goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ne koliko ti ,draga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.....Tako da8-).....To nije žalba, to je konstatacija, ili ako ti je draže dijagnoza.jecawaste:cuti tu i ne pametuj....
kako vam ne dosadi da ceo dan raspravljate o jednoj istoj stvari...ne mozete promeniti tudje misljenje i nista necete promeniti time sto cete se zaliti ....

jecawaste:..ne mozete promeniti tudje misljenje i nista necete promeniti time sto cete se zaliti ....
Pa i ovce kad idu na šišanje one mekeću.jecawaste:mislila sam na to da svadje i zaljenje po forumu ne vode nikuda....

Pera Kojot-SUPER GENIJE:iskacem iz tema, ali
meni je danas rodjendan
i zato: zelim vam svima zdravlje, dug zivot, puno radosti i da docekamo da RHCP dodju ponovo u Srbiju, i da se taj put svi provedu super
mislim da ne zelim mnogo ;-)
FLUID:Potraži na torrentima, tamo ćeš sigurno nešto pronaći od DVD ili DivX koncerta. Evo meni je upravo jedan na torrentu. :-D
Kroasan:Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.
maja_d_2006:ali je zato bila ABBA...... jeeeeeeee....kull......;/// .
Groucho Marх:I da ne bude onih koji će da pomisle da su svi ti prebijeni možda sami tražili probleme i sami bili krivi, evo male ilustracije o tome kakvi su bili likovi iz obezbedjenja u Indjiji. Priča rhcp fan, devojka iz Irske -

Pera Kojot-SUPER GENIJE:ko je jos pre spominjao da ima ortaka koji amaterski pravi DVD koncerata
ne mogu sad da pretrazujem ko je to postovao, al ajd ako mu je ortak uspeo prosvrcovati kameru i nesto snimiti neka javi ako ce biti DVDa
Kosan_Punk:S.O.S. ,prerada od ABBA-e. Mnogo bolja nego original po meni![]()
Bettie Page:saznala sam da su koncert u Udinama "odradili" kao i naš, ljudi su bili razočarani. U Nemačkoj je bila nešto bolja situacija (totalno drugačija set lista), koncert u Minhenu je trajao 1h45min.John je sve vreme bio raspoložen i smejao se. Izgleda da je tačno da on "drži" bend, kada njemu nije ok, nikome nije, pa ni publici. Nažalost, tako je bilo u Indjiji..