Red Hot Chili Peppers

KROSTIC:
RED HOT CHILI PAMPERS. cudan stil ,sve pesme o tamo nekoj ljubavi,neki kazu prze ma prze svoj ***** na raznju.prosto su sranje samo ljudi slusaju prokleto lagane pesme.mislim da nisu ni rock stila.i ona pema tell mu baby OCELI MU RECI TA JEBANA BEBA NESTO ****** GA ONA.

Ajde ne se*i, mooooooolim te!!! Ako ih ne volis, sta radis ovde? Dosao si da bi nas nervirao? I ne se*i da imas sve pesme jer se onda ne bi ovako proser*vao!!! :x :roll:

Ljudi, jos 5 dana do koncerta!!!! Jupiiii!!!!!!!

imam sve prosto nabavim da bi se menjo ja njima rock oni meni metal,black metal i sve vrste metala nabavio bi i narodnjake koje mrzim samo da nabavim koncerte.imam stonse a neslusam ih a sad se menjam sa papajom on meni maidena a ja njemu zeppeline...SHVATAS.

Ko ide u Indjiju treba da zna da se kapije otvaraju u 14h a da RHCP svira u 20h.Kad sam cuo nisam hteo da idem jer treba da sam tamo dva tri sata pre nego sto se otvore kapije,znaci treba da se stoji od nekih 12h do 22h ali ako moze 100 000 ljudi mogu i ja.

Axl Rose GN'R:
Ko ide u Indjiju treba da zna da se kapije otvaraju u 14h a da RHCP svira u 20h.Kad sam cuo nisam hteo da idem jer treba da sam tamo dva tri sata pre nego sto se otvore kapije,znaci treba da se stoji od nekih 12h do 22h ali ako moze 100 000 ljudi mogu i ja.
Pepersi počinju u 21h, karata još ima

Za jednu od najvećih koncertnih atrakcija ove sezone u Srbiji, nastup Red Hot Chilli Pepersa 26. juna u Inđiji karata još ima, saopštili su organizatori.

Karte se mogu kupiti u filijalama Erste banke, na prodajnim mestima kompanije Ticket Line i Bilet servisa i u Inđiji u turističkoj agenciji Happy Tours. Cena ulaznice je 2.790 dinara.

Kapije će biti otvorene u 14 časova.

Program:

Ritam Nereda: 16 časova
Edo Maajka: 17 časova
Kiril: 18 časova i 15 minuta
Kasabian: 19 časova i 30 minuta
Red Hot Chili Peppers: 21 čas
Završetak programa: 23 časa i 30 minuta

Organizatori su apelovali na publiku da dodje što ranije, kako bi se izbegle gužve u saobraćaju, na prilazima i na ulazima.

Ukoliko se odlučite da stignete neposredno pred početak koncerta RHCP postoji mogućnost da zakasnite na početak zbog očekivanih gužvi.
......

Back