Spot je sranje, takmičenje nije bilo fer, jer tip već ima iskustva, a ljudi bez posebne opreme su krv propljuvali da se potrude i naprave nešto iz dubine srca. Ono što je on uradio je užas od kiča, stereotipa itd. Nemam reči. Isto kao i ono drugo takmičenje, za kačket; gde je jedan od deset dizajna u polufinalu slika nekih bezveznih ljudi iz osamdesetih na maturskoj večeri...iskreno sumnjam da su članovi benda retardirani da tako nešto izaberu.
Čisto da znaš, da bi uopšte mogla da učestvuješ na bilo kom od tih takmičenja, moraš da budeš član zvaničnog kluba obožavalaca i plaćaš godišnju članarinu od 40 dolara. Ukoliko nećeš da učestvuješ na tim tzv. kreativnim takmičenjima, onda 30.
Ja sam bila jedan od petoro pobednika na prvom takmičenju, gde je trebalo dizajnirati jedan wallpaper i jedan avatar...i još mi nisu poslali nagradu, a osvojila sam podmetač za miša sa znakom benda. Prvo su potpuno zaboravili na to prvo takmičenje, onda smo morali da ih gurkamo i nakašljavamo se 500 000 puta da bi nas udostojili pažnje, i od marta čekamo nagrade.
Na drugom takmičenju je trebalo da dizajniramo amblem za kačket, a pobednik isto dobija put u Pariz. Polufinaliste je trebalo da objave 14. marta, objavili su ih pretprošle nedelje.
Iskreno, UltraStar ne radi dobar posao što se tiče vođenja kluba obožavalaca, Entonijev otac jeste imao svoje ljubimce kojima je povlađivao, ali je bar tu bilo nečeg ljudskog...ovde toga više nema.