- Poruka
- 1.517
gdeee si friki?
nisam bio ovaj put ali sam ih slusao uzivo prosle godine 2-3 puta.
kako je bilo?ko je jos svirao?
nisam bio ovaj put ali sam ih slusao uzivo prosle godine 2-3 puta.
kako je bilo?ko je jos svirao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reci mi kakvi su...kupi ,novi broj hupera,u njemu imas sve o peppersima,cak injihove pojedinacne biografije,kao i jedan mega poster koji je fenomenalan!lerekvin:jedini razlog zbog koga listam novine je u nadi da ce negde mozda objaviti da peppersi dolaze u junu,julu, na exit bilo gde!!!ponekad i procitam tako nesto al to obicno bude kurir i sl. i eto nema ih pa ih nema....ove godine dolaze stonsi tako da ni ove godine nista od papricica,bar je to neko moje razmisljanje
jesi li to ti ivana?malo sam se zbunila sadDosed-by-charlie:ivanafreakystyley-pa naravno da smo naostreni.jeco super su!!!!steta sto nisi bila,nadala sam se da cu te upoznati!!!
dosed-by-charlie-E ljudi ko kampuje,ja nudim sator!!!![]()

Guru 42:

pa jbt skupi 600 din. i kupi 15 tuborga...opisao sam gore kako i staUna_94:Ja bih da je imam!!!!Odmah bih je slikala.![]()
COBHC:s ozirom da nisam naso karte, planiram da prokopam tunel od uzica do indjije, ili da se sakrijem u kantu zelenu pa da me tutnu u back sage :>>>>>
prijavite se na ovom sajtu za volontiranje u toku koncertaCOBHC:s ozirom da nisam naso karte, planiram da prokopam tunel od uzica do indjije, ili da se sakrijem u kantu zelenu pa da me tutnu u back sage :>>>>>
..al si se snasao:0
SVAKO moze da uzme kartu na tu foru,pozurite dok jos traje "promocija" t.j dok jos ima u prodaji tuborga sa tim etiketama