Aha.... ja sam bila tamo oko 2h popodne i chekala kao kreten prwo da se otwore kapije, koje se nisu otworile kad je trebalo, wec ceo sat ranije. eto na primer taj jedan bedni primer, tih jadnih sat wremena, jel to (ne)organizacija ili su Pepersi kriwi? Pa ona njiwa odwratna....;(( prashnjawo, pa ne mozhe da se dishe... bacish pogled na one "tezge", a tamo samo neki shugawi Jazak i (narawno) Tuborg... A kad su mi ispred njiwe naplatili 110 din za 0,5l Jazaka, sloshilo mi se... Kupila sam 5 Jazaka a nisu pustili da ih unesem.... I chemu to kao ne mogu flashe da se unesu, a owamo je bilo plastichnih flasha na izwoz, koja je poenta??? Pa onda drkanje q dok nije krenuo Ritam nereda, pa je bilo kul, pa dwe jebene kishurdache, ali se nisam pomerila sa mesta, jer sam bila tako blizu bine.... Pa onda retardirani Edo, pa cheekanjeee na NJIH.... a onda shta??? ONI ili nisu znali da se u Srbiji pishu welikim slowima ili su znali ali im se jebalo... kako god... Sat i 20 minuta swirke, Entoni kome je bilo loshe ili ga je boleo *****, neke manje poznate pesme, nije bilo ni UTB ni OS, a ni neshto pesama sa nowog albuma.... ne daj Bozhe da je bilo Wet sand ili Stadium arcadium, ali je zato bila ABBA...... jeeeeeeee....kull......;/// Onda se nisu ni propisno pozdrawili kada su odlazili, publika razocharana, gazimo po flashama, drugarica zgazila machku, ma da je chowek bio dole i on bi bio pregazhen.... Kao slushamo onog retarda Jeshica i idemo wozom.... a do zheleznichke- lewo njiwa, desno njiwa, gore gromowi i nebo se otworilo, horda ljudi kao da je smak sweta idu NEGDE.... samo shto pre iz jebene Indjije..... ***** nas koncert.....;// NIJE WREDELO.... iako sam weliki fan i kupila sam kartu medju prwima jer sam bila extra uzbudjena i stajala sam od pola 4 do pola 12 na nogama, nisam se ni mrdnula da mi neko ne bi zauzeo mesto.... eto.... a ipak NIJE WREDELO....