- Poruka
- 12.955
bio on slabasan,fanatik,fakir sta vec.vazno je da su ljudi pukli cetvorodnevnu platu samo za ulaz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majko moja!!!nebojsas:Hahah svaka cast za zivotnu opsesiju, mora da ti je ispunjenje snova da im postanes grupi devojka,mada izgledas kao da ti je taj mini King Kong seo na facu i pustio goluba, ona mora da se dovezla istim teretnim avionom kojim su dovezli opremu,jbte ta kad stane na most ,svetli lampica za overload.
Sto se tice tog narkica , mogao je slobodno i da odapne ,one idiot less sto se mene tice, niko ga nije terao da se fiksa , tako da se ja nebi ni trudio da ga ozivljavam. A za fajt sa uvek raspolozen nemoj se brines, imam solidno iskustvo sa derbija , i nisam uopste shovinista , tako da mi je isto dali lemam musko ili zensko, mada za nju biolozi treba da smisle novu podvrstu ,to se ne moze nigde svrstati.

. E sad tvom sajtu po meni nedostaje sve i svasta ali Boze moj tvoj sajt i treba da ga radis kako mislis da treba,sad evo jedan mali savet ja ne znam nista o tom coveku niti me zanima,osim njegove muzike pa s obzirom da sam gitarista bilo bi mozda zanimljivo da stavis tablature za neke njegove pesme ili jos bolje za sve njegove pesme 
Zaljubljena je u Entonija od svoje petnaeste godine...
tvoje price su jadne...pre svega,da li ti mi licimo na groupie devojke???Kroasan:Frusciante - Deco jel sam rekao dosta glupih sajtova ?
Desecration Smile - Jao Dzone izvini !!! Htela sam da te iznenadim !!!
Frusciante - Da me iznenadis a ?! Pa operi mi gace !!! Nadji mi nekog crnju !!! Oh,kuda ide ovaj svet !!! Kad ce da naidju pravi fanovi,koji imaju neki kesh !!!!!!!!!!
Vodjena_snom - Dzone nemoj tako !!! Svi vas pljuju a ona,ja i RHCP4ever vas branimo !!! Ceni to !!!
Entoni - prilazi izdrogiran, sa polupunom flajkom piva od 2L u ruci,razmazanim karminom na
usnama i u ruci ima kesu - E devojke,smorile ste nas.Dali smo vam po spomenar,za svaku od vas posebno napravljen DVD Virtuelno Tusiranje Sa Pepersima,svaka je dobila po paket zvaka i kartu po ceni od svega 1990,00 din.I sto nas vise smarate ?!
RHCP4ever,Vodjena_snom i Desecration Smile su pocele da plachu,a Entoni im je prisao i iz kese izvadio za svaku po dildo sa ugraviranim licima clanova grupe.-Devojke evo vam ovo,i molim Vas,ostavite nas vise na miru,i ne morate da pisete na forumima , i prestanite da nas pratite.I obucite nesto na sebe,ovo je stvarno uzasan prizor.I nadjite neke brijache i kamen za pete .
Tri devojcice su plakale i ridale,RHCP su cirkali i gledali Hallmark TV.Ponekad bi neko podrignuo.
Tri devojcice su vristale,a RHCP su samo pojacali TV i gadjali ih opuscima i carapama.
U tom casu je neko usao...bio je to Goran Jesic.Smekerski pogled i nonsalantno Cao,Kaj ima je bilo dovoljno da tri devojcice otrce u pm sto dalje u mrak kako bi svaka probala svoj dildo.
Ove moje price su sjajne.Sta vi mislite ? Meni su bas extra.Ako ima slicnosti sa stvarnim dogadjajima ja se izvinjavam.
taj hallmark gleda moj cale...samo neki filmovi...Desecration Smile:Citirala bih sad Radoja Domanovića, i pitala bih šta mu dođe taj Hallmark channel (gledam samo Cartoon Network i Boomerang, kao i domaće kanale sa vestima) i zašto mi niko ne veruje da imam 24 godine, da sam zaposlena, obrazovana i da i te kako znam šta je dostojanstvo i šta je moral...
...zato ću vas samo ostaviti sa ovih par reči:
By staying, though you don't like it, and preferring to boo rather than leave, you are showing that you derive pleasure from attempting to hurt others, and that is always the result of dissatisfaction with yourself. Anyone who tries to make others feel bad, in an attempt to feel good themselves, will never feel true happiness as long as they do so.
...reče neko sa "manje ličnosti od Baje Malog Knindže"...![]()