Red Hot Chili Peppers

Tan:
Fluid nemoj da smaras rekao sam i celih sat i 15 minuta u fazonu nazalost i zaista to misim kao sto misilm da je ubedljivo najgori koncert na kome sam bio.Ljudi su izvandredni muzicari i ozvucenje je bilo u najmanju ruku solidno.I to su jedine dve pozitivne stvari.Zao mi je sto nije koncert bio duzi.Jel da je bio zaista mi nista ne bi smetalo.A ako te zanima mogu da ispisem sta je to bilo tako katastrofalno cisto da vidis da jesam dosledan
Nema potrebe. Primetio sam isti nick a dva kontradiktorna komentara pa sam ih citirao.
Verovatno ih niko ne bi razumeo... :?

E ljudi koristite chat za privane opaske!!!!!
Ja citao malo i od tih privatnosti ne mogu da vidim sustinu ove teme.....
A u stvari hocu da kazem da je ovo NAJGORI KONCERT na kom sam bio
........a bio sam na mnogo koncerata ne samo kod nas nego i u inostranstvu !!!

luros:
E ljudi koristite chat za privane opaske!!!!!
Ja citao malo i od tih privatnosti ne mogu da vidim sustinu ove teme.....
A u stvari hocu da kazem da je ovo NAJGORI KONCERT na kom sam bio
........a bio sam na mnogo koncerata ne samo kod nas nego i u inostranstvu !!!
:shock: :shock: :shock: Auuuu brate to nisi trebao da kažeš... taman smo prestali... ja umalo prvo ne odoh na optuženičku stolicu za izdaju Peppersa, a posle toga za malo i glavu ne izgubih... :roll: :D
Spašavaj se, povuci reč... :lol: :lol: :lol:

ne kapirm poruku (i ne mogu da pretrazujem 140 strana da bih znao o cemu pricas) ali me uvek i na svim forumima nervira ta opsta prica
i CHAT medju onima cija se misljenja poklapaju.=>zato i pstoji 140 strana ove teme iako bi mogle sigurno da se svedu na 50
!!!!!!!!!

majku im *****
01 Intro
02 Can’t Stop
03 Dani California
04 Under the Bridge
05 Jam- 21st Century
06 Jam- Parallel Universe
07 John solo: Maybe
08 Snow
09 Get on Top
10 Emit Remmus
11 So Much I
12 Me and my Friends
13 Jam
14 Hump de Bump
15 By the Way

16 Chad drum solo
17 Flea trumpet
18 I Could Have Lied
19 Sir Psycho Sexy
20 They’re Red Hot

udine cisto da se zna

crnobelo:
u sta se pretvorila ova diskusija?!!?!

pa zar je ovo grand parada???

UZAS!

BY THE WAY zna li neko kako je bilo na koncertu u Udine?
Mrzi me da tražim sad taj komentar nekog Hrvata koji je bio tamo na koncertu.
Samo malo duže su svirali nego ovde, nekih 5-10 minuta, a što se tiče energičnosti nastupa i kontakta sa publikom isto ništa. Ali ono što nervira je da se niko ne požali na bolest posle koncerta u Udinama. Je l' su Udine neka banja? :D

luros:
ne kapirm poruku (i ne mogu da pretrazujem 140 strana da bih znao o cemu pricas) ali me uvek i na svim forumima nervira ta opsta prica
i CHAT medju onima cija se misljenja poklapaju.=>zato i pstoji 140 strana ove teme iako bi mogle sigurno da se svedu na 50
!!!!!!!!!
Nije važno, to je bilo na prethodnih 10-ak stranica.
Nisam ni ja bio stalno na temi kad nemam šta da kažem, a kad sam imao posle koncerta onda ispade svašta. :-? :D

FLUID:
Mrzi me da tražim sad taj komentar nekog Hrvata koji je bio tamo na koncertu.
Samo malo duže su svirali nego ovde, nekih 5-10 minuta, a što se tiče energičnosti nastupa i kontakta sa publikom isto ništa. Ali ono što nervira je da se niko ne požali na bolest posle koncerta u Udinama. Je l' su Udine neka banja? :D
Izgleda da smo ih bas iznervirali kad se jos nisu oporavili.

luros:
opet nisi rekao nista!!!
a sad nisam ni ja ******* onda makar da ponovim
SSSSRRRRRAAAAANNNNNNJJJJJJEEEEEEE
Pa šta da ti kažem, meni je koncert bio jedva prosek.
Peppersi su svirali nevoljno, bez želje da pokrenu publiku, nije ih jednostavno interesovalo,..
Sa desne strane prema bini se zvuk mnogo slabo čuo.
Sve drugo oko organizacije neću da komentariše, sve najgore... nisam ni na Kasabian stigao. :evil:

Kad_LupimLupim:
Pokretanje publike se najvise postize izborom i redosledom pesama.
Tehnicki, momci sjajno sviraju.
Ja nisam cuo nikakav problem sa zvukom.
Nikakav problem sa zvukom, ali se radilo o jačini.
Ljudi su ladno pričali oko mene, a ja pošto sam ostao na pola koncerta sklonio se odatle prema sredini i napred gde su bili fanovi. Tu je već zvuk bio bolji, ali ona priča da je svuda bio jednak zvuk ne pije vodu. Toliko.

Back