Red Hot Chili Peppers

Desecration Smile:
Ljudi odrastaju, a sa njima i njihova muzika. Toliko.

Slazem se, i postujem svaki bend koji nije ogranicen, jednolican, kojima svaki album nije isti, koji prolaze kroz razne faze eksperimentisanja, i svaka cast Pepersima po tom pitanju, ali ipak je to bila malo drasticnija promena za moj ukus!
Ipak i dalje mislim da su genijalan bend!
;)

Axl Rose GN'R:
Ko ide u Indjiju treba da zna da se kapije otvaraju u 14h a da RHCP svira u 20h.Kad sam cuo nisam hteo da idem jer treba da sam tamo dva tri sata pre nego sto se otvore kapije,znaci treba da se stoji od nekih 12h do 22h ali ako moze 100 000 ljudi mogu i ja.
Ja mislim da palim dosta ranije .... mozda i ujutru da vec budem tamo jer prvih 5000 dobijaju privilegiju da budu u Fun pit-u odmah ispred bine !!!!

Sto se mene tice, trebalo bi svi da budu sretni sto oni dolaze, bez obzira na muziku vec zbog cinjenice da to otvara vrata i za druge jake bendove da dodju ovde .......
Bitno je samo da dolaze !!!!!
Pa ko sta voli .......
Meni je recimo zivotna zelja da odem na AC/DC, i mozda i oni dodju jednog dana .....

KROSTIC:
ne. imam koncert i sve pesme i i kazem SHIT.
Ti si neki bolesni mazohista !!!!
Kako mozesh da preslisash sve albume i koncerte grupe koja ti je SHIT!!!
To je totalno bolesno pa cak i za Mentalca kakav si !
Ja sam poslushao par pesama od BullSHIT for my valentine i totalno mi se nisu svideli, tako da se tu zavrshila cela prica !!!!
Postedeo sam sebe toga da sedim na WC sholji zbog grceva koje dobijam dok ih slusham. Nisam skidao koncerte i albume da vidim sve !!!!
To je totalno bolesno !!!
Ako si okoreli metalac sto se onda raspravljash sa klincima, idi na neku shutku pa se isprazni !!!!
I BTW Isprdim ti se u nozdrve !!!!!

Analog, hajde mi prevedi ovo poslednje što si rekao, jer histerišem od smeha, skoro se nisam ovako smejala. :lol:

Inače, ovo detinjasto delenje po tome ko šta sluša je APSOLUTNO RETARDIRANO. Priča o tome da neko nije roker ako ima dete je na nivou osoba sa koeficikjentom inteligencije od oko 50. Momci, briga me da li ste metalci, kutije za cipele, aorist glagola biti, dobitnici Nobelove nagrade ili mladunčad ruske plave mačke; ali ako ovako razgovarate i van interneta, žalim one koji moraju da sede sa vama po ceo dan. Loša govorna kultura, psovanje koje ne priliči ni najgoroj seoskoj pijanoj džukeli...ama, pijte estrogen, imate previše testosterona, da ste bikovi, odavno bi vas ćapio neki škopitelj. Izađite malo napolje, jurite neke devojčice-metalke, otkud znam. Ako nemate šta da radite, nemojte to da radite ovde.

ma pusti sad to,nego reci mi...sta ces za aparat,hoces da probas da ga uneses na sharm :P ili ces da ga shtekujes?
mis'im imace ortaci neke mobove sa kamericama od 2Mp,ali to je njesra,ne moze da se poredi sa fotkama sa aparata,ne znam da li da nosim :?

Desecration Smile:
Analog, hajde mi prevedi ovo poslednje što si rekao, jer histerišem od smeha, skoro se nisam ovako smejala. :lol:

Inače, ovo detinjasto delenje po tome ko šta sluša je APSOLUTNO RETARDIRANO. Priča o tome da neko nije roker ako ima dete je na nivou osoba sa koeficikjentom inteligencije od oko 50. Momci, briga me da li ste metalci, kutije za cipele, aorist glagola biti, dobitnici Nobelove nagrade ili mladunčad ruske plave mačke; ali ako ovako razgovarate i van interneta, žalim one koji moraju da sede sa vama po ceo dan. Loša govorna kultura, psovanje koje ne priliči ni najgoroj seoskoj pijanoj džukeli...ama, pijte estrogen, imate previše testosterona, da ste bikovi, odavno bi vas ćapio neki škopitelj. Izađite malo napolje, jurite neke devojčice-metalke, otkud znam. Ako nemate šta da radite, nemojte to da radite ovde.

Slazem se, sta neko slusha bi trebalo da bude stvar licnog ukusa !
Glupo je vredjati ostale, ako su u nekom drugom fazonu !
Respect !
Mene je samo iznervirao ovakav stav, inache sam fino vaspitan :oops:
samo sam imao tu ne(srecu) da odrastem u Zemunu :)

Čed Smit (bubnjar), najviši član benda i jedan od najboljih bubnjara današnjice, kaže da nije mogao da dočeka probe za „Stadium Arcadium“, kao i da „oseća snažnu vezu sa članovima benda“, čak i kad nije sa njima. „Peppersi“, prepoznatljivi po energičnosti, mešali su razne muzičke pravce i stvorili autentičan zvuk. Jedan od najzaslužnijih za to svakako je Fli (Majkl Balzari, basista) koji sa Čedom čini jednu od najunikatnijih ritmičkih sekcija na svetu.

MASTERMIND:
ma pusti sad to,nego reci mi...sta ces za aparat,hoces da probas da ga uneses na sharm :P ili ces da ga shtekujes?
mis'im imace ortaci neke mobove sa kamericama od 2Mp,ali to je njesra,ne moze da se poredi sa fotkama sa aparata,ne znam da li da nosim :?

Ja moj ima da unesem, a kao i analogdigit, imam rezervne dve litijum-jonske baterije i rezervne sd kartice. A i mali je, tako da neće biti problem...eh, moj divni Panasonic Lumix DMC-TZ3.

RHCP ne zabranjuju slikanje, to sigurno znam. Pitanje je šta će udariti u glavu organizatorima.

g-rock:
postoji li na net-u negde raspored prevoza, voz ili bus?

probaj ovde
http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/Lokacija/KakoDociS.htm

evo za 26.06 iz BG-a
http://www.bas.co.yu/redvoznje_2.as...6/2007&odredn=ИНЂИЈА АС&datumn=26.06.2007 Уто

KROSTIC:
metalci su morbidnije od vas pedera.jos nas ima na milione a da samo dodji da ti j kevu imanas dosda

koji specijalac brate miNli,znaci ono..dete kreten,onaj mali ljigavi muchitelj machki,jbt koji je to nivo svesti..."jos nas ima na milione" hhahha kakav retos

Back