih problema na početku jedne i sredini/kraju druge nekako i očekivala da će se to desiti.

Moja omiljena improvizacija bi bila četrdesetpetominutni instrumental sa Flijem, Čedom, Omarom Rodrigezom-Lopezom i Mihaelom Roterom u Berlinu, 23. marta 2003. godine. Delić toga su, pretpostavljam, svi čuli na B-strani Fortune Faded signa Tuesday Night In Berlin. Ako nekoga zanima, okačiću svih 45 minuta, to je nešto predivno: tako spontano, a opet, tako savršeno. :)

Nadam se da su sad svi videli kako je intro bio dobar.

Presedela sam celu noć seckajući klipove, dok se ne pojavi neko sa DVD rekorderom i/ili boljim signalom na kablovskoj, evo ih:
http://www.invisible-movement.net/specials/green-fest/tv-videos

Za one koji više vole klipove u YouTube fazonu, tj. u .flv formatu, imate ih u desnoj kolumni na skoro svakoj stranici:
http://www.invisible-movement.net

A vas dve sad STVARNO spemujete. Da li je moguće da vam ne daju da skinete messenger? Ovakvi četovi i jesu za mesindžer, sad mi je jasno šta je Tan hteo da kaže. Idete lepo na http://get.live.com/messenger/overview i skinete MSN, ništa lakše. Nije ni kulturno daviti ljude internim pričicama po ceo dan.

E da, i ono na krevetu je za vas slika? Izem ti format, ovo se zove veliki format:
http://www.invisible-movement.net/gallery/d/46898-1/200102_rocksound_01.jpg

Miki,NI U SALI ne pricaj to!!!

Немој да вичеш. То је она сама написала.

Koji ku*ac dolazis ovde ako ne volis Pepperse? :roll: Btw, pise se: "Ubij se".

Знам како се пише, манијаче. Синоћ ништа више нисам видео тако да ме је мрзело да исправљам после слања.

Да, волим Пеперсе. Али сам такође и објективан.

'Alo, bre.... Nemas PRAVA da me vredjas! Nisi objektivan. Nisam jednina kojoj se svideo koncert, a VERUJ MI, svideo se i ljudima koji nisu zaludjeni Peppersima.

Пошто се концерт свидео многима, оно што Флуид и ја причамо није објективно него је... Него то причамо зато што не волимо Пеперсе? :| Фииијууу. :-|

Пошто се концерт свидео многима, оно што Флуид и ја причамо није објективно него је... Него то причамо зато што не волимо Пеперсе? :| Фииијууу. :-|

Aman, slusaj me. Ne kazem ja da ti ne volis Pepperse (mada bas ne bih rekla da ih volis), ali NE SLAZEM SE da je koncert bio los... Bilo je super i to je misljenje ljudi koji NISU opsednuti Peppersima, tako da ne kazem to samo zato sto sam opsednuta.

Aman, slusaj me. Ne kazem ja da ti ne volis Pepperse (mada bas ne bih rekla da ih volis), ali NE SLAZEM SE da je koncert bio los... Bilo je super i to je misljenje ljudi koji NISU opsednuti Peppersima, tako da ne kazem to samo zato sto sam opsednuta.

Ко си бре па ти да кажеш да их не волим? :|

По чему је било супер? 'Ајде аргументуј, ја сам све написао синоћ.

Ко си бре па ти да кажеш да их не волим? :|

По чему је било супер? 'Ајде аргументуј, ја сам све написао синоћ.

Nisam rekla da ih ne volis, vec da ne izgledas kao neko ko ih voli, tj., nisam nikada videla da si napisao nesto lepo o njima. Ne moras odmah da se svadjas i da me napadas.

Po cemu je bilo super? Po svemu. Divni su. Fenomenalno su svirali. Atmosfera je bila odlicna. Sve je bilo super.

Nisam rekla da ih ne volis, vec da ne izgledas kao neko ko ih voli, tj., nisam nikada videla da si napisao nesto lepo o njima. Ne moras odmah da se svadjas i da me napadas.

Po cemu je bilo super? Po svemu. Divni su. Fenomenalno su svirali. Atmosfera je bila odlicna. Sve je bilo super.

Нормално да ниси видела, зато што никад не долазим на ову тему, има превише слика и *волела_бих_да_му_је_муж_тај_и_тај_члан_бенда*.

И то су теби аргументи? :| Ово стварно нема смисла настављати... одјава. :|

А што мени онда не одговориш? Ја сам бар рекла нешто што има смисла, и понудила сам да накачим један диван инструментал. И никад нисам рекла да је концерт био савршен. Од трију на које сам отишла, овај није био најбољи, али је публика СИГУРНО била најбоља...елем, нису сви били ту због истих ствари, ту си у праву.

DECO, SLUŠAJTE MODERATORA, POBOGU!
Moram da priznam da je ovo veoma inspirativno, ali nemoguće je da nemate toliko kompjuterske pismenosti da ne umete da stavite link umesto slike, ako vas stvarno yeyaju thumbnailovi. Isto tako, ponavljam, nikome nije bitno kad ste doručkovale, ručale i večerale, ako ne radi MSN, koristite Meebo! Nemam ja ništa protiv šiparičkih pričica, volim ponekad da uskočim, kao i Zvezdica, nismo mi babe; ali tema gubi smisao ako se samo priča o tome ko je koliko lep, koja bivša je veća ***** itd.

A drugo, svako ko je lud za second walk i skida slike samo odatle nije moj prijatelj i ne voli ovu zemlju. Ako se toliko ponosite na koncert u Srbiji, 95% tih slika postoji na sajtu koji je stariji, manje kretenski, ozbiljniji i, gle čuda, мејд ин Сербија! :evil: Uvlačite se onoj švajcarskoj seljančuri u donje ekstremitete, sramota...ona je lopov, toliko ideja je ukrala od mene, a napravila je sajt na kome ne postoji ništa vezano za samu Džonovu poeziju, muziku, tehniku sviranja, nema taj kredibilitet...sekla je kopirajt sa slika koje su mi ljudi privatno dali, stavljala materijal na sajt bez pitanja...bezobraznica.
*jede ego vafle i neće da se igra sa vama*

DECO, SLUŠAJTE MODERATORA, POBOGU!
Moram da priznam da je ovo veoma inspirativno, ali nemoguće je da nemate toliko kompjuterske pismenosti. Isto tako, ponavljam, nikome nije bitno kad ste doručkovale, ručale i večerale, ako ne radi MSN, koristite Meebo! Nemam ja ništa protiv šiparičkih pričica, volim ponekad da uskočim, kao i Zvezdica, nismo mi babe; ali tema gubi smisao ako se samo priča o tome ko je koliko lep, koja bivša je veća ***** itd.

hehe...upravo to...jako gushite temu...kol'ko tol'ko smo i ja i " . . . " bili toleranti prema spamu na ovoj temi ali stvarno preterujete...malo spama tu i tamo i ne smeta toliko..ali povucite granice...i skinite msn, ICQ shta god zhelite ili vecj na pp pishite ako ne zhelite dodatne programe.
svaki sledecji post sadrzhaja tipa "jao kako je anth sladak, heather je kuchka, zhelim da mi je muzh" itd. bicje obrisan.

edit-> i josh neshto...sada cju malo da "prochistim temu"

Back