Red Hot Chili Peppers

Ja gledao neke snimke Peppersa pre ovig koncerta i stvarno videh da je to jedna falserica AL do kraja...svaka cast basisti, gitaristi i bubnjaru ALI BRATE KOJI FALSEVI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno su mi ovde uzivo zvucali bolje nego sto sam ocekivao!!!!!!!

FLUID:
I tako si postao faca na forumu.
to si ti rekao,btw nisam znao da si moj skriveni fan,vidim pratis moje postove po 4umu,a ja iskreno nisam ni bio svestan tvoga postojanja do pre par strana na ovoj temi,ali evo...kad ja budem pravio koncert bices u fan pitu...obecavam.
FLUID:
"Vidiš trn u tuđem oku, a ne vidiš balvan u svom."
Nemoj samo da citiras Gospoda...barem ne na ovakvoj temi
i ako citiras nesto,citiraj kako je napisano
"А зашто видиш трун у оку брата свог, а брвна у оку свом не осећаш?"

@moderator

zasto ova tema nije pod kljucem,koncert je zavrsen,svako je izneo svoje utiske o istom,ne kapiram cemu dalje postojanje ove teme :?

FLUID:
Nikakav problem sa zvukom, ali se radilo o jačini.
Ljudi su ladno pričali oko mene, a ja pošto sam ostao na pola koncerta sklonio se odatle prema sredini i napred gde su bili fanovi. Tu je već zvuk bio bolji, ali ona priča da je svuda bio jednak zvuk ne pije vodu. Toliko.
To vec ne bih znao.
Mogu ti reci samo, na mojoj lokaciji... prvi levi stub zvucnika mi je bio nekih 10-tak metara iza ledja (levi, gledano ka bini), tu je bilo sve i jasno i glasno. Ok, nisam osetio udar baseva na grudima, ali to bi bilo vec nerealno ocekivati na poljancetu.

She's Only 18 Lyrics

She's only 18
Don't like the Rolling Stones
She took a short cut
To being fully grown

She's got that mood ring
A little sister rose
The smell of Springsteen
A pair of pantyhose

This talking picture show
Is leaking from a silhouette
She said my man you know
It's time to get your fingers wet
Your hustle's busted when
You can't afford a cigarette
The last I heard from you
You were screaming "handle it"

Knock the world right off it's feet
And straight onto its head
The book of love will
Long be laughing after you are dead
Fascinated by the look of you
And what was said
Make a play for all the
Brightest minds and light will shed

I heard some P-Funk
Out on the road again
To get your head shrunk
Is what I recommend

It's in your bloodline
A perfect Frankenstein
Out on that lone pine
I'm gunna make you mine

It's understood you wrap
Your voodoo right around my neck
You've got some glitter on your
Kitty at the discotheque
I put my lovin' in your oven
Not a head to check
The last I heard from you
You were screaming "resurrect"

The book of love will
And what was said
Make a play for all the

The book of love will
And what was said
Make a play for all the

MASTERMIND:
to si ti rekao,btw nisam znao da si moj skriveni fan,vidim pratis moje postove po 4umu,a ja iskreno nisam ni bio svestan tvoga postojanja do pre par strana na ovoj temi,ali evo...kad ja budem pravio koncert bices u fan pitu...obecavam.

Nemoj samo da citiras Gospoda...barem ne na ovakvoj temi
i ako citiras nesto,citiraj kako je napisano
"А зашто видиш трун у оку брата свог, а брвна у оку свом не осећаш?"
Opet promašuješ temu. Vadiš reči iz konteksta... Predvidivo od tebe...
Za ovo drugo se malo informiši... Na osnovu toga je nastala narodna poslovica sa kojom sam se obratio... Malo informacija ti ne bi škodilo da pokušaš da se uzdigneš još više.

------------------------------------------------------------

Imam neku informaciju što se tiče rezultata organizovanja koncerta... Provereno...
Ovaj lik iz Inđije, predsednik opštine, je iskoristio koncert Peppersa na onom prostoru da bi tamo napravio industrijsku zonu. To je inače bilo sve u planu još poodavno. Sada je zahvaljujući koncertu dobio infrastrukturu duž puta. Tako da će u neko dogledno vreme tu niknuti firme i pogoni, bez bojazni da se organizuje neki koncert na koji veliki broj ljudi nikad neće otići. Možda u međuvremenu pokuša sa još jednim koncertom da završi ostatak, a da ne vadi iz džepa... Mangupski odrađen posao.

Moram još ovo o ovoj temi... U medjuvremenu sam saznao da je bilo još prebijenih posetioca od strane obezbedjenja, što smatram ozbiljnim propustom organizatora (ponavljam, jedinim propustom od strane samog organizatora). Vrhunac je bio slučaj kad je neko iz ''obezbedjenja'' nokautirao (bukvalno onesvestio) devojku udarcem pesnicom u glavu. Pa sam hteo da pozovem, ukoliko neko od tih posetilaca čita ovo, obavezno tužite te bilmeze. Ako treba idite i do Strazbura, ali obavezno im tražite kintu, morate da je dobijete. Krajnje je vreme da ti manijaci shvate da je hleb koji im nakon koncerta stoji na stolu kupljen novcem od tih istih ljudi koje su prebili. I da su oni tu zbog ljudi koji kupe kartu, a ne obrnuto. Tužite ih da se ovakve stvari više ne bi ponavljale, ako ne zbog sebe, ono zbog drugih koji će sutra biti na vašem mestu.

I da ne bude onih koji će da pomisle da su svi ti prebijeni možda sami tražili probleme i sami bili krivi, evo male ilustracije o tome kakvi su bili likovi iz obezbedjenja u Indjiji. Priča rhcp fan, devojka iz Irske -

Some of the problems were due to the organization of it all. My wee group arrived about 6am to make sure we'd be in the front row. At about 12 we stood for 3 hours in 40 degree heat waiting to get in. Firstly the security people should have told us to sit down we didn't need to be queuing yet. /.../

But their big mistake was not giving us any water. The security staff were standing there drinking bottle after bottle of water and pouring it on their heads and wouldn't give us any. I asked them loads of times and they just shrugged their shoulders. Then we went in and ran into the pit it was the same again. This was a major mistake. I have never been to any gig anywhere where they don't' give out, I mean we get water at in door gigs in Dublin in December! So anyway I recognized one of the chili security guys (I was second row in the pit) and explained what was going on so he went off and organized water and came back several times during the early bands to make sure that we were getting enough water. At one stage he even caught my eye to check if we were ok.

Toliko o tome koliko smo gostoljubiv i domaćinski narod. Obezbedjenje kao esesovci u konc logoru. Neki roudi iz Kalifornije treba da brine da li će naši ljudi u pitu na 35C imati vode za piće, i on će da ih snabdeva vodom pored naših bilmeza koji polivaju glavu istom. Strašno. Valjda će indjijanci da shvate da imaju ozbiljan problem sa obezbedjenjem, ukoliko planiraju da prave nove svirke.

FLUID:
Imam neku informaciju što se tiče rezultata organizovanja koncerta... Provereno...
Ovaj lik iz Inđije, predsednik opštine, je iskoristio koncert Peppersa na onom prostoru da bi tamo napravio industrijsku zonu. To je inače bilo sve u planu još poodavno. Sada je zahvaljujući koncertu dobio infrastrukturu duž puta. Tako da će u neko dogledno vreme tu niknuti firme i pogoni, bez bojazni da se organizuje neki koncert na koji veliki broj ljudi nikad neće otići. Možda u međuvremenu pokuša sa još jednim koncertom da završi ostatak, a da ne vadi iz džepa... Mangupski odrađen posao.

e stvarno ti je informacija.. pa o tome je pricao javno vise puta pre koncerta.. i sta je tu mangupski

Aha.... ja sam bila tamo oko 2h popodne i chekala kao kreten prwo da se otwore kapije, koje se nisu otworile kad je trebalo, wec ceo sat ranije. eto na primer taj jedan bedni primer, tih jadnih sat wremena, jel to (ne)organizacija ili su Pepersi kriwi? Pa ona njiwa odwratna....;(( prashnjawo, pa ne mozhe da se dishe... bacish pogled na one "tezge", a tamo samo neki shugawi Jazak i (narawno) Tuborg... A kad su mi ispred njiwe naplatili 110 din za 0,5l Jazaka, sloshilo mi se... Kupila sam 5 Jazaka a nisu pustili da ih unesem.... I chemu to kao ne mogu flashe da se unesu, a owamo je bilo plastichnih flasha na izwoz, koja je poenta??? Pa onda drkanje q dok nije krenuo Ritam nereda, pa je bilo kul, pa dwe jebene kishurdache, ali se nisam pomerila sa mesta, jer sam bila tako blizu bine.... Pa onda retardirani Edo, pa cheekanjeee na NJIH.... a onda shta??? ONI ili nisu znali da se u Srbiji pishu welikim slowima ili su znali ali im se jebalo... kako god... Sat i 20 minuta swirke, Entoni kome je bilo loshe ili ga je boleo *****, neke manje poznate pesme, nije bilo ni UTB ni OS, a ni neshto pesama sa nowog albuma.... ne daj Bozhe da je bilo Wet sand ili Stadium arcadium, ali je zato bila ABBA...... jeeeeeeee....kull......;/// Onda se nisu ni propisno pozdrawili kada su odlazili, publika razocharana, gazimo po flashama, drugarica zgazila machku, ma da je chowek bio dole i on bi bio pregazhen.... Kao slushamo onog retarda Jeshica i idemo wozom.... a do zheleznichke- lewo njiwa, desno njiwa, gore gromowi i nebo se otworilo, horda ljudi kao da je smak sweta idu NEGDE.... samo shto pre iz jebene Indjije..... ***** nas koncert.....;// NIJE WREDELO.... iako sam weliki fan i kupila sam kartu medju prwima jer sam bila extra uzbudjena i stajala sam od pola 4 do pola 12 na nogama, nisam se ni mrdnula da mi neko ne bi zauzeo mesto.... eto.... a ipak NIJE WREDELO....

...a da ne pominjem zheleznicu... pishe "icice na swakih 15 min'....ahaaaaa.....a shto sam ja onda chekala 45 min na woz??? I onda cimanje dokle ide, jer NIKO NE ZNA..... I posle smo stajali u wozu swi onako jadni, mokri, smrljiwi i nagurani gore nego sardine u konzerwi, na nekoj stanici sa ZATWORENIM wratima oko 30 min..... zashto? ko bi ga znao.... kuci oko pola 5........... i opet cu reci da NIJE WREDELO..... wishe bih ih wolela da sam ostala kuci i parila ochi sa tw-a....

bundeva:
e stvarno ti je informacija.. pa o tome je pricao javno vise puta pre koncerta.. i sta je tu mangupski
Ja rekoh imam NEKU informaciju...
A to što je mangupski je javna priča dotičnog da je to jedan prostor koji će ubuduće služiti za velike koncerte, što je verovatno velika laž. Prema tome jeste informacija... sigurno značajnija od 1000 izmišljenih ovih dana.

maja_d_2006:
...a da ne pominjem zheleznicu... pishe "icice na swakih 15 min'....ahaaaaa.....a shto sam ja onda chekala 45 min na woz??? I onda cimanje dokle ide, jer NIKO NE ZNA..... I posle smo stajali u wozu swi onako jadni, mokri, smrljiwi i nagurani gore nego sardine u konzerwi, na nekoj stanici sa ZATWORENIM wratima oko 30 min..... zashto? ko bi ga znao.... kuci oko pola 5........... i opet cu reci da NIJE WREDELO..... wishe bih ih wolela da sam ostala kuci i parila ochi sa tw-a....
Potpuno te razumem. Kad se setim u vozu onako mokriiiiiiii, a voz ne polazi kao da su mu pocepane gume. :evil: :D Imam utisak da sve ovo niko ne bi pominjao da je koncert bio OK i da na samom koncertu organizator nije pravio sranja. Obično to radi publika. Promenile se uloge. :roll:
Razočarenje je veliko svakako... sretnem dva lika koji nisu bili na koncertu... ništa me nisu pitali... samo se nasmejaše... i popričasmo o vrućini ovih dana...
Eto bio smo na koncertu Peppersa. Samo mi je to ostalo da kažem. :roll:

Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.

Kroasan:
Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.
jel ta devojka"sto je prvi put dobila mecu"trebala da bude RHCP 4ever???
;oces realno?
ja sam cmizdrila na koncertu,takodje!!!
'ajde odje.bi!!!

Žu, čitavo veče razmišljam&numem da odolim... Hteo sam da vas podsetim na jedan od deset najboljih koncerata u istoriji civilizacije -> Robie Williams u Knebworthu, selendri u engleskom okrugu Hertford, Bogu iza leve cipele, sedam milja na sever iza ćoška. Za one koje se bune što koncert nije održan u sterilnoj areni u Beogradu ili ne daj Bože ns Spensu... Knebworth, tri dana za 375.000 ljudi. Za početak ultimativni mega, mega, mega hit svih vremena ->

убр, ako će vas utešiti, čak i u Knebworthu je bilo ljudi koji su se žalili na organizaciju :roll: Ništa se ne plašite, molite se da Robbie ipak navrati do Indjije sledeće godine, kiša i blato su sastavni deo života, prodju...

Back