Red Hot Chili Peppers

saznala sam da su koncert u Udinama "odradili" kao i naš, ljudi su bili razočarani. U Nemačkoj je bila nešto bolja situacija (totalno drugačija set lista), koncert u Minhenu je trajao 1h45min.John je sve vreme bio raspoložen i smejao se. Izgleda da je tačno da on "drži" bend, kada njemu nije ok, nikome nije, pa ni publici. Nažalost, tako je bilo u Indjiji.

p.s. Ako neko nije gledao neprevazidjen RHCP koncert u Slane Castle, neka vidi kako je moglo da bude.

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
iskacem iz tema, ali
meni je danas rodjendan

i zato: zelim vam svima zdravlje, dug zivot, puno radosti i da docekamo da RHCP dodju ponovo u Srbiju, i da se taj put svi provedu super
mislim da ne zelim mnogo ;-)

Srećan ti rođendan i sve najbolje! Bila si ovde na visini zadatka i nadam se da ćeš se sledeći put bolje provesti, kad god to bilo, a nadam se da će biti uskoro. I, koliko godina puniš? :)

FLUID:
Potraži na torrentima, tamo ćeš sigurno nešto pronaći od DVD ili DivX koncerta. Evo meni je upravo jedan na torrentu. :-D

Sumnjam da pričaš o ovom našem...? :shock:

Kroasan:
Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.

Scheisse, scheisse, meine taube weisse.... :roll: :roll: :roll:

maja_d_2006:
ali je zato bila ABBA...... jeeeeeeee....kull......;/// .

Još si ti zelena kao zeleni bor, čim možeš tako da se nalupetaš. Ciritala sam deo koji me je najviše iznervirao, ali sve što si napisala pokazuje da:

1) Ne umeš da pišeš i misliš da si zabavna što to što i uspeš da sročiš izgleda kao da ga je pisala osoba koja je pojela ceo SILOS šećera?! Bože, pokaži malo zrelosti, i nemoj da "pwawish pwobweme". Vidiš? Izgleda glupo kad tako pišeš.
2) Nemaš pojma o RHCP. Apsolutno. Setliste su pitanje sreće, a Džon izvodi po jednu pesmu na svakom koncertu, nekad i dve-tri. Ako imaš problema sa tim, idi i žali mu se, mislim da bi crk'o od smeha.

Groucho Marх:
I da ne bude onih koji će da pomisle da su svi ti prebijeni možda sami tražili probleme i sami bili krivi, evo male ilustracije o tome kakvi su bili likovi iz obezbedjenja u Indjiji. Priča rhcp fan, devojka iz Irske -

Nisam citirala sve...devojka je bila sa nama i ja sam bila njen domaćin. Rekla je da se super provela u Srbiji, i da je ništa nije iznerviralo sem tih likova.

Ona je druga sa desna, ja sam druga sa leva. Devojka sa kačketom je Zvezdica. A ono su naši dragi prijatelji.

Evo nas na železničkoj stanici u Beogradu, veče pre...sa mojim transparentom. :D

zeleznickaim3.jpg

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
ko je jos pre spominjao da ima ortaka koji amaterski pravi DVD koncerata
ne mogu sad da pretrazujem ko je to postovao, al ajd ako mu je ortak uspeo prosvrcovati kameru i nesto snimiti neka javi ako ce biti DVDa

Ja sam, drugar je hteo da snima, pa je odustao.
No, RTS je definitivno sve snimio, hajde da vidimo koliko će nas mučiti pre nego što nam to i daju.

Kosan_Punk:
S.O.S. ,prerada od ABBA-e. Mnogo bolja nego original po meni :D

Što jes', jes :D

Audio:
http://www.invisible-movement.net/download/audio/2007/4/

Video:
http://www.invisible-movement.net/specials/green-fest/videos/

Uživajte!

Bettie Page:
saznala sam da su koncert u Udinama "odradili" kao i naš, ljudi su bili razočarani. U Nemačkoj je bila nešto bolja situacija (totalno drugačija set lista), koncert u Minhenu je trajao 1h45min.John je sve vreme bio raspoložen i smejao se. Izgleda da je tačno da on "drži" bend, kada njemu nije ok, nikome nije, pa ni publici. Nažalost, tako je bilo u Indjiji..

On je duša, istovremeno i pokretačka snaga. To je istina.

Hajde da to razjasnimo, a istovremeno i da vam sve ovde razrešim.

Moji izvori nemaju veze sa EXITom, nemaju veze sa Tuborgom, nemaju veze ni sa jednim novinama.

Istina je više nego jednostavna: Džonu jeste bilo veoma loše, iz Doma zdravlja u Inđiji su doneli ekstra bocu sa kiseonikom (znam čak i personu koja je išla po istu), i u pauzama između pesama je dobijao kiseonik. Isuviše loše se hrani (ne jede ni mast, ni šećer, maltene je FAKIR), isuviše mnogo se troši, a sigurno da ima slabašan organizam, jer je i ovako i onako nežne i sitne konstitucije, a 1996. je bio i klinički mrtav. Istovremeno, da je bilo samo do njega, on bi svirao dokle god može. Drugarica se druži sa Džošom, "petim članom benda", tj. dečkom koji je svirao dodatne gitare i sintisajzere. Džoš joj je rekao da je koncert skraćen iz bezbednosnih razloga, jer je nailazila jeziva oluja, što je istovremeno bio i dobar razlog da se ovaj moj FANATIK skloni sa bine, kako se ne bi, ne daj bože, počeo gušiti (u prošlosti je mnogo puta svirao sa prstima koji su krvarili od previše strasti u okidanju, na jednom koncertu su mu pantalone pozadi potpuno spale, a on ništa nije primećivao itd...taj čovek NE UME DA STANE).

U Udinama, Minhenu, Hamburgu i Čorzovu sve je bilo u redu, ali je i dalje vidno umoran, ne smeši se mnogo (u Beču zimus se neprekidno smešio, od uva do uva, po tome je i poznat), tako da čekam da odrade Drezden, Pariz, Live Earth u Londonu i Roskilde festival i da lepo ode kući da se odmori.

Još nešto je uticalo na njegovo ponašanje i slabo zdravlje, ali ta informacija nije za javnost...saznaćemo uskoro, to jest, vi ćete saznati, ja već znam. Nema veze sa opijatima itd.

I, da se malo hvalim, evo me na RTS, danas su to konačno emitovali:
http://rapidshare.com/files/40863090/janatvu.wmv.html

Back