- Poruka
- 2.185
NARAVNO da smo uzbudjeni!!! Jos 4 danaaa!!!tyra:gde ste fanovi , jel ste uzbudjeni . . .
meni su drugarice mozak pomerile sa ljutim paprichicama poslednjih dana ;
shto je koncert blizi one sve vishe . . .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NARAVNO da smo uzbudjeni!!! Jos 4 danaaa!!!tyra:gde ste fanovi , jel ste uzbudjeni . . .
meni su drugarice mozak pomerile sa ljutim paprichicama poslednjih dana ;
shto je koncert blizi one sve vishe . . .

Slavo:koji vam je najbolji album RHCP ?
Desecration Smile:Ljudi odrastaju, a sa njima i njihova muzika. Toliko.
Ja mislim da palim dosta ranije .... mozda i ujutru da vec budem tamo jer prvih 5000 dobijaju privilegiju da budu u Fun pit-u odmah ispred bine !!!!Axl Rose GN'R:Ko ide u Indjiju treba da zna da se kapije otvaraju u 14h a da RHCP svira u 20h.Kad sam cuo nisam hteo da idem jer treba da sam tamo dva tri sata pre nego sto se otvore kapije,znaci treba da se stoji od nekih 12h do 22h ali ako moze 100 000 ljudi mogu i ja.
Ti si neki bolesni mazohista !!!!KROSTIC:ne. imam koncert i sve pesme i i kazem SHIT.
A sta je tvoja uloga u ovim postovima !!!!papajaa:pepersi smrde XD

ili ces da ga shtekujes?
Desecration Smile:Analog, hajde mi prevedi ovo poslednje što si rekao, jer histerišem od smeha, skoro se nisam ovako smejala.
Inače, ovo detinjasto delenje po tome ko šta sluša je APSOLUTNO RETARDIRANO. Priča o tome da neko nije roker ako ima dete je na nivou osoba sa koeficikjentom inteligencije od oko 50. Momci, briga me da li ste metalci, kutije za cipele, aorist glagola biti, dobitnici Nobelove nagrade ili mladunčad ruske plave mačke; ali ako ovako razgovarate i van interneta, žalim one koji moraju da sede sa vama po ceo dan. Loša govorna kultura, psovanje koje ne priliči ni najgoroj seoskoj pijanoj džukeli...ama, pijte estrogen, imate previše testosterona, da ste bikovi, odavno bi vas ćapio neki škopitelj. Izađite malo napolje, jurite neke devojčice-metalke, otkud znam. Ako nemate šta da radite, nemojte to da radite ovde.
ops: 
Stvar je u tome sto nismo sigurni moze liStoRmyGirl:Cekaj, a zasto ne moze da se unese aparat!?![]()

MASTERMIND:ma pusti sad to,nego reci mi...sta ces za aparat,hoces da probas da ga uneses na sharmili ces da ga shtekujes?
mis'im imace ortaci neke mobove sa kamericama od 2Mp,ali to je njesra,ne moze da se poredi sa fotkama sa aparata,ne znam da li da nosim :?
MASTERMIND:kako bih ti samleo tu ljigavu njushku pichketino mala retardirana
Zvezdica:BSSM i Californication. Postoji urbana legenda o tome da nisi pravi fan ukoliko ti omiljeni album nije The Uplift Mofo Party Plan.
MASTERMIND:500 din.
barem je tako bilo kad rezervises kartu,a verovatno ce toliko biti i na licu mesta
Hvala na pomoći!!! :grin:
Desecration Smile:Ja moj ima da unesem, a kao i analogdigit, imam rezervne dve litijum-jonske baterije i rezervne sd kartice. A i mali je, tako da neće biti problem...eh, moj divni Panasonic Lumix DMC-TZ3.
blackpearl:ta 2 albuma su i meni omiljeni, znaci mi nismo fanovi![]()
btw ima li ovde moderatora?
g-rock:postoji li na net-u negde raspored prevoza, voz ili bus?
KROSTIC:metalci su morbidnije od vas pedera.jos nas ima na milione a da samo dodji da ti j kevu imanas dosda